2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Neden öyle biraz hüzünlü yazdın, bulantin filan mi var?
Iyiyim çok şükür canım🤗 yaptiramadim dün 😔 okula isg uzmanı geldi, o gidene kadar tahlil zamanı geçti. Salı yaptıracağm, ptesi okulda değilim çünkü. Bekliyorum bakalim🙈
Aldığım ilaç öğleden sonra etkisini gösteriyor o zamana kadar sürekli uyku halindeyim midem bulanıyor o yüzden pek iyi olamıyorum ☹️
hadi ya sağlık olsun salı yaptırırsın madem ama sabrını tebrik ediyorum gerçekten 😅🥰ben inanılmaz sabirsizim. Bu arada dün eltim de kan tahlili yaptırdı o da hamile Kasım annesi olacak kısmetse aramızda 9 gün falan var son adete göre 4+3 beta HCG değeri 3992 çıktı ikiz olmaz ihtimali var mı acaba bilgin var mı 🙈❤️❤️

Ozaman extra beslen canım kalsiyumu özellikle eksik etme ilk dişlere vuruyor.. zorda olsa mutlaka faydalı besinlerle beslenmeye çalış
Şimdilik hiç bişey yiyemiyorum 😑 ilk hamileliğimde de 4 ay yiyememistim 4 kilo vermiştim insallah bı defa o kadar sürmez
İlk aylar emzirmek sorun değil de 4.aydan sonra biraktirman gerekiyor sanırım. Anne için zor oluyor bu durumlar ya ayva kraker bulantıyı bastırıyormus onları dene istersen naneli şeker de iyi geliyor bana Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce gever bu günler
Ayva bı nebze iyi geliyor insallah gecer cnm sağol
Aslında emzirmenin bebiş açısından sıkıntı olmuyor ama sana çok zor olur.ben ilkinde sarı sabır taşıyla biraktirdim.düşünüyorsan deneyebilirsin
O nasıl bir şey hiç duymamıştım denerim tabi bilgi verir misin

Cnm bende gobekliyim iki dogumdan sezryandan kaldi gitmedi senelrce benimle yaşıyorlar 🤣🤣ya hersey bebisler icin yapacak birsey yok😁tek sağlıklı olsunlarda veririz insallah kilolarda artik😆🙃
🙈🙈 Bebisler icin diye kendimi kandirmak istemiyorum, çünkü yemeyi seviyorum 🤣🤣🤣🤣 kendimi tutmasam hep kilolu olurum, Allah'tan dengeliyorum. Yani dengeliyordum🙈🤭
Aldığım ilaç öğleden sonra etkisini gösteriyor o zamana kadar sürekli uyku halindeyim midem bulanıyor o yüzden pek iyi olamıyorum ☹️
hadi ya sağlık olsun salı yaptırırsın madem ama sabrını tebrik ediyorum gerçekten 😅🥰ben inanılmaz sabirsizim. Bu arada dün eltim de kan tahlili yaptırdı o da hamile Kasım annesi olacak kısmetse aramızda 9 gün falan var son adete göre 4+3 beta HCG değeri 3992 çıktı ikiz olmaz ihtimali var mı acaba bilgin var mı 🙈❤️❤️
Valla ben de kendi sabrimi tebrik ediyorum, sonucu guzel olacak filan diyorum kendi kendime 🤭🤭🤭 boş gebelikte cok stres vardı 2 gunde bir kan tahlili, sürekli doktor kontrolu vs. o sebeple daha sakin olmaliyim ve gec gitmeliyim dedim. Umarım ise yarar🥰
Güzel hamisler bu arada sağlık ocağına haber verdiniz mi ? Ben vermedim daha kalp atışını duyayım öyle veririm dedim
Ben kani saglik ocagina veriyor oldugum icin ilk onların haberi oluyor zaten normalde. Sali gunu kan verirken ogrenecekler, belge doldurmustuk 2 ay önce, yine aynilarini doldurcaz sanırım.
Merhaba kizlar
hepinizin gebeligi hayırlı olsun öncelikle😊
Bende bu sabah ikinci çizgiyi silik gördüm ve sanırım hamileyim.
Oyy harikaaa, biraz bilgi ver hadi, son adet tarihin neydi, kac yasindasin, ne kadardir deniyorsunuz, ilk mi, battan ne kdr gecti vs😍

🙈🙈 Bebisler icin diye kendimi kandirmak istemiyorum, çünkü yemeyi seviyorum 🤣🤣🤣🤣 kendimi tutmasam hep kilolu olurum, Allah'tan dengeliyorum. Yani dengeliyordum🙈🤭

Valla ben de kendi sabrimi tebrik ediyorum, sonucu guzel olacak filan diyorum kendi kendime 🤭🤭🤭 boş gebelikte cok stres vardı 2 gunde bir kan tahlili, sürekli doktor kontrolu vs. o sebeple daha sakin olmaliyim ve gec gitmeliyim dedim. Umarım ise yarar🥰

Ben kani saglik ocagina veriyor oldugum icin ilk onların haberi oluyor zaten normalde. Sali gunu kan verirken ogrenecekler, belge doldurmustuk 2 ay önce, yine aynilarini doldurcaz sanırım.

Oyy harikaaa, biraz bilgi ver hadi, son adet tarihin neydi, kac yasindasin, ne kadardir deniyorsunuz, ilk mi, battan ne kdr gecti vs😍
Tabi ki çok güzel olacak hiç kötü şeyler düşünme sabırlı olmak çok çok daha iyi bence 😍
Ben kanı doktorumda verdim sağlık ocağının haberi yok daha 🙈

Kızlar sagolun❤ telefonum bozuk olduğu için alıntı yapmiyo kusura bakmayın.
Geçen sene Ocak annesiydim, altı buçuk yıldan sonra oglumuza kavuştuk. Bu benim 5. Gebeliğim olacak ama Allah nasip ederse 2. Çocuk😊
Son adet tarihim 7 subatti adetlerim birkaç aydır çok duzensiz ilerliyordu. Tedavisiz hamile kalamadigim için dikkat etmedik oğlum henüz 14 aylık artık yapacak birşeyler yok. Kanda kesinlestirmeden de emin olamıyorum inanamadım hala soktayim

Allah seni cnm güldürdün beni😁bulanti olmasinda ye kuzu birsey olmaz ama fazla yeme sık sık ye az ye😊 aciktigimda yogurt falan yiyorum aslinda acliga birebir kefir cnm aklinda bulunsun hem kiloda yapmaz 😁🤭bebise yaparr kilo👶🏼

Kızlar sagolun❤ telefonum bozuk olduğu için alıntı yapmiyo kusura bakmayın.
Geçen sene Ocak annesiydim, altı buçuk yıldan sonra oglumuza kavuştuk. Bu benim 5. Gebeliğim olacak ama Allah nasip ederse 2. Çocuk😊
Son adet tarihim 7 subatti adetlerim birkaç aydır çok duzensiz ilerliyordu. Tedavisiz hamile kalamadigim için dikkat etmedik oğlum henüz 14 aylık artık yapacak birşeyler yok. Kanda kesinlestirmeden de emin olamıyorum inanamadım hala soktayim
Hayirlisi olsun🥰 ikiz gibi buyurler kardesler guzel olur

İlk mesajda alıntı yapmiyo telefon dedim
İkincide de yaptı demek ki bazen yapıyormuş kızlar yalan olmasin😂

Tabi ki çok güzel olacak hiç kötü şeyler düşünme sabırlı olmak çok çok daha iyi bence 😍
Ben kanı doktorumda verdim sağlık ocağının haberi yok daha 🙈
Olsun, cok acelesi yok musait oldugunda gidersin cnm nolcak🥰🥰
Kasığımda sağ tarafta zonklama oluyor 2 gündür, 6+1 oldum, yani inşallah, normal midir zonklama 🙄 içeride herşey yolundadır umarım 🙄 Bu merak beni mahvetti zaman geçmek bilmiyor

Normaldir tabii, bebek yerlesiyor diyorlar ya ondan😍😍😍

Hayırlı olsun Canım, benim de adet günümde beta 122 ydi😍 Hiç endişelenme insan ilk olunca ne yapacağını bilemiyor benim gibi🙈 Benim bide 8 yıl sonra oldu🙏🧿
Önümüzdeki hafta içi doktora gidersin bi de orada bakılır değerine güzel haberlerini alırsın inşallah 🙏🌈
Tesekkur ederim senin de bebişin hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Ben biraz fazla evhamliyim normalde de . guzel haberler alalım hepimiz Allahin izniyle 😊💕🌸

Amin canim oğlum zaten ikiz eşiydi.
İkizi bir buçuk ay yaşadı kalp yetmezligi vardı.
Hayırlısıyla tekrar kardeşi olacak insalllah
Ya üzüldüm cnm 😔rabbim cennete kavustursun sizi
Insallah ikiz kardesi gibi olur yeni kardeş
Saglikla kucagina almayi nasip etssin insallah🤲

X