- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.308
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.021
SüpeeeerMerhabalar, an itibariyle, grubun ilk kalp atışı duyan üyesiyim sanırım? .sat 28 Ocak , 2 martta keseyi görmüştüm 6 mm.. (hcg 2000 idi ) 10 gün sonra kontrol verdi.. bugün kalp atışı duyuldu.bebek 0.5 cm.. özel hastane olduğu İçin (medikal park) ultrasonu çok hassas sanırım yoksa ben duyulmaz diye düşünüyordum. Bilerek ayrıntılı bilgi verdim , yardımcı olur belki diye
Bi de şu var sancin var uykusuzsun, ustune kusmus kaka yapilmis vs. "Eee niye annelerin ayaklarinin altinda cennet, hep bu cefalar yuzunden".. Her seferinde!!!!Benim de annem eşim kayınvalidem her depresyona girişimde bunu söyledilerşimdi gülüyorum ama o zamanlar acayip sinir oluyordum
Bos gebelikte 5 gun önce görülmüştü testte. Bu sefer insallah her sey yolunda olacak insallahhhhhDegerin yüksektir yoksa testte çıkmazdıbizim de kalp atışı için 23 Mart az kaldı bakalim
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. İlaç aldım az önce iyi gelirse söylerim size de doktorunuza danisirsiniz
Masallah :)) tabloya ekleriz ilk kalp atisimizi bize de umut olsun insallahMerhabalar, an itibariyle, grubun ilk kalp atışı duyan üyesiyim sanırım? .sat 28 Ocak , 2 martta keseyi görmüştüm 6 mm.. (hcg 2000 idi ) 10 gün sonra kontrol verdi.. bugün kalp atışı duyuldu.bebek 0.5 cm.. özel hastane olduğu İçin (medikal park) ultrasonu çok hassas sanırım yoksa ben duyulmaz diye düşünüyordum. Bilerek ayrıntılı bilgi verdim , yardımcı olur belki diye
Ya hemsehrim burdaymisYaş 31, beklenen doğum 03.11.2021, 2. çocuk, keseyi daha görmedik çünkü gitmedim hiç doktora, İl Kayseri
Of benimde öyle ya sınır 4.9 falandı benimki 5.49 cıktı. Hatami ediyorum endokrin uzmanına özele girmemekle acabaBenide dahiliye ye yönlendirdiler ama garanti olsun diye bir endokrin uzmanına gittim ilaca o başladı sizin değeriniz belki daha düşüktür ondan başlamamıştır ilaç benim t3 ve t4 normal olsada tsh 6ya yakın çıkmıştı o yüzden hemen gittim
ay hadi inşallahBenim daha 4+4 yarin kan vereceğim, haftaya da kese icin gideceğim insallah o zaman keseyi görürüz sağlıkla
Ya çok mutlu oldum darısı geri kalan herkese inşallah peki şuan kaç+kaçsiniz benim sat 27 ocak demekki siz 6+0 da duydunuz bende cumartesi gidiyorum 6+3 de bakalım duyarız inşallahMerhabalar, an itibariyle, grubun ilk kalp atışı duyan üyesiyim sanırım? .sat 28 Ocak , 2 martta keseyi görmüştüm 6 mm.. (hcg 2000 idi ) 10 gün sonra kontrol verdi.. bugün kalp atışı duyuldu.bebek 0.5 cm.. özel hastane olduğu İçin (medikal park) ultrasonu çok hassas sanırım yoksa ben duyulmaz diye düşünüyordum. Bilerek ayrıntılı bilgi verdim , yardımcı olur belki diye
Ya :) kızımda nilgün avşar benzere gitmiştim memorial hastanesinde bu bebektede ondan randevu aldımYa hemsehrim burdaymisayni memelekten birisini gormek cok güzel siz hangi doktora gidiyorsunuz
Belirli bi rahatsızlığım yoktu daha önceki öykümden dolayı baktırdım 3.14 tü önce sonra 4.80e yükseldi. 4 gündür ilaç kullanıyorum. Sizin kaç çıktı tsh?Benimde tsh yüksek çıktı değerleriniz nedir tsh için? Birde belirli bir rahatsızlık varmıydı
Yaaaaa maşallahhhhhhMerhabalar, an itibariyle, grubun ilk kalp atışı duyan üyesiyim sanırım? .sat 28 Ocak , 2 martta keseyi görmüştüm 6 mm.. (hcg 2000 idi ) 10 gün sonra kontrol verdi.. bugün kalp atışı duyuldu.bebek 0.5 cm.. özel hastane olduğu İçin (medikal park) ultrasonu çok hassas sanırım yoksa ben duyulmaz diye düşünüyordum. Bilerek ayrıntılı bilgi verdim , yardımcı olur belki diye
Ah kesinlikle sıkıntıları,acıları güzellemek yerine keşke yardımcı olsalarBi de şu var sancin var uykusuzsun, ustune kusmus kaka yapilmis vs. "Eee niye annelerin ayaklarinin altinda cennet, hep bu cefalar yuzunden".. Her seferinde!!!!
su cumleyi kurana kadar bi havlu falan versen dimi :)
Benim daha önce hiç yüksek çıkmamıştı. 5.49 cıktı benim değerBelirli bi rahatsızlığım yoktu daha önceki öykümden dolayı baktırdım 3.14 tü önce sonra 4.80e yükseldi. 4 gündür ilaç kullanıyorum. Sizin kaç çıktı tsh?
Yaş 29Kızlar konunun en başına tablo oluşturdum.. bilgilerinizi bekliyorum
Çok güzel hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişlerimizMerhabalar, an itibariyle, grubun ilk kalp atışı duyan üyesiyim sanırım? .sat 28 Ocak , 2 martta keseyi görmüştüm 6 mm.. (hcg 2000 idi ) 10 gün sonra kontrol verdi.. bugün kalp atışı duyuldu.bebek 0.5 cm.. özel hastane olduğu İçin (medikal park) ultrasonu çok hassas sanırım yoksa ben duyulmaz diye düşünüyordum. Bilerek ayrıntılı bilgi verdim , yardımcı olur belki diye
Aminnnnnay hadi inşallahRabbim hayırlı haberler nasip etsin
İlaca başladınız mı? hiç canınızı sıkmayın ilk gebeliğim de de yüksekti doğuma kadar ilaç kullandım çok şükür kızım sağlıklı doğduBenim daha önce hiç yüksek çıkmamıştı. 5.49 cıktı benim değer
Canım yaşımı yanlış yazmışım 30 değil 38 olacakKızlar konunun en başına tablo oluşturdum.. bilgilerinizi bekliyorum
Yok başlatmadı doktor daha önceden böyle bir yükseklik olmadığı için dâhiliyeye git dedi ilaç da vermediİlaca başladınız mı? hiç canınızı sıkmayın ilk gebeliğim de de yüksekti doğuma kadar ilaç kullandım çok şükür kızım sağlıklı doğdu
Evet beni de dahiliyeye yönlendirdi. Panik yapacak bir durum yok ama çok da geç kalmamak lazım bence en kısa zamanda dahiliyeye görünün. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder RabbimYok başlatmadı doktor daha önceden böyle bir yükseklik olmadığı için dâhiliyeye git dedi ilaç da vermedi