- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Benim erkek çıkıyorÇin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2021 Nasıl Yapılır? - Dr. Ali Çelik
Çin takvimi cinsiyet hesaplama doğru mudur? hangi ayda erkek bebeğim olur? otomatik cinsiyet hesaplama için hemen tıkla öğren!alicelikkadindogum.com
Kızlar çin takvimi hesabına göre sizin bebişlerin cinsiyeti ne çıkıyor. Benim 2oğlum vardı bu da erkek çıkıyor
Benim de yaş 36. 2013 ki kızım. 5+ 3 deyizYas 36
Sat 29 ocak
2.gebelik (2012 dogumlu bir kizim var)
Kese 5+0
Beklenen dogum 5 Kasim 2011 (bence ekimde dogar)
İl: Sakarya
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Keseyi gördüğüz hafta ve hangi ilBenim de yaş 36. 2013 ki kızım. 5+ 3 deyiz
Zor cidden, nescafe sevmem, cay içmesem de olur ama filtreyi alistirmam lazim kendimeÇok zor oluyor ama değil mi... Bende 4 kupa Nescafe içerken birden boşluğa düştüm. Çay sevmem meyve suyu sevmem kahve yasak
Nescafe sevmem, cay aramam, filtre kahveyi de sutsuz şekersiz içerim. Sut ancak laktozsuz aliyorum arada cocopops filan yiyorum, azcik süt icmis olmak icinHişşt) sizle ayni durumday(dim), sukur ilk gunlerdeki gibi krizim tutmuyor, 40 gunde 2 fincan ictim o da kafeinsiz...
Ilk gebelik tecrubeme dayanarak ileriki kontrollerde sut ic diyecek, ben de gunde1 kasik kafeinsiz izni koparacagim onu bekliyorum :) Kahvesiz sutu birak icmeyi bardaga koyamam. Kokusu goruntusu midemi bulandiriyor, 20 yildir boyle iciyorum...
Kahve ne, cay, kakao ve cikolata bile yasak bana
Keseyi 5+ 1 de gördü ama henüz bebek göremedi erken dedi. İzmirKeseyi gördüğüz hafta ve hangi il
33
Hadi hayırlısı canım kan tahlili yapınca haber verYarin kan vercem canim degere gore gun belirleyeceğimsen de sag ol cnmm insallah coook güzel olsunn
Daha minnoscuk canimm, ancak haftaya kese görünür bakalım o zaman gideceğimhaklisin zor cocuk olunca. Kolayca gelsin gitsin insallah
Ya evet bazi doktorlar hic izin vermiyor, bazıları günde şu kadar içebilirsiniz ancak diyor. Ben filtreye cok düşkünüm, kupalarca iciyorum normalde, şimdi ancak küçük fincanlarla gunde 2-3e dusurdum ama henuz doktora gitmedigim için sormadim. Hiç icmezsem de migren tutuyor ilac alıyorum daha kotubakalim ne diyecek haftaya...
İnşallah ben de teşekkür ederimTeşekkür ederimumarım sizinki daha kısa sürer.
Merhaba yaşım 28Kızlar konunun en başına tablo oluşturdum.. bilgilerinizi bekliyorum
Tamamdir yarin yazacağımHadi hayırlısı canım kan tahlili yapınca haber verkaç haftalık görünüyor şu an
İnşallah ben de teşekkür ederim
Merhaba yaşım 28
3. Gebelik kese göründü
İki kenarını ölçtü 10mm ve 8mm çıktı hangisini ciddiye alacağız ben bilmiyorumAnladım canım sıkılmamaya çalış, progestan işe yarar bence. Bak dr hemen takviye yapmış. Senin 100 mg azdı zaten. Düşük yapanlara daha fazla doz veryorlar. Bol bol dinlen, ayaklarını kaldır havaya..
evet haftaya perşembe.. aynen canım karından baktı, hatta direkt vajinal bakmaya gerek yok düşük ihtimalini tetiklemesin dedi.. milimini de mi söylemedi? Gerçi benimkinin de ağzından da laf alamadık. Her hafta bir gelişim göreceğiz, aşama aşama gidelim temkinli olalım falan dedi.. havalara uçamadan çıktık dr dan anlıycağın
Evet minikmis dahaTamamdir yarin yazacağım4+4 şuan daha
Kalp atışını bekliyorum inşallah haftaya yazdırmak nasip olurKızlar konunun en başına tablo oluşturdum.. bilgilerinizi bekliyorum
Evet yarin reglden 3 gun gecmis olacak, kan tahlili yaptıracağım. Haftaya persembe de kontrole giderim yuksek ihtimalEvet minikmis daha
Kese boyutu gayet iyi aslında. Kaç haftalıktın? Yolk salc bile görünmüş çok iyiİki kenarını ölçtü 10mm ve 8mm çıktı hangisini ciddiye alacağız ben bilmiyorumIsrarla sordum ama hiç yorum yapmadı adet günüme göre yorum da yapmadı bunların şu anda önemi yok dedi,bak köşede yolk sac var dedi,ama daha önce gördüğüm ve burda gördüğüm yolk saclara benzemiyordu belli belirsizdi zaten o kadar küçüktü ki ben hiçbir şey seçemedim mercekle bakacaktım nerdeyse İnşallah kanaman olmaz falan dedi canımı sıktı yani.Kese etrafı da ince geldi bana
5+5 ya da 5+4tüm dün, kalp atışı falan yok, bebek seçilmedi ki34
Kese boyutu gayet iyi aslında. Kaç haftalıktın? Yolk salc bile görünmüş çok iyiama bu mm e kalp atışını niye dinletmedi ki? Ya da kaç mm de belli oluyo atış onu da bilmiyorm da.. vardır bir hayır, içimizi fetah tutalım
Olcme cok olyor ya degisik degerler cikyor onlar daha iyi biliyor degeri. Fotosu varsa keserek at canim bakalim, sag altta yazar normalde. Bak yolk gorunms ne guzel, dusunme simdi bunları. İncedir belki, tam guclu tutunmamistir ama tutunmayacagi anlamina gelmez. Doktorlarin yeterince aciklama yapmamasi cok sinir bozucu gercekten ama ya...İki kenarını ölçtü 10mm ve 8mm çıktı hangisini ciddiye alacağız ben bilmiyorumIsrarla sordum ama hiç yorum yapmadı adet günüme göre yorum da yapmadı bunların şu anda önemi yok dedi,bak köşede yolk sac var dedi,ama daha önce gördüğüm ve burda gördüğüm yolk saclara benzemiyordu belli belirsizdi zaten o kadar küçüktü ki ben hiçbir şey seçemedim mercekle bakacaktım nerdeyse İnşallah kanaman olmaz falan dedi canımı sıktı yani.Kese etrafı da ince geldi bana