Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dikkat et gerekirse söyle rahatsiz oldugunu kalkma ayağa . Ben akrabalardan uzağım o yüzden gelen giden yok iş falan yapmıyorum bir tek yemek yapıyorum kimseye de söylemedim tedaviyi sorup durmasınlar diye tutmazsa bilmeyecekler aşılama yaptığımı
çok iyi yapmışsın. Ben sadece aileme ve eşimin ailesine söyledim. O da kıyamadım geleyim yemek yapayım falan diyo ama işte ben pimpirikli biri gelcekse yatamam ki. Neyse Allaha emanet dedim kalktım. Bide eşimin ailesi mecbur biliyor çünkü sponsor onlar
çok iyi yapmışsın. Ben sadece aileme ve eşimin ailesine söyledim. O da kıyamadım geleyim yemek yapayım falan diyo ama işte ben pimpirikli biri gelcekse yatamam ki. Neyse Allaha emanet dedim kalktım. Bide eşimin ailesi mecbur biliyor çünkü sponsor onlar
Iyi yapmissin o zaman ne guzel sponsor var en azindan biz de yok ben kendimin sponsoruyum eşime söyleme dedim ama eşim dayanamaz kesin söylemiştir ben tutmadan ve 3 ay dolmadan söyleme taraftarı değilim ailelere tutmayınca yorum yapan oluyor çünkü
Sizin yine iyiymiş ücretler. Ben 16 bin liraya oldum aşılamamı . İgneler ve çatlatma +5 bin lira daha 21 bin lira ödedim ve bu ikinci oldu raporum olmuyor bir çocuk olduğu için herseyi ücretli alıyorum.
Sizin yine iyiymiş ücretler. Ben 16 bin liraya oldum aşılamamı . İgneler ve çatlatma +5 bin lira daha 21 bin lira ödedim ve bu ikinci oldu raporum olmuyor bir çocuk olduğu için herseyi ücretli alıyorum.
Ben de rapor niye yok diyecektim de çocuk olunca rapor verilmiyor mu ? iğne yerine hap kullansan ben femara kullandım bir ara iğne kullandım ohss oldu o yüzden femaraya döndük klomenle kist yapıyor kaliteli olmuyordu bende femara etkili ve güzel oluyor diye femara kullandım . Hap olunca Daha az oluyor maliyeti. Yine de sağlık olsun tutsun da varsın gitsin para