2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Oyy maasallah kuzucuguma🤗🤗 insallahh cok güzel olacak her seyyyy🥰🙏❤️ ben de iyiyim cok şükür, surekli acikma ve uyku gelmesi dışında bir durum yok☺️☺️ sali kan vereceğim aksilik olmazsa🥰
Ya bende o kadar iştahlıyım ki ,terslik var bu işte diyorum ..İlk gebeliğimde çok kustum çünkü 😏😅

M Maviayyy ben de yapamadım alıntı şuan, uygulama ile ilgili olabilir☺️
Yogurt vs az tuketmeye calsiyorum, laktoz allerjisi var, laktozsuz süt alıyorum arada iste, oyle dengeliyorum. Ya ben de aciktikca su icerdim şimdi mutfaga gidiyorm dogrudan😬🤣
Yaa cnm gecmis olsun neyse meyve felan ye ozaman bende sut hic sevmiyorum zaten yogurtu zor yiyorum neyse oyle boyle idare edeceğiz artik😃

Ya bende o kadar iştahlıyım ki ,terslik var bu işte diyorum ..İlk gebeliğimde çok kustum çünkü 😏😅
Hehehe ya iste ondan diyorlar hicbiri diğerini tutmuyor diye🥰🥰 sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 😍❤️🙏
Yaa cnm gecmis olsun neyse meyve felan ye ozaman bende sut hic sevmiyorum zaten yogurtu zor yiyorum neyse oyle boyle idare edeceğiz artik😃
Valla evet, olabildiğince sağlıklı seylere yoneliyorum zaten. Bakalım ne olacak, sonunda rayına oturur illa ki🥰❤️❤️

Kızlar az önce doktoruma gittim değerlerine baktı ve ya düşük yapacaksın ya da dış gebelik dedi.ama rahim duvarında kalınlaşma varmış dış gebelikte olmaması lazımdı dedi.yarin yine kan vericem değerin artık düşmeye başlaması gerekiyomus.sonuca göre iğne ve antibiyotik tedavisine baslicam.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.bana da dua etmeyi unutmayın bu süreci kolaylıkla atlatabilmem için..

Ben de iştahlıyım bulantı sorunum yok, arada midem kazınıyor ya da yanıyor🙄 illa bulantı olmak zorunda değildir herhalde ya demeyin öyle zaten çok evhamlıyım🙄🙄🙄😓
Hehehe ya iste ondan diyorlar hicbiri diğerini tutmuyor diye🥰🥰 sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 😍❤️🙏

Valla evet, olabildiğince sağlıklı seylere yoneliyorum zaten. Bakalım ne olacak, sonunda rayına oturur illa ki🥰❤️❤️
canım sen test yaptırmadan nasıl duruyorsun sabrına özendim ya maşallah🙈 ben 18 beta hcg ile öğrenip kafama huniyi takmıştım🤪 hani orda olduğunu biliyorsun ya kan vermeden duramadım🙈

Ben de iştahlıyım bulantı sorunum yok, arada midem kazınıyor ya da yanıyor🙄 illa bulantı olmak zorunda değildir herhalde ya demeyin öyle zaten çok evhamlıyım🙄🙄🙄😓

canım sen test yaptırmadan nasıl duruyorsun sabrına özendim ya maşallah🙈 ben 18 beta hcg ile öğrenip kafama huniyi takmıştım🤪 hani orda olduğunu biliyorsun ya kan vermeden duramadım🙈
Ben ilk gebeliğimden yola çıkarak öyle söyledim ,kendi vücudumdan yola çıkarak yani 🤔

Arkadaslar 5+5 gundeyim. Halsizligim cok fazla kafami kaldiramiyorum. Birazda istahsizim. Bu hep boyle mi devam edecek acaba tecrubeli arkadaslar? Ogretmenim ve sinav haftasindayiz 😔 okula gidip gelince resmen yataga atiyorum kendimi

Aynı durumdayız sizinle ben de okuldan gelince saatlerce uyumak istiyorum ilk gebeliğimde böyle olmamıştı. 5+4benim de. Bu arada 24.haftada izine ayrılma durumu hala devam ediyor mu bilginiz var mı?

Arkadaslar 5+5 gundeyim. Halsizligim cok fazla kafami kaldiramiyorum. Birazda istahsizim. Bu hep boyle mi devam edecek acaba tecrubeli arkadaslar? Ogretmenim ve sinav haftasindayiz 😔 okula gidip gelince resmen yataga atiyorum kendimi
Bende öğretmenim okulumun olmadığı günler bi derece ,ama okuldan geldiğim günler direk bende yatağa 3-4 saat uyuyorum fix😦 Maskeyle nefesim daralıyor enerjim sömürülüyor resmen ,seni çok iyi anlıyorum 😑
İlk haftalarda böyleysek Haziran Temmuz gibi okul çekilmez hale gelecek gibi görünüyor hem maske hem sıcak ,hemde biz nasipse ağırlayacağız ama olsun yeterki bebişler sağlıkla gelsinler 🌸🙏🏻

Ya kuzum, çok haklısın ama dgerinde 5 gun onceden ogrenip, erkenden de kan vermistim, o süreç cok stresli olmustu. Şimdi acele etmek istemiyorum, doktora gitmeme yakin kan vermek daha mantikli gibi geldi. Strestense dye🙈

Ben geldim yazamadım bir türlü 6+3 üz bugün ve kalp atışını duyduk şükürler olsun rabbime 6+5 cıktı 2 gün önde. Kesesi kendisi çok iyi dedi kanama alani falanda yokmus videoya aldık kalp atışını dinleyip duruyoruz. Çok mutluyum darısı herkese inşallah. Buda minos bebeğimin resmi

Eklentiler

• 20210313_142112.jpg
    20210313_142112.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 62
X