2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Selamlar hanımlar! Dün 4+4 olarak ilk muayeneye gittik, 5+4 olarak çıktık Bebişi de, keseyi de gördük. 10 gün sonra kalp atışı için çağrıldık, erken yumurtlamaymış önden gidiyor, acelesi neyse artık çok şükür bir nebze rahatladım, şimdi kalp atışı telaşesi başladı, umarım onu da duyabiliriz.

Çok zor oluyor ama değil mi... Bende 4 kupa Nescafe içerken birden boşluğa düştüm. Çay sevmem meyve suyu sevmem kahve yasak
Zor cidden, nescafe sevmem, cay içmesem de olur ama filtreyi alistirmam lazim kendime haftaya kadar azcik kacamak yapayim da
Nescafe sevmem, cay aramam, filtre kahveyi de sutsuz şekersiz içerim. Sut ancak laktozsuz aliyorum arada cocopops filan yiyorum, azcik süt icmis olmak icin
Kakao, cay, çikolata vs aramam hic ama kahve uyandigim gibi demliyorum kahvalti oncesi 2 kupa, oglen 1 kupa aksama dogru 1 gece 1 derken abartiydi zaten de, azalttim iste kupadan fincana dustum, bir de en fazla 3 fincan iciyorm simdi, onu da 2ye 1e dusurdm mu tamamdir

Hadi hayırlısı canım kan tahlili yapınca haber ver kaç haftalık görünüyor şu an
Teşekkür ederim umarım sizinki daha kısa sürer.
İnşallah ben de teşekkür ederim
Kızlar konunun en başına tablo oluşturdum.. bilgilerinizi bekliyorum
Merhaba yaşım 28
3. Gebelik kese göründü tahmini doğum 07.11.2021
Kese görme 4 + 6

İki kenarını ölçtü 10mm ve 8mm çıktı hangisini ciddiye alacağız ben bilmiyorum Israrla sordum ama hiç yorum yapmadı adet günüme göre yorum da yapmadı bunların şu anda önemi yok dedi,bak köşede yolk sac var dedi,ama daha önce gördüğüm ve burda gördüğüm yolk saclara benzemiyordu belli belirsizdi zaten o kadar küçüktü ki ben hiçbir şey seçemedim mercekle bakacaktım nerdeyse İnşallah kanaman olmaz falan dedi canımı sıktı yani.Kese etrafı da ince geldi bana

Yaş =31
Beklenen doğum =14.11.2021
Kaçıncı gebebelik=3
Sat=7 şubat
Gebelik=5+0
ygmygm Cnm bilgiler
Keseyi gormeye gitmedim erken diye

34
Kese boyutu gayet iyi aslında. Kaç haftalıktın? Yolk salc bile görünmüş çok iyi ama bu mm e kalp atışını niye dinletmedi ki? Ya da kaç mm de belli oluyo atış onu da bilmiyorm da.. vardır bir hayır, içimizi fetah tutalım

5+5 ya da 5+4tüm dün, kalp atışı falan yok, bebek seçilmedi ki Yolk sac kenarından bebek görünecek gibi, haftaya bakalım dedi, Kötü birşey mi bu durum kese boyutu olarak bilmiyorum ama haftaya görmemiz lazım galiba..Ama burda konuştuğum birkaç kişiden daha geç olabileceğini duydum,kafamda deli sorular

Olcme cok olyor ya degisik degerler cikyor onlar daha iyi biliyor degeri. Fotosu varsa keserek at canim bakalim, sag altta yazar normalde. Bak yolk gorunms ne guzel, dusunme simdi bunları. İncedir belki, tam guclu tutunmamistir ama tutunmayacagi anlamina gelmez. Doktorlarin yeterince aciklama yapmamasi cok sinir bozucu gercekten ama ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…