2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bu arada birşey sorcam arkadaslar. Doktorum günde bir fincan kahve yada nescafeye bile izin vermiyor. Haftada iki kere maksimum diyor. Beni zorlayan tek şey sanırım . Sizlerde durum ne
Doktorum günde iki fincan kahve içebilirsin dedi. Ama kahveden midem bulanıyor canım hiç istemiyor. İkinci hamilelikte günde 4 fincan falan içiyordum canım sürekli kahve istiyordu bir sıkıntı olmadı çok şükür.. ama yine de siz doktorunuzu dinleyin çok zorlanırsaniz kahvesiz doktorunuza söylersiniz
Gunaydin anneler!! Bugun 6+0, kalp atisi icin gidiyorum buyuk gun :)) Heyecan var
Günaydın güzel anne .. güzel haberlerle gel

Kızlar günaydın gebelik rutin testleri için geldim de sağlık ocağına. Daha 9da açılıyormuş bu arada kahvaltı yapsam sıkıntı olur mu bu testler aç mı tok mu bilemedim

Aminnn
Iyiyim çok şükür, saglik olsun daha nice acilar yaşıyor insanlar, böyle dusununce cabuk atlattim
Haberleselim sonuclar icin
Canımm buraya yazdım sanıyordum yazmamışım. Çarşamba gecesi (bata2 gün kala) dayanamayıp kan testi yaptırdım, 115 çıktı sonuç. Bugün (bat günü) ikinci kez vericem. Umarım sağlıklıdıııır sen ne yaptın canım, bugün baktıracak mısın beta?

Normalde çok belirtim olmamasına rağmen bugün bat günü yani baya baya regl sancısına benzer sancı yaşadım. Ama daha uzun aralıklarla geldi. Biraz endişelendirdi beni ama sanırım normalmiş de... Neyse bakalım pozitif düşünüyoruz, her şey güzel olucakkk

Guzel dusun cok guzel olsun canimmm, maasallah sonucun da cok guzel

Bugun verecektim ama okula 9a 10kala isg uzmani geldi, 10bucukta gitti veremedim yaaa cok sinir oldm

Merhaba güzel anne adayları. Bende bugün sabah sağlık ocağında test verdim ve sonucu bekliyorum.inşallah bende aranıza katilabilirim.olursa ikinci olacak.aynı heyecanları yeniden yaşamak çok güzel.ilkinde çok uğraşmıştık.ilk doğumdan sonra adet döngüm kısaldı.normale göre iki gün geçti ama hafta sonu giriyor diye dayanamayıp tahlil verdim

Günaydin kizlar sağlık ocağında kan vermiştim gebelige bakmamislar o yüzden sabah hastaneye gittim sonuçları şimdi aldım.ilk sonuç 22.25 bugünkü 62.94 çıktı.4 gün iki testin arası.artis yeterli mi bilginiz var mı.doktora göstermedim kese gozukecegi zaman giderim diye.

Bu arada listeye beni de eklerseniz sevinirim.
yas 34
Sat 3 Şubat.
Bat 4 Mart.
İkinci gebelik (7 yaşında oğlum var)
Bthcg 22.29-62.94 (4 gün arayla)
Keseyi görmedik henüz muayene olmadım.

Hayırlısı olsun, insallah guzel sonuçlar elde edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…