2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hiç ilgilenmedi zaten değere bakıp sadece hamile olduğumu söyledi :KK43:doğru düzgün bir doktor bulmam lazım en kısa zamanda. 4Şubattı bugün yeni 5 haftaya adım attık nasipse
6. Hafta sayiliyor icinde oldugumuz haftayi buyuge tamamlayip soyluyoruz, o zaman o sizi haftaya cagirmis demek ki. Bence de baska doktor bulun mutlaka. Bsy soylememesi tuhaf.

Merhaba sevgili kasım anneleri, ben de bugün 5+1 oldum ve malesef bulantılarım başladı. İlk gebeliğimde böyle erken başlamamıştı😞 bir umut ikinci de olmaz diye dua ediyordum ama yine aynı süreçleri yaşayacağım sanki..

Merhaba sevgili kasım anneleri, ben de bugün 5+1 oldum ve malesef bulantılarım başladı. İlk gebeliğimde böyle erken başlamamıştı😞 bir umut ikinci de olmaz diye dua ediyordum ama yine aynı süreçleri yaşayacağım sanki..
Benımde ilk hamileliğim felaket bulantıyla geçmişti çok mutsuzdum ve annem şunu söylemişti: eee anne olmak kolay değil 😊😊😊🤗🤗🤗

Aynı durum benimkiyle ama bana ilaç vermedi aile hekimine gitmiştim o yüzden dahiliyeden randevu aldım oraya gidicem.
Benide dahiliye ye yönlendirdiler ama garanti olsun diye bir endokrin uzmanına gittim ilaca o başladı sizin değeriniz belki daha düşüktür ondan başlamamıştır ilaç benim t3 ve t4 normal olsada tsh 6ya yakın çıkmıştı o yüzden hemen gittim

Bende aynı şekilde ilkinde çok zorlandım bunda olmasın diye dua ediyordum ama benimde başladı 6. Hafta itibariyle malesef.. Allah kolaylıklar versin

Bende aynı şekilde ilkinde çok zorlandım bunda olmasın diye dua ediyordum ama benimde başladı 6. Hafta itibariyle malesef.. Allah kolaylıklar versin
Amin gerçekten Allah kolaylık versin bizlere. İlkinde bakmamız gereken çocuklar yoktu ama şimdi hep daha kötü olursam ne olacak endişesi. Yine de duaya devam inşallah daha da kötüleşmeden sağlıkla atlatırız bu süreci🤲🏻

Ankaradayım siz? tavsiye edebileceginiz bildiğiniz doktor varsa degerlendirebilirim çok memnun olurum
Malatyadayım ben eşim Ankaralı ilk gebeliğimde doktor arayışına girmiştik orada ,arkadaşımız Acar Koç ve Özgür Deren hocaları tavsiye etmişti gidemedik biz nasip olmadı ama siz bi araştırın isterseniz ..

Amin gerçekten Allah kolaylık versin bizlere. İlkinde bakmamız gereken çocuklar yoktu ama şimdi hep daha kötü olursam ne olacak endişesi. Yine de duaya devam inşallah daha da kötüleşmeden sağlıkla atlatırız bu süreci🤲🏻
İnşallah evet ilgi bekleyen bı çocuk olunca daha zor

Merhabalar, an itibariyle, grubun ilk kalp atışı duyan üyesiyim sanırım? .sat 28 Ocak , 2 martta keseyi görmüştüm 6 mm.. (hcg 2000 idi ) 10 gün sonra kontrol verdi.. bugün kalp atışı duyuldu.bebek 0.5 cm.. özel hastane olduğu İçin (medikal park) ultrasonu çok hassas sanırım yoksa ben duyulmaz diye düşünüyordum. Bilerek ayrıntılı bilgi verdim , yardımcı olur belki diye 😊

Merhabalar, an itibariyle, grubun ilk kalp atışı duyan üyesiyim sanırım? .sat 28 Ocak , 2 martta keseyi görmüştüm 6 mm.. (hcg 2000 idi ) 10 gün sonra kontrol verdi.. bugün kalp atışı duyuldu.bebek 0.5 cm.. özel hastane olduğu İçin (medikal park) ultrasonu çok hassas sanırım yoksa ben duyulmaz diye düşünüyordum. Bilerek ayrıntılı bilgi verdim , yardımcı olur belki diye 😊
Hayırlısı olsun😍😍😍 yok ya özelle alakali değil bence, senin tam zamanı, kese gorundukten yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra kalp atisi duyuluyor 🤗 maasallahhhh🥰🥰🥰

Evet yarin reglden 3 gun gecmis olacak, kan tahlili yaptıracağım. Haftaya persembe de kontrole giderim yuksek ihtimal 🙈🤎
Degerin yüksektir yoksa testte çıkmazdı 😍bizim de kalp atışı için 23 Mart az kaldı bakalim
Ah ah bende aynı durumdayım agzmn içi tadi fena sabah 7de uyanıyorum midem yüzünden kahvaltı yapamıyorum cok zor.ilk hamileligmde olmuştu serum bile yemiştim. Su bile canim istemiyor
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. İlaç aldım az önce iyi gelirse söylerim size de doktorunuza danisirsiniz

5+5 ya da 5+4tüm dün, kalp atışı falan yok, bebek seçilmedi ki 🤷🏻‍♀️ Yolk sac kenarından bebek görünecek gibi, haftaya bakalım dedi,🤷🏻‍♀️ Kötü birşey mi bu durum 🧐 kese boyutu olarak bilmiyorum ama haftaya görmemiz lazım galiba..Ama burda konuştuğum birkaç kişiden daha geç olabileceğini duydum,kafamda deli sorular 🤷🏻‍♀️
5+4 te duyulmaz kalp atisi kuzum en erken 6+larda yani 7 haftada duyuluyor. Bu haftalarda kese gormek istiyorlar sadece😍😍

X