2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ama erken daha telaş yapmayın. Ben 5+1 deyken gittim sadece kese göründü bebek için erken dedi. İki hafta sonra çağırdı hem nasip olursa kalp atışı hem yolc için. Nasıl geçer iki hafta bilmem.

Ama erken daha telaş yapmayın. Ben 5+1 deyken gittim sadece kese göründü bebek için erken dedi. İki hafta sonra çağırdı hem nasip olursa kalp atışı hem yolc için. Nasıl geçer iki hafta bilmem.
Allah hepimize sabır ve huzur versin.Kötü tecrübelerden dolayı ben her lafın altında olumsuz birşey arıyorum ister istemez.Ayrıca belirtim de yok

Gününe göre kalp atışı için erken zaten, ama mm ne göre bakınca erken yumurtlama gibi.. hoş ben de tam bilmiyorum. Hatta benimki de bana küçük gbi geldi, netten baktım hatta burdan bir arkadaş da normal dedi.. 5+5 günlerde 2 ile 4 mm arası diyor internette.. ama bu bence kişiden kişiye, yumurtlama göre falan değşklik gösterir. Önemli olan kendi içinde gelişiyor mu, yani haftya olan durumun dikkate alınır. 8. Haftaya kdar kalp atışı bekleneblr deniyor..

Kotu bsy arama canim, tedirgin olmakta haklisin ama suan kotu bsy yok, yolk gorunmus harika bsy bu. Bende gorunmemisti mesela
Arka arkaya aynı şeyleri yaşayınca bocalıyorum ama elimden geleni yapacağım..İnşallah hepimiz için yepyeni tertemiz musmutlu bir topik olur burası

Allah hepimize sabır ve huzur versin.Kötü tecrübelerden dolayı ben her lafın altında olumsuz birşey arıyorum ister istemez.Ayrıca belirtim de yok
Benim de hiç belirtim yok. Kızım da da boyleydim ne bulantı ne birşey o yüzden 20 kilo aldım o yüzden paniklemiyorum

Bu aradab7 sene doğum kilolarimla yaşadım kilolarimin çoğunu verdim ve gebe kaldım. Bu sefer diyetisyen le yurumeyi düşünüyorum . Tekrar 20 kilo istemiyorum

Benimde tsh yüksek çıktı t3 ve t4 değerleri normal ama tsh yüksek çıktığı için yinede ilaç başladık dün tahlil yapılana kadar hiç rahatsızlığım yoktu
Aynı durum benimkiyle ama bana ilaç vermedi aile hekimine gitmiştim o yüzden dahiliyeden randevu aldım oraya gidicem.

Öyle miii o tarihe kadar sorunsuz gelirsek bende ona gidicem inşallah,çok işinin ehli bir hekimmiş..
Kayseride iki kişi var zaten ayrıntılıya gidilecek biride o arkadaşlarımda gitti çok memnunlar. Ben kızımda yaptırmamıştım bu bebektede gitmem. Doktorunuz hangi hastaneden ilk gebelik mi sizin

Kayseride iki kişi var zaten ayrıntılıya gidilecek biride o arkadaşlarımda gitti çok memnunlar. Ben kızımda yaptırmamıştım bu bebektede gitmem. Doktorunuz hangi hastaneden ilk gebelik mi sizin
Ben Malatya’da yaşıyorum,detaylı ultrason ilk gebeliğimde yaptırmadım,doktorumda söylemedi bilmiyordum acemiliğime geldi.Ama kesinlikle yapılması gereken birşey bana göre.Ağzım öyle bir yandı ki tek doktorla kalmayıp bir kaç perinatologa bile gidebilirim bu gebeliğimde..Bebeğim yaşamıyor çünkü ..Tabi herkesin düşüncesine saygı duyuyorum

Kırdıysam sizi çok özür dilerim allah rahmet eylesin şefaatçi olsun size inşallah. Haklısınız gitmekte. Arkadaşım gidecek yakın zamanda 400 lira gibi birşey demişler öyle pahalı gelmedi bana 3 yıl önce 350 demişlerdi.

Yok estağfurullah olur mu öyle şey,amin Allah razı olsun Allah kimseyi evladıyla sınamasın ..Evet çoğu yerde o fiyat ,Allah kötü yazılar yazmamış olsun servet döksek kurtaramıyoruz yavrularımızı ..Hepimizin yavrularını bağışlasın

Arka arkaya aynı şeyleri yaşayınca bocalıyorum ama elimden geleni yapacağım..İnşallah hepimiz için yepyeni tertemiz musmutlu bir topik olur burası
Haklısın canım, ben de tedirginim ama guzel dusunmeye oyalanmaya calisiyorum bak kasimda, o mis gibi sonbahar havasinda, bebelerimizi kucağımıza alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…