- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.441
Her hamilelik farklı olur diyorlar.bebimde 3 aylık hamileliğim kürtajla sonuçlanmıştı kalbi durduğu için onda hamile olduğumu öğrenmeden bulantı kusmam çok olmuştuBenim bundan önce 8. Haftada kalbi durmuştu bebeğimin onda hiç bulantı yaşamadım doğru düzgün o yüzden çok şaşırdım
Benim 5+4 den beri devam ediyor bulantı kusma Doktor normal hatta iyi bişey dediBenim sata göre 6+3 ama geç döllenme bugün sürekli midem bulanıyordu ve kustum çok erken değil mi daha midemi bozdum diye düşünüyorum mümkün değil bu kadar erken
pihtilasma hangi geninizdeEvet kimyasal dendi hep diğerlerine..Yapıldı tüm testler, mthfr heterezigot ve ace geni çıktı kimi dr a göre önemsiz benim dr a göre de önemli. O yüzden kan sulandrcı ekopirin progestan hepsini kullanıyordum başından beri.. sat a göre 2 hafta geride benek gelişimi. Bu saatten sonra düzelir mi sanmam.. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
Çok şaşırdım beklemiyordum bu kadar erkenHer hamilelik farklı olur diyorlar.bebimde 3 aylık hamileliğim kürtajla sonuçlanmıştı kalbi durduğu için onda hamile olduğumu öğrenmeden bulantı kusmam çok olmuştu
İyi bi şeyse mutlu olurum kusarkenBenim 5+4 den beri devam ediyor bulantı kusma Doktor normal hatta iyi bişey dedi
Bende de aynı dert var.Cumartesi akşam 1496 bugün öğlen 2181 sanki az artmış gibi
yine de icimde hep bir korku bebegi goremedigim icin. dualarinizi esirgemeyin lutfen. iyiki varsiniz ☺Çok sevindim canım ,gözün aydınsağlıkla ilerlersin
Doktorun telefonunu bulup yazdım ama döner mi bilmiyorum çünkü daha hiç onda muayene olmadım. Böyle olunca Perşembe gününe randevu aldım.Yoksa biraz daha geç gidecektim. Seninkide mi düşük canım.Bende de aynı dert var.
Aslında senin 3000 gibi bir değer olması lazım ama tam 48 saat olmamış henüz. Akşama yaklaşır bence o değere.Doktorun telefonunu bulup yazdım ama döner mi bilmiyorum çünkü daha hiç onda muayene olmadım. Böyle olunca Perşembe gününe randevu aldım.Yoksa biraz daha geç gidecektim. Seninkide mi düşük canım.
İnşallah bi sıkıntı yoktur doktora gittin mi senAslında senin 3000 gibi bir değer olması lazım ama tam 48 saat olmamış henüz. Akşama yaklaşır bence o değere.
Benim tam 2 kat artmıyor. ilk iki değerim çok güzeldi ama şimdi neden böyle anlamadım.
benim sat 5 şubat acaba yarın görebilecek miyim o yüzden sordum geçen cuma göremedim26 Ocak sat. 2 hafta önce gördük
İnşallah. Evet cumartesi dayanamayıp gittim. Rahim duvarı güzel kalınlaşmış, kist yok dedi. Kese için perşembe çağırdı. Sonra kan verdim orda da. O değer sonrası moralim bozuldu zaten.1000 üzeri olması gerekirken 912 çıktı. Bakalım artık perşembe günü ne olacak. Hakkımızda hayırlısı.İnşallah bi sıkıntı yoktur doktora gittin mi sen
kan değerlerı yapılan yerlere gore farklı cıkar 100 200 far varsa ondandır daha onceden bılıorum genellıkle artıslara bakarken aynı tahlıl yerınden baktrmakta fayda var derler hıc uzulme ondandrİnşallah. Evet cumartesi dayanamayıp gittim. Rahim duvarı güzel kalınlaşmış, kist yok dedi. Kese için perşembe çağırdı. Sonra kan verdim orda da. O değer sonrası moralim bozuldu zaten.1000 üzeri olması gerekirken 912 çıktı. Bakalım artık perşembe günü ne olacak. Hakkımızda hayırlısı.
Evet beni de korkutuyor.Bende iki gündür oluyor farklı bir agri korkuyorum bazen
Hayırlısı canım ya stres olmamız lazım ama böyle oluncada imkansızİnşallah. Evet cumartesi dayanamayıp gittim. Rahim duvarı güzel kalınlaşmış, kist yok dedi. Kese için perşembe çağırdı. Sonra kan verdim orda da. O değer sonrası moralim bozuldu zaten.1000 üzeri olması gerekirken 912 çıktı. Bakalım artık perşembe günü ne olacak. Hakkımızda hayırlısı.
Çok şükür çok sevindimsimdi ciktim doktorun yanindan. su an 6 haftalik olmamiza ragmen bebek hala gorunmedi. kesenin genisligi buyuklugu idealmis ama bebek ustten bakmakla gorunmuyor henuz. istersen vajinal muayene edelim bebegini gorursun dedi. onu da ben istemedim. ama hersey yolunda gorunuyor. sorun yok haftaya gel bakalim bebege dedi
İnşallah öyledir. %60 artış ve üstü kabul diyorlar ama böyle artış azalınca acaba daha da düşer mi paniği oluyor ister istemez. Gönül 2 katın üzeri olsun istiyor hep:) Hayırlısı artıkkan değerlerı yapılan yerlere gore farklı cıkar 100 200 far varsa ondandır daha onceden bılıorum genellıkle artıslara bakarken aynı tahlıl yerınden baktrmakta fayda var derler hıc uzulme ondandr