2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhabalar, an itibariyle, grubun ilk kalp atışı duyan üyesiyim sanırım? .sat 28 Ocak , 2 martta keseyi görmüştüm 6 mm.. (hcg 2000 idi ) 10 gün sonra kontrol verdi.. bugün kalp atışı duyuldu.bebek 0.5 cm.. özel hastane olduğu İçin (medikal park) ultrasonu çok hassas sanırım yoksa ben duyulmaz diye düşünüyordum. Bilerek ayrıntılı bilgi verdim , yardımcı olur belki diye 😊
Süpeeeer 🌸Maşallah

Benim de annem eşim kayınvalidem her depresyona girişimde bunu söylediler😂 şimdi gülüyorum ama o zamanlar acayip sinir oluyordum🤭😄
Bi de şu var sancin var uykusuzsun, ustune kusmus kaka yapilmis vs. "Eee niye annelerin ayaklarinin altinda cennet, hep bu cefalar yuzunden".. Her seferinde!!!!
su cumleyi kurana kadar bi havlu falan versen dimi :)

Degerin yüksektir yoksa testte çıkmazdı 😍bizim de kalp atışı için 23 Mart az kaldı bakalim

O kadar iyi anlıyorum ki sizi. İlaç aldım az önce iyi gelirse söylerim size de doktorunuza danisirsiniz
Bos gebelikte 5 gun önce görülmüştü testte. Bu sefer insallah her sey yolunda olacak insallahhhhh🥰🙏🤎🤎 oyy cok heyecanli pitpitlarrr🥰

Merhabalar, an itibariyle, grubun ilk kalp atışı duyan üyesiyim sanırım? .sat 28 Ocak , 2 martta keseyi görmüştüm 6 mm.. (hcg 2000 idi ) 10 gün sonra kontrol verdi.. bugün kalp atışı duyuldu.bebek 0.5 cm.. özel hastane olduğu İçin (medikal park) ultrasonu çok hassas sanırım yoksa ben duyulmaz diye düşünüyordum. Bilerek ayrıntılı bilgi verdim , yardımcı olur belki diye 😊
Masallah :)) tabloya ekleriz ilk kalp atisimizi bize de umut olsun insallah :nazar::KK49:

Benide dahiliye ye yönlendirdiler ama garanti olsun diye bir endokrin uzmanına gittim ilaca o başladı sizin değeriniz belki daha düşüktür ondan başlamamıştır ilaç benim t3 ve t4 normal olsada tsh 6ya yakın çıkmıştı o yüzden hemen gittim
Of benimde öyle ya sınır 4.9 falandı benimki 5.49 cıktı. Hatami ediyorum endokrin uzmanına özele girmemekle acaba

Ya çok mutlu oldum darısı geri kalan herkese inşallah peki şuan kaç+kaçsiniz benim sat 27 ocak demekki siz 6+0 da duydunuz bende cumartesi gidiyorum 6+3 de bakalım duyarız inşallah

Yaaaaa maşallahhhhhh 🧿 🧿🧿🧿
Darısı başımıza 🤲❤️ Teşekkürler ayrıntılar için🥰 Sizin erken döllenme olmuş sanki, 2 Martta baya yüksek çıkmış beta hcg, ben dün sadece kese ve yolk sac görebildim🤷🏻‍♀️ Hesaplarıma göre benim de haftaya görmem lazım sanki 🧐 inşallah görebilirim 🤲🤲🤲🤲

Bi de şu var sancin var uykusuzsun, ustune kusmus kaka yapilmis vs. "Eee niye annelerin ayaklarinin altinda cennet, hep bu cefalar yuzunden".. Her seferinde!!!!
su cumleyi kurana kadar bi havlu falan versen dimi :)
Ah kesinlikle sıkıntıları,acıları güzellemek yerine keşke yardımcı olsalar😁

Çok güzel hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişlerimiz 🤗🤗 benim de sat 28 ocak salı günü gidecegım bende 💓💓💓 yaşını ve kaçıncı bebişin olduğunu yazarsan senide tabloya ekliyim 🧿🧿

Yok başlatmadı doktor daha önceden böyle bir yükseklik olmadığı için dâhiliyeye git dedi ilaç da vermedi
Evet beni de dahiliyeye yönlendirdi. Panik yapacak bir durum yok ama çok da geç kalmamak lazım bence en kısa zamanda dahiliyeye görünün. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim🙏

X