2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İnşallah öyledir. %60 artış ve üstü kabul diyorlar ama böyle artış azalınca acaba daha da düşer mi paniği oluyor ister istemez. Gönül 2 katın üzeri olsun istiyor hep:) Hayırlısı artık
hiç korkma hıc yukselmezdı benımde kasıklarım agrıo 1 saattr cok efhamlı surecler eskıden annelerımız bır dogum ıznı ıcın dr gıdıolarmıs bızler cok bılgı ıcındeyız ondan bole oluoruz helede ben anksıyeteyle ugrasıorum bırde ıs daha feba

Bebeğin görünmesi için erken zaten bildiğim kadarıyla. Bence telaş etmeden bekleyin. Biliyorum demesi kolay ben de öyle ne kadar desem de telaş ediyorum. Dediğiniz gibi 508 henüz erken

Çok ağır değilse korkma normalmiş adet ağrıları doktor söyledi bana. Evet ya bu kadar araştırmasaydım keşke diyorum. Bilmemek daha güzel olurdu ve geç öğrenmek. Ben çok erken öğrendim Dua ediyorum sürekli içimdeki sıkıntıyı al Allah'ım diye. Hepimizin gönlüne ferahlık nasip etsin inşallah

ilk gebeligi ogrendigimde bir doktora gitmistim o bana kanama alanin var calisiyorsan rapor yazayim dinlen. bir de igne ve vajinal hap vermisti. moralim cok bozuldu bunun uzerine yine ayni gun baska bir doktora gittik. o doktorda kanama alan8 diye bisey gormedigini sorun olmadigini soyledi. bende boyle ikilemde kalmistim. ama ne lekelenmem oldu bu zamana kadar ne de kanamam. sadece bir parca geldi zar gibi. kan pihtisi gibi. cok korktum ama bisey yok dendi. bebegi henuz goremedigim icin tereddütteyim. Ama iyi dusunuyorum Güzel seyler olsun diye

Neden pişman oldun ki..alttan muayenede birsey yok arkadaşım hurafe onlar..bende oldum keseyi o şekilde görmüştü. Arkadasim kadın doğumda çalıştı yıllarca alttan muayenede hiçbir sakınca yok için rahat olsun
Bir günü bir gününe uymuyor
Sevindim arkadaşım. Keşke vajinalda baktirsaydin emin olurdun için rahatlardi. Ben düşük yaptığım gebeligimde baktirmadigim için çok pişman olmustum. Hic olmazsa kese olusum nasıldı görürdü boşa heveslenmezdim o dönem...hiçbir sakıncası yok gerektiğinde yaptırın arkadaşlar...

Alttan muayenenin son haftalarda sıkıntı olduğunu biliyorum bende açılma vs olur diye, ne kadar doğru bilemem ama

Evet beni de korkutuyor.
Genişleme ağrısı yazıyor her yerde doktorum da normal demişti.
Karnım da biraz büyüdü sanki çok erken gibi geliyor kilo aldım diye düşünmüştüm ama kilo da almamışım herhalde 3. Gebelik diye bilemiyorum
Yerleşme kanaması olabiliyor içinizi ferah tutun çok şükür bir sorun yokmuş

Bebeğin görünmesi için erken zaten bildiğim kadarıyla. Bence telaş etmeden bekleyin. Biliyorum demesi kolay ben de öyle ne kadar desem de telaş ediyorum. Dediğiniz gibi 508 henüz erken
Allah bızı bebeklerımızın sağlıgı ıle
Kizlar karindan kesenin gozukmesi icin betanin en az kac olmasi gerekiyor?
Benim daha cok yenı ydı beta 508 keseyi vajınal muayenede gordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…