2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim bundan önce 8. Haftada kalbi durmuştu bebeğimin onda hiç bulantı yaşamadım doğru düzgün o yüzden çok şaşırdım
Her hamilelik farklı olur diyorlar.bebimde 3 aylık hamileliğim kürtajla sonuçlanmıştı kalbi durduğu için onda hamile olduğumu öğrenmeden bulantı kusmam çok olmuştu

pihtilasma hangi geninizde

Tünaydınlar, benim de 6. Hatta başı bulantı yok ama mesela bişey yedim hemen ağzımın tadı değişiyor zeytin mi yedim peynir mi belli değil. Göğüslere gelince ilk haftalarda ellerimi süremezdim çok üşüyordum banyoyu geç yaptım su işe yaradı biraz ağrısı dşnmişti koltuk alt tarafları elleyince çok ağrıyor ama çok yorgun hep uykum var en sevdiğim Türk kahvesini bile bir fincan canım çekmiyor..sizler gibi çok meraktayım perşembe kontrol heyecan dorukta

Doktorun telefonunu bulup yazdım ama döner mi bilmiyorum çünkü daha hiç onda muayene olmadım. Böyle olunca Perşembe gününe randevu aldım.Yoksa biraz daha geç gidecektim. Seninkide mi düşük canım.
Aslında senin 3000 gibi bir değer olması lazım ama tam 48 saat olmamış henüz. Akşama yaklaşır bence o değere.
Benim tam 2 kat artmıyor. ilk iki değerim çok güzeldi ama şimdi neden böyle anlamadım.

kızlar bana doktorum 1 tıroıt hapı verdı bır kan sulandırıcı ıgne bır aspırın folık asıt bıde mommy dıe bır vıtamın sızlerde bu kadar cok ılac ıcıyormusunuz daha once dusugu olanlar hangısını ne zaman ıcecegım sasrdım

İnşallah bi sıkıntı yoktur doktora gittin mi sen
İnşallah. Evet cumartesi dayanamayıp gittim. Rahim duvarı güzel kalınlaşmış, kist yok dedi. Kese için perşembe çağırdı. Sonra kan verdim orda da. O değer sonrası moralim bozuldu zaten.1000 üzeri olması gerekirken 912 çıktı. Bakalım artık perşembe günü ne olacak. Hakkımızda hayırlısı.

kan değerlerı yapılan yerlere gore farklı cıkar 100 200 far varsa ondandır daha onceden bılıorum genellıkle artıslara bakarken aynı tahlıl yerınden baktrmakta fayda var derler hıc uzulme ondandr

Hayırlısı canım ya stres olmamız lazım ama böyle oluncada imkansız

Çok şükür çok sevindim
6 haftalık bebek bazen gorunmeyebiliyor. Benim karından bir önceki gebeliğimde 7+2 falandı göründüğünde.
Arada öyle atak kanamalar olabilir yeterki devamı gelmesin ve ağrı olmasın.
Düşük tehlikesi VS var mıydı acaba sizde?

kan değerlerı yapılan yerlere gore farklı cıkar 100 200 far varsa ondandır daha onceden bılıorum genellıkle artıslara bakarken aynı tahlıl yerınden baktrmakta fayda var derler hıc uzulme ondandr
İnşallah öyledir. %60 artış ve üstü kabul diyorlar ama böyle artış azalınca acaba daha da düşer mi paniği oluyor ister istemez. Gönül 2 katın üzeri olsun istiyor hep:) Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…