Kasım 2024 3.Aşılama

Ben 3. Aşılama yaptıracağım pazartesi günü.
Çatlatma iğnesini yarın yapacağım yani cumartesi günü. Pazar boş . Pazartesi aşılama. Hep bir gün boş bekletti doktor bende .
Sperm sayısı düşüyormuş öyle doktorum demisti bir de catlatma günü genelde iliski olmasın diyor doktorlar ama sen bilirsin hayırlısı olsun 🤗

Ben 3. Aşılama yaptıracağım pazartesi günü.
Çatlatma iğnesini yarın yapacağım yani cumartesi günü. Pazar boş . Pazartesi aşılama. Hep bir gün boş bekletti doktor bende .
Beni de pazar bekletti bu sayede catlamayi yakalamak için catlama ignenin 36. Saatinde oluyor diye bekletiyorlarmis

Cumartesi saat 23.00 de çatlatma iğnesi vuracağım. Pazar günü 23.00 da tam 24 saat geçmiş olacak . Pazartesi 8.30 da aşılama . 32.saatte aşılama yapılmış olacak yani tahminlerime göre .
Aynı olmuş benimle😀 doktor 34. Saatte yapilacak demisti hesapladi . benimde cumartesi 23.00 da iğne pazartesi 09.00 da yapıldı yani 34. Saatte yapıldı

Benim 2 gün dedi doktor cumartesi pazar yapma pazartesi aşılama olsun dedi öyle yapti
Benim 36saati de geçti galiba. Ya pztesi 9da burda ol dedi bi gittik hoca gelmemiş sonra geldi gebelere öncelik olduğu için onları aldı benim aşılama 13.30 da oldu. Ctesi 23.00da çatlatma iğnesi oldum. Neyse olan oldu artık 🙂

X