- 13 Haziran 2011
- 12.638
- 7.663
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Ama erken daha telaş yapmayın. Ben 5+1 deyken gittim sadece kese göründü bebek için erken dedi. İki hafta sonra çağırdı hem nasip olursa kalp atışı hem yolc için. Nasıl geçer iki hafta bilmem.5+5 ya da 5+4tüm dün, kalp atışı falan yok, bebek seçilmedi kiYolk sac kenarından bebek görünecek gibi, haftaya bakalım dedi, Kötü birşey mi bu durum kese boyutu olarak bilmiyorum ama haftaya görmemiz lazım galiba..Ama burda konuştuğum birkaç kişiden daha geç olabileceğini duydum,kafamda deli sorular
Ah ah bende aynı durumdayım agzmn içi tadi fena sabah 7de uyanıyorum midem yüzünden kahvaltı yapamıyorum cok zor.ilk hamileligmde olmuştu serum bile yemiştim. Su bile canim istemiyorSabah bulantıları beni mahvediyor. Ne yesem ağzımda çok kötü bir tat ne yapsam geçmiyor
Allah hepimize sabır ve huzur versin.Kötü tecrübelerden dolayı ben her lafın altında olumsuz birşey arıyorum ister istemez.Ayrıca belirtim de yokAma erken daha telaş yapmayın. Ben 5+1 deyken gittim sadece kese göründü bebek için erken dedi. İki hafta sonra çağırdı hem nasip olursa kalp atışı hem yolc için. Nasıl geçer iki hafta bilmem.
Kotu bsy arama canim, tedirgin olmakta haklisin ama suan kotu bsy yok, yolk gorunmus harika bsy bu. Bende gorunmemisti meselaAllah hepimize sabır ve huzur versin.Kötü tecrübelerden dolayı ben her lafın altında olumsuz birşey arıyorum ister istemez.Ayrıca belirtim de yok
Gününe göre kalp atışı için erken zaten, ama mm ne göre bakınca erken yumurtlama gibi.. hoş ben de tam bilmiyorum. Hatta benimki de bana küçük gbi geldi, netten baktım hatta burdan bir arkadaş da normal dedi.. 5+5 günlerde 2 ile 4 mm arası diyor internette.. ama bu bence kişiden kişiye, yumurtlama göre falan değşklik gösterir. Önemli olan kendi içinde gelişiyor mu, yani haftya olan durumun dikkate alınır. 8. Haftaya kdar kalp atışı bekleneblr deniyor..5+5 ya da 5+4tüm dün, kalp atışı falan yok, bebek seçilmedi kiYolk sac kenarından bebek görünecek gibi, haftaya bakalım dedi, Kötü birşey mi bu durum kese boyutu olarak bilmiyorum ama haftaya görmemiz lazım galiba..Ama burda konuştuğum birkaç kişiden daha geç olabileceğini duydum,kafamda deli sorular
Arka arkaya aynı şeyleri yaşayınca bocalıyorum ama elimden geleni yapacağım..İnşallah hepimiz için yepyeni tertemiz musmutlu bir topik olur burasıKotu bsy arama canim, tedirgin olmakta haklisin ama suan kotu bsy yok, yolk gorunmus harika bsy bu. Bende gorunmemisti mesela
Benim de hiç belirtim yok. Kızım da da boyleydim ne bulantı ne birşey o yüzden 20 kilo aldımAllah hepimize sabır ve huzur versin.Kötü tecrübelerden dolayı ben her lafın altında olumsuz birşey arıyorum ister istemez.Ayrıca belirtim de yok
Aynı durum benimkiyle ama bana ilaç vermedi aile hekimine gitmiştim o yüzden dahiliyeden randevu aldım oraya gidicem.Benimde tsh yüksek çıktı t3 ve t4 değerleri normal ama tsh yüksek çıktığı için yinede ilaç başladık dün tahlil yapılana kadar hiç rahatsızlığım yoktu
Yaş 31, beklenen doğum 03.11.2021, 2. çocuk, keseyi daha görmedik çünkü gitmedim hiç doktora, İl Kayseri
Hamiş Yaş Beklenen
DoğumKaçıncı
ÇocukKese
GörmeKalp
AtışıCinsiyet İl @ygmygm 30 04.11.2021 2. 5+1 İstanbul @certur 36 05.11.2021 2. 5+0 Sakarya @Asiltutku 28 02.11.2021 2. 5+6 Manisa
Kayseri diyince sormak istedim .Prof Mustafa Başbuğ hocayı duydunuz mu hiçYaş 31, beklenen doğum 03.11.2021, 2. çocuk, keseyi daha görmedik çünkü gitmedim hiç doktora, İl Kayseri
Evet duydum ayrıntılı ultrason için herkes ona gidiyor.Kayseri diyince sormak istedim .Prof Mustafa Başbuğ hocayı duydunuz mu hiç
Öyle miii o tarihe kadar sorunsuz gelirsek bende ona gidicem inşallah,çok işinin ehli bir hekimmiş..Evet duydum ayrıntılı ultrason için herkes ona gidiyor.
Kayseride iki kişi var zaten ayrıntılıya gidilecek biride o arkadaşlarımda gitti çok memnunlar. Ben kızımda yaptırmamıştım bu bebektede gitmem. Doktorunuz hangi hastaneden ilk gebelik mi sizinÖyle miii o tarihe kadar sorunsuz gelirsek bende ona gidicem inşallah,çok işinin ehli bir hekimmiş..
K kkarabalikligol bu degerle keseye neden bakmamış ki, doktor biliyor dimi sonucu? SAT neydi?
Hiç ilgilenmedi zaten değere bakıp sadece hamile olduğumu söylediK kkarabalikligol bu degerle keseye neden bakmamış ki, doktor biliyor dimi sonucu? SAT neydi?
Ben Malatya’da yaşıyorum,detaylı ultrason ilk gebeliğimde yaptırmadım,doktorumda söylemedi bilmiyordum acemiliğime geldi.Ama kesinlikle yapılması gereken birşey bana göre.Ağzım öyle bir yandı ki tek doktorla kalmayıp bir kaç perinatologa bile gidebilirim bu gebeliğimde..Bebeğim yaşamıyor çünkü ..Tabi herkesin düşüncesine saygı duyuyorumKayseride iki kişi var zaten ayrıntılıya gidilecek biride o arkadaşlarımda gitti çok memnunlar. Ben kızımda yaptırmamıştım bu bebektede gitmem. Doktorunuz hangi hastaneden ilk gebelik mi sizin
Kırdıysam sizi çok özür dilerim allah rahmet eylesin şefaatçi olsun size inşallah. Haklısınız gitmekte. Arkadaşım gidecek yakın zamanda 400 lira gibi birşey demişler öyle pahalı gelmedi bana 3 yıl önce 350 demişlerdi.Ben Malatya’da yaşıyorum,detaylı ultrason ilk gebeliğimde yaptırmadım,doktorumda söylemedi bilmiyordum acemiliğime geldi.Ama kesinlikle yapılması gereken birşey bana göre.Ağzım öyle bir yandı ki tek doktorla kalmayıp bir kaç perinatologa bile gidebilirim bu gebeliğimde..Bebeğim yaşamıyor çünkü ..Tabi herkesin düşüncesine saygı duyuyorum
Yok estağfurullah olur mu öyle şey,amin Allah razı olsun Allah kimseyi evladıyla sınamasın ..Evet çoğu yerde o fiyat ,Allah kötü yazılar yazmamış olsun servet döksek kurtaramıyoruz yavrularımızı ..Hepimizin yavrularını bağışlasınKırdıysam sizi çok özür dilerim allah rahmet eylesin şefaatçi olsun size inşallah. Haklısınız gitmekte. Arkadaşım gidecek yakın zamanda 400 lira gibi birşey demişler öyle pahalı gelmedi bana 3 yıl önce 350 demişlerdi.
Haklısın canım, ben de tedirginim ama guzel dusunmeye oyalanmaya calisiyorumArka arkaya aynı şeyleri yaşayınca bocalıyorum ama elimden geleni yapacağım..İnşallah hepimiz için yepyeni tertemiz musmutlu bir topik olur burası