Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2. Kez aşılama olumsuz sonuçlandığı için 3.ye Dr çok umutlu değilim açıkcası. Ama bu ay aşılamadan sonra da ilişkiye devam edeceğim. Baya bi şartları zorlayacağım planım bu şekilde
Hayır anlamıyorum ki , rahim filmi temiz. 2 tüp te açık. Kan değerlerim hormonlarım temiz. Ama değerim 2.14 , eşimin süper değeri hareketli değeri yüksek .( 40 milyon hareketli ) . Sebeb ne anlamıyoruz tıbbi olarak bizde .
Benim 36saati de geçti galiba. Ya pztesi 9da burda ol dedi bi gittik hoca gelmemiş sonra geldi gebelere öncelik olduğu için onları aldı benim aşılama 13.30 da oldu. Ctesi 23.00da çatlatma iğnesi oldum. Neyse olan oldu artık
Hayır anlamıyorum ki , rahim filmi temiz. 2 tüp te açık. Kan değerlerim hormonlarım temiz. Ama değerim 2.14 , eşimin süper değeri hareketli değeri yüksek .( 40 milyon hareketli ) . Sebeb ne anlamıyoruz tıbbi olarak bizde .
Biz de de sebepsiz kaliteli yumurta var sperm sayısı iyi doktorun kesin gebesin dediği ay olmamıştı adam şok olmuştu nasıl tutmaz ya iliski olmadı mı bile demisti
Biz de de sebepsiz kaliteli yumurta var sperm sayısı iyi doktorun kesin gebesin dediği ay olmamıştı adam şok olmuştu nasıl tutmaz ya iliski olmadı mı bile demisti
Yaa bu doktorlar çok komik bana da öyle her gittiğim de yok rahim pırıl pırıl yok duvar kalın çocuk tutunur her gittiğimde iltifat ediyor organlarımaama tutmuyor hoca tutmuyorrrr heyyy diyorum içimden
Amin inşallah. İçini ferah tut 3. Asilamada şans daha çok artiyormus ben bugün biraz araştırdım özel hastanelerin sayfalarından okudum şans daha çok oluyormuş. Doktoruna bakma sen moral bozmuş sadece.
Ewet ya benim hoca da ilk görüştüğümde demişti. 1 ve 3 çok az oran tutuyor. 2.daha yüksek tutma şansı dedi. Moralim bozulmuştu boşuna mı iğneleri yiyoruz dedim.Halbuki tanıdığım aynı hocada 3.de tutturdu vallabu doktorların çok çalışmaktan kafa gidik