2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Yaş 34
Beklenen doğum 09.11.2021
3.gebelik(2.çocuk)
Kese görme5+1

Doktor sat ile tam uyumlu bebeğin haftası dedi ama ben de hcg yüksek çıktı diye apartopar gitmiştim..hiç önemsememişti doktor. Benim kese 6mm iken 10 gün sonra kalp duyulur defi doktor cidden de öyle oldu.(günde 1m büyüyormuş 1.5 cm olunca duyuluyor demişti ) sizin de görülür ve kalp duyulur kesin o zamana

Merhaba
Yas 34
Beklenen dogum tarihi 04.11.2021
Ilk gebelik ilk bebis
keseyi birazcik erken 4+1 de gorduk
Kalp atisi icin 17 mart a randevu aldim
Istanbul

Ya :) kızımda nilgün avşar benzere gitmiştim memorial hastanesinde bu bebektede ondan randevu aldım
Ben cok doktor değişirdim ki eylul ayinda bos gebelikten kurtaj oldum doktorum o kadar ilgilydi ki bu hamileligimde Ona gideceğem inşallah sistem hastanesi Hüsne bostan dr gerci ben hangi dr iyi desem bir iki gitmemde kendini belli ediyorlar

Kızlar, midem bulannıyor hiç bişey yyiyesim yok ama karnıım da aç. Ve folik asidi içemıyorum, bogazımda kalıyor, içmesem olmaz mı , 7 aydır içiyorum zaten. Bu mide bulantısı ne kadar zor olabilirki diyordum... Kötüymüş gerçekten

Bende de dinmek bilmeyen bir baş ağrısı var.

Maşallah canım çok sevimdim darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…