2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Teşekkür ederim umarım sizinki daha kısa sürer.

Çok zor oluyor ama değil mi... Bende 4 kupa Nescafe içerken birden boşluğa düştüm. Çay sevmem meyve suyu sevmem kahve yasak

Hişşt ) sizle ayni durumday(dim), sukur ilk gunlerdeki gibi krizim tutmuyor, 40 gunde 2 fincan ictim o da kafeinsiz...
Ilk gebelik tecrubeme dayanarak ileriki kontrollerde sut ic diyecek, ben de gunde1 kasik kafeinsiz izni koparacagim onu bekliyorum :) Kahvesiz sutu birak icmeyi bardaga koyamam. Kokusu goruntusu midemi bulandiriyor, 20 yildir boyle iciyorum...
Kahve ne, cay, kakao ve cikolata bile yasak bana

Bende sütü tek icemem. Nescafeye koyuyordum. Size niye yasak

Eklentiler

• sonuç.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 35
Anladım canım sıkılmamaya çalış, progestan işe yarar bence. Bak dr hemen takviye yapmış. Senin 100 mg azdı zaten. Düşük yapanlara daha fazla doz veryorlar. Bol bol dinlen, ayaklarını kaldır havaya..
evet haftaya perşembe.. aynen canım karından baktı, hatta direkt vajinal bakmaya gerek yok düşük ihtimalini tetiklemesin dedi.. milimini de mi söylemedi? Gerçi benimkinin de ağzından da laf alamadık. Her hafta bir gelişim göreceğiz, aşama aşama gidelim temkinli olalım falan dedi.. havalara uçamadan çıktık dr dan anlıycağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…