- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 34
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.501
İnşallahİnşallah ben de güzel haberler getiririm
Gözün aydın çok güzel bir haber ,Bugün 6+2 duramadım doktora gittim. Kalp atışını aldık bebeğimizin. Alttan muayene De duyuldu.
Şimdilik herşey yolunda. Ama insan hep kaygılanıyor. Öncekinde olumsuz olunca sanki hep görmek istiyor
Amin cümlemiz 1. De hiç böyle şeyler yaşamadım şuan çok şaşıyorum acaba kız mı diyorumİnşallah güzel haberlerle gelin
Bugün 6+2 duramadım doktora gittim. Kalp atışını aldık bebeğimizin. Alttan muayene De duyuldu.
Şimdilik herşey yolunda. Ama insan hep kaygılanıyor. Öncekinde olumsuz olunca sanki hep görmek istiyor
Ah kizlarrr, umarım 2 gun sonra ben de duyarim o pitpitlari, buradaki tüm kadınlar duyar inşallah sağlıklaMerhaba arkadaşlar. Bugün randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür bin şükür. Darısı tüm anne adaylarının başına. Sat a göre 6+4 ama doktor 6+3 dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı birkaç kan testi ile beraber.
Bu süreçler ne kadar zorluymuş Rabbim herkesin sağlıkla geçirmesini nasip etsin.
ygmygm Kalp atışı 6+3 olarak ekleyebilir misiniz
Tamamen gecırıyor mu canımHamileler için üretilmiş ilaçmis canım zararı yokmuş o yüzden gönül rahatlığıyla kullanıyorum ben
Çok normal o haftalarda görmemeniz. Doktorum bir günde bile çok şey farkediyor demişti.
Ben 7+2de gördüm bebeği ve kalp atışını duydum
KesinlikleHalsizlik yorgunluk öldürecek beni. Bir an önce enerjik olacağım ikinci trimestera gelmek istiyorum
Benim de hep uykum varHalsizlik yorgunluk öldürecek beni. Bir an önce enerjik olacağım ikinci trimestera gelmek istiyorum
Aynı durumdayımBulantılarıniz ne durumda kızlar.Bugun 5+6 yiz bı kaç gündür hafif hafif vardı bugün biraz şiddetini artırdı.
Bulantılarıniz ne durumda kızlar.Bugun 5+6 yiz bı kaç gündür hafif hafif vardı bugün biraz şiddetini artırdı.
Benim henüz hic olmadi bulantı, iyi midir kötü mudur bilmem amaAynı durumdayımgittikcw artıyor
Aa maşallahh cok erken gozukmuşAllah bızı bebeklerımızın sağlıgı ıle
Benim daha cok yenı ydı beta 508 keseyi vajınal muayenede gordu
SüperBenim henüz hic olmadi bulantı, iyi midir kötü mudur bilmem ama
Benimde 8+0 ama ne bulantı ne aşerme hicbisey yokBulantılarıniz ne durumda kızlar.Bugun 5+6 yiz bı kaç gündür hafif hafif vardı bugün biraz şiddetini artırdı.
Aynen öyleİnşallah
Gözün aydın çok güzel bir haber ,Annelik ömür boyu endişe etmektir
İnşallahhhhhhhAh kizlarrr, umarım 2 gun sonra ben de duyarim o pitpitlari, buradaki tüm kadınlar duyar inşallah sağlıkla
Bulantı şiddetine bağlı sanırım bazılarında tamamen geçiyor benim bulantım oluyor ama kusmuyorum. İlaçsız kalsam ayakta duramam herhaldeTamamen gecırıyor mu canım
Kesinlikle
Yarın büyük ihtimal görülür cnmbenim sat 5 şubat acaba yarın görebilecek miyim o yüzden sordum geçen cuma göremedim
Pıhtılaşma sanırım. Çünkü sonrasinda kimyasal gebelik geçirdim daha sonraki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne başlatıldı.simdi de aynı şekilde iğne ve progestan kullanıyorumÇok geçmiş olsun neden kalbi durmuştukal atımını duysak da rahatlayamıyoruz malesef.
İnşallah canimmmSüperiyimi ne demek böyle giderse sanslılardansın :)