- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.001
6. Hafta sayiliyor icinde oldugumuz haftayi buyuge tamamlayip soyluyoruz, o zaman o sizi haftaya cagirmis demek ki. Bence de baska doktor bulun mutlaka. Bsy soylememesi tuhaf.Hiç ilgilenmedi zaten değere bakıp sadece hamile olduğumu söyledidoğru düzgün bir doktor bulmam lazım en kısa zamanda. 4Şubattı bugün yeni 5 haftaya adım attık nasipse
Benımde ilk hamileliğim felaket bulantıyla geçmişti çok mutsuzdum ve annem şunu söylemişti: eee anne olmak kolay değilMerhaba sevgili kasım anneleri, ben de bugün 5+1 oldum ve malesef bulantılarım başladı. İlk gebeliğimde böyle erken başlamamıştıbir umut ikinci de olmaz diye dua ediyordum ama yine aynı süreçleri yaşayacağım sanki..
Benide dahiliye ye yönlendirdiler ama garanti olsun diye bir endokrin uzmanına gittim ilaca o başladı sizin değeriniz belki daha düşüktür ondan başlamamıştır ilaç benim t3 ve t4 normal olsada tsh 6ya yakın çıkmıştı o yüzden hemen gittimAynı durum benimkiyle ama bana ilaç vermedi aile hekimine gitmiştim o yüzden dahiliyeden randevu aldım oraya gidicem.
Bende aynı şekilde ilkinde çok zorlandım bunda olmasın diye dua ediyordum ama benimde başladı 6. Hafta itibariyle malesef.. Allah kolaylıklar versinMerhaba sevgili kasım anneleri, ben de bugün 5+1 oldum ve malesef bulantılarım başladı. İlk gebeliğimde böyle erken başlamamıştıbir umut ikinci de olmaz diye dua ediyordum ama yine aynı süreçleri yaşayacağım sanki..
Beninde eşim her fırsatta o lafı söyledi bana.Benımde ilk hamileliğim felaket bulantıyla geçmişti çok mutsuzdum ve annem şunu söylemişti: eee anne olmak kolay değil
Yaş 30Kızlar konunun en başına tablo oluşturdum.. bilgilerinizi bekliyorum
inşallah ilgili,açıklayıcı bir doktor bulabirim6. Hafta sayiliyor icinde oldugumuz haftayi buyuge tamamlayip soyluyoruz, o zaman o sizi haftaya cagirmis demek ki. Bence de baska doktor bulun mutlaka. Bsy soylememesi tuhaf.
Hangi şehirdesiniz acabainşallah ilgili,açıklayıcı bir doktor bulabirimTeşekkür ederim desteğiniz için siz görebildiniz mi bebişi?
Ankaradayım siz? tavsiye edebileceginiz bildiğiniz doktor varsa degerlendirebilirim çok memnun olurumHangi şehirdesiniz acaba
Amin gerçekten Allah kolaylık versin bizlere. İlkinde bakmamız gereken çocuklar yoktu ama şimdi hep daha kötü olursam ne olacak endişesi. Yine de duaya devam inşallah daha da kötüleşmeden sağlıkla atlatırız bu süreciBende aynı şekilde ilkinde çok zorlandım bunda olmasın diye dua ediyordum ama benimde başladı 6. Hafta itibariyle malesef.. Allah kolaylıklar versin
Malatyadayım ben eşim Ankaralı ilk gebeliğimde doktor arayışına girmiştik orada ,arkadaşımız Acar Koç ve Özgür Deren hocaları tavsiye etmişti gidemedik biz nasip olmadı ama siz bi araştırın isterseniz ..Ankaradayım siz? tavsiye edebileceginiz bildiğiniz doktor varsa degerlendirebilirim çok memnun olurum
Benim de annem eşim kayınvalidem her depresyona girişimde bunu söyledilerBenımde ilk hamileliğim felaket bulantıyla geçmişti çok mutsuzdum ve annem şunu söylemişti: eee anne olmak kolay değil
Çok teşekkür ederim bakacağım her ikisinideMalatyadayım ben eşim Ankaralı ilk gebeliğimde doktor arayışına girmiştik orada ,arkadaşımız Acar Koç ve Özgür Deren hocaları tavsiye etmişti gidemedik biz nasip olmadı ama siz bi araştırın isterseniz ..
İnşallah evet ilgi bekleyen bı çocuk olunca daha zorAmin gerçekten Allah kolaylık versin bizlere. İlkinde bakmamız gereken çocuklar yoktu ama şimdi hep daha kötü olursam ne olacak endişesi. Yine de duaya devam inşallah daha da kötüleşmeden sağlıkla atlatırız bu süreci
Benim daha 4+4 yarin kan vereceğim, haftaya da kese icin gideceğim insallah o zaman keseyi görürüz sağlıklainşallah ilgili,açıklayıcı bir doktor bulabirimTeşekkür ederim desteğiniz için siz görebildiniz mi bebişi?
Hayırlısı olsunMerhabalar, an itibariyle, grubun ilk kalp atışı duyan üyesiyim sanırım? .sat 28 Ocak , 2 martta keseyi görmüştüm 6 mm.. (hcg 2000 idi ) 10 gün sonra kontrol verdi.. bugün kalp atışı duyuldu.bebek 0.5 cm.. özel hastane olduğu İçin (medikal park) ultrasonu çok hassas sanırım yoksa ben duyulmaz diye düşünüyordum. Bilerek ayrıntılı bilgi verdim , yardımcı olur belki diye
Degerin yüksektir yoksa testte çıkmazdıEvet yarin reglden 3 gun gecmis olacak, kan tahlili yaptıracağım. Haftaya persembe de kontrole giderim yuksek ihtimal
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. İlaç aldım az önce iyi gelirse söylerim size de doktorunuza danisirsinizAh ah bende aynı durumdayım agzmn içi tadi fena sabah 7de uyanıyorum midem yüzünden kahvaltı yapamıyorum cok zor.ilk hamileligmde olmuştu serum bile yemiştim. Su bile canim istemiyor
5+4 te duyulmaz kalp atisi kuzum en erken 6+larda yani 7 haftada duyuluyor. Bu haftalarda kese gormek istiyorlar sadece5+5 ya da 5+4tüm dün, kalp atışı falan yok, bebek seçilmedi kiYolk sac kenarından bebek görünecek gibi, haftaya bakalım dedi, Kötü birşey mi bu durum kese boyutu olarak bilmiyorum ama haftaya görmemiz lazım galiba..Ama burda konuştuğum birkaç kişiden daha geç olabileceğini duydum,kafamda deli sorular