2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba arkadaşlar. Bugün randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür bin şükür. Darısı tüm anne adaylarının başına. Sat a göre 6+4 ama doktor 6+3 dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı birkaç kan testi ile beraber.
Bu süreçler ne kadar zorluymuş Rabbim herkesin sağlıkla geçirmesini nasip etsin.

ygmygm Kalp atışı 6+3 olarak ekleyebilir misiniz

Bulantılarıniz ne durumda kızlar.Bugun 5+6 yiz bı kaç gündür hafif hafif vardı bugün biraz şiddetini artırdı.

Bugün 6+2 duramadım doktora gittim. Kalp atışını aldık bebeğimizin. Alttan muayene De duyuldu.
Şimdilik herşey yolunda. Ama insan hep kaygılanıyor. Öncekinde olumsuz olunca sanki hep görmek istiyor

Ah kizlarrr, umarım 2 gun sonra ben de duyarim o pitpitlari, buradaki tüm kadınlar duyar inşallah sağlıkla

Tamamen gecırıyor mu canım

Halsizlik yorgunluk öldürecek beni. Bir an önce enerjik olacağım ikinci trimestera gelmek istiyorum
Kesinlikle

benim sat 5 şubat acaba yarın görebilecek miyim o yüzden sordum geçen cuma göremedim
Yarın büyük ihtimal görülür cnm
Çok geçmiş olsun neden kalbi durmuştu kal atımını duysak da rahatlayamıyoruz malesef.
Pıhtılaşma sanırım. Çünkü sonrasinda kimyasal gebelik geçirdim daha sonraki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne başlatıldı.simdi de aynı şekilde iğne ve progestan kullanıyorum

Ya kızlar benim genel olarak ilk yaptırdığım kan testlerinde açlık şekeri 94 çıkmış, sanırım 95 sınırmış. Sizce şu an gidip açlık ve tokluk şekeri ölçtürmeli miyim? Doktorum çok elzem değil ama aklından çıksın istiyorsan yaptırabilirsiniz deyip dahiliyeye girişimi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…