2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Bulantısı olmayıpta tedirgin olan arkadaşların sanırım ilk gebeliği😁Kızlar şanslılar grubundasınız sevinin. Bende de bulantı hiç olmaz çok şükür🙌

Birde alttan muayneden tedirgin olanlar olmuş sizde stres yapmayın hiç bişeycik olmaz çooookkk muayne olduk o şekilde. En doğru sonucu verdiği için bazı durumlarda mecburi olabiliyor... Relax hamişlerr🤰🤰🤰

Kesinlikle katılıyorum sabahları kalkmak istemiyorum 🤦‍♀️ Doktorunla görüş belki ilaç verir. İlaç bir tık rahatlatıyor 🥺
Kızımdada olumsuz etkısı olur korkusuyla kullanmamıstım canım yeme içmemi etkilemedigi sürece yine kullanmayayım dıyorum ama bakalım her hamılelık farklıymıs belkı mecbur kalıcam

Oğlum 5,5 yaşında onda hiç böyle şeyler yaşamamıştım 6+1 de hemen duymuştum şimdi geç döllenme diyorlar geriden geliyor hem çok stresliyim hem de acaba kız bebek mi dedim etrafımdakiler hep öyle diyor kız bebek geç canlanır geriden gelir falan diye öyle mi arkadaşlar

Oğlum 5,5 yaşında onda hiç böyle şeyler yaşamamıştım 6+1 de hemen duymuştum şimdi geç döllenme diyorlar geriden geliyor hem çok stresliyim hem de acaba kız bebek mi dedim etrafımdakiler hep öyle diyor kız bebek geç canlanır geriden gelir falan diye öyle mi arkadaşlar
Benim kizimda geç dollenmeydi ama cinsiyetle alakası olamaz bu durumun. Soyle ki yumurtladiginiz tarih geç bir tarihtir o yüzden geç döllenme olur genel de pkolularda olur

Benim kizimda geç dollenmeydi ama cinsiyetle alakası olamaz bu durumun. Soyle ki yumurtladiginiz tarih geç bir tarihtir o yüzden geç döllenme olur genel de pkolularda olur
Benim pko falan hiçbir sorunum yok mantıken yumurta geç oluşmuşsa spermdeki Y kromozumu hızlı ama erken ölüyor geriye x kalıyor oda orda beklerken oluşan yumurtayı döllüyor çünkü X ler yavaş ama daha uzun yaşayabiliyor o yüzden de bebek kız oluyor

Neden öyle biraz hüzünlü yazdın, bulantin filan mi var?
Iyiyim çok şükür canım🤗 yaptiramadim dün 😔 okula isg uzmanı geldi, o gidene kadar tahlil zamanı geçti. Salı yaptıracağm, ptesi okulda değilim çünkü. Bekliyorum bakalim🙈
Merhaba gebeliginiz hayirli olsun.Tqkvimizi görünce hüzünlendim tahmini doğum tarihimiz ayniymis sağlıkla kucağınıza alin 🥰

Kızımdada olumsuz etkısı olur korkusuyla kullanmamıstım canım yeme içmemi etkilemedigi sürece yine kullanmayayım dıyorum ama bakalım her hamılelık farklıymıs belkı mecbur kalıcam
Hamileler için üretilmiş ilaçmis canım zararı yokmuş o yüzden gönül rahatlığıyla kullanıyorum ben
6. Haftaya yeni girdiğimde gitmiştim.
Çok normal o haftalarda görmemeniz. Doktorum bir günde bile çok şey farkediyor demişti.
Ben 7+2de gördüm bebeği ve kalp atışını duydum

X