- 13 Haziran 2011
- 12.638
- 7.663
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.061
Günaydın herkese. Drunuz ne dedi. Benim ki en fazla haftada iki üç dediBen hergun bir kucuk türk kahvesi iciyordum ,birakayim mi
Ne güzel hayırlı haberlere insallah. Beni çok geç çağırdı 7+ 2 Olcan o gunkismetseGunaydin anneler!! Bugun 6+0, kalp atisi icin gidiyorum buyuk gun :)) Heyecan var
Yaş 29
Hamiş Yaş Sat Beklenen
DoğumKese KalpAtışı Kaçıncı
Gebelikygmygm 30 28.01.2021 04.11.2021 5+5 2.
Daha gitmedim ,inşallah yarınGünaydın herkese. Drunuz ne dedi. Benim ki en fazla haftada iki üç dedi
Doktorum günde iki fincan kahve içebilirsin dedi. Ama kahveden midem bulanıyor canım hiç istemiyor. İkinci hamilelikte günde 4 fincan falan içiyordumBu arada birşey sorcam arkadaslar. Doktorum günde bir fincan kahve yada nescafeye bile izin vermiyor. Haftada iki kere maksimum diyor. Beni zorlayan tek şey sanırım . Sizlerde durum ne
Günaydın güzel anne .. güzel haberlerle gelGunaydin anneler!! Bugun 6+0, kalp atisi icin gidiyorum buyuk gun :)) Heyecan var
Ben de 7+ 3 olacam beni de geç çağırdı 11 gün falan kaldı çoğu gitti sayılırNe güzel hayırlı haberlere insallah. Beni çok geç çağırdı 7+ 2 Olcan o gunkismetse
Günaydınnn kalp atışını duyan ikinci annemiz sen ol inşallahGunaydin anneler!! Bugun 6+0, kalp atisi icin gidiyorum buyuk gun :)) Heyecan var
Günaydın aç olmalısınKızlar günaydın gebelik rutin testleri için geldim de sağlık ocağına. Daha 9da açılıyormuş bu arada kahvaltı yapsam sıkıntı olur mu bu testler aç mı tok mu bilemedim
Gunaydin hayirli haberler alirsin inşallahGunaydin anneler!! Bugun 6+0, kalp atisi icin gidiyorum buyuk gun :)) Heyecan var
Guzel haberlerini bekliyoruzGunaydin anneler!! Bugun 6+0, kalp atisi icin gidiyorum buyuk gun :)) Heyecan var
Canımm buraya yazdım sanıyordum yazmamışım. Çarşamba gecesi (bata2 gün kala) dayanamayıp kan testi yaptırdım, 115 çıktı sonuç. Bugün (bat günü) ikinci kez vericem. Umarım sağlıklıdıııırAminnn
Iyiyim çok şükür, saglik olsun daha nice acilar yaşıyor insanlar, böyle dusununce cabuk atlattim
Haberleselim sonuclar icin
Güzel Haberlerini bekliyoruz canımGunaydin anneler!! Bugun 6+0, kalp atisi icin gidiyorum buyuk gun :)) Heyecan var
Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzGunaydin anneler!! Bugun 6+0, kalp atisi icin gidiyorum buyuk gun :)) Heyecan var
Guzel dusun cok guzel olsun canimmm, maasallah sonucun da cok guzelCanımm buraya yazdım sanıyordum yazmamışım. Çarşamba gecesi (bata2 gün kala) dayanamayıp kan testi yaptırdım, 115 çıktı sonuç. Bugün (bat günü) ikinci kez vericem. Umarım sağlıklıdıııırsen ne yaptın canım, bugün baktıracak mısın beta?
Normalde çok belirtim olmamasına rağmen bugün bat günü yani baya baya regl sancısına benzer sancı yaşadım. Ama daha uzun aralıklarla geldi. Biraz endişelendirdi beni ama sanırım normalmiş de... Neyse bakalım pozitif düşünüyoruz, her şey güzel olucakkk
Hayırlısı olsun, insallah guzel sonuçlar elde edersinizMerhaba güzel anne adayları. Bende bugün sabah sağlık ocağında test verdim ve sonucu bekliyorum.inşallah bende aranıza katilabilirim.olursa ikinci olacak.aynı heyecanları yeniden yaşamak çok güzel.ilkinde çok uğraşmıştık.ilk doğumdan sonra adet döngüm kısaldı.normale göre iki gün geçti ama hafta sonu giriyor diye dayanamayıp tahlil verdim