- 4 Haziran 2020
- 289
- 289
- 32
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.481
Yaaa insallah canim hayirli haberlerini bekliyorum duy sende bebisiniOyyy ne tatlış heyecanlar simdi bunlar yaaa kiyamamumarım canim, ruyalarima giriyor o ses duymak icin muayene olacagim an
Malesef canım ya bırkac gun oldu basladı hergun dahada artıyoHadi ya başladı mı bulantıların ne güzel yoktu
Bendede oluyor bazen canim hatta bir ara adet gibi agirdi gece yatarken sordum doktoruma rahim kaslarin geriliyor normal dediKızlar kasık ağrılarınız oluyor mu sizin de?
Kesinlikle katılıyorum sabahları kalkmak istemiyorumMalesef canım ya bırkac gun oldu basladı hergun dahada artıyoözellikle sabah kajvaltıyı hazırlamak cok zorluyo ya
Kızlaar iyi pazarlar, hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz?
Kızımdada olumsuz etkısı olur korkusuyla kullanmamıstım canım yeme içmemi etkilemedigi sürece yine kullanmayayım dıyorum ama bakalım her hamılelık farklıymıs belkı mecbur kalıcamKesinlikle katılıyorum sabahları kalkmak istemiyorumDoktorunla görüş belki ilaç verir. İlaç bir tık rahatlatıyor
Insallah canımmmYaaa insallah canim hayirli haberlerini bekliyorum duy sende bebisini
Sat ne zamandıBen de henüz kesenin içinde bebeğimi görmedim. Kalp atışını da duymadım. Sanıyorum normal haftama göre. Gelecek cumartesi baktıracağız. Umarım hepimiz için süreç güzel ilerler.
Benim kizimda geç dollenmeydi ama cinsiyetle alakası olamaz bu durumun. Soyle ki yumurtladiginiz tarih geç bir tarihtir o yüzden geç döllenme olur genel de pkolularda olurOğlum 5,5 yaşında onda hiç böyle şeyler yaşamamıştım 6+1 de hemen duymuştum şimdi geç döllenme diyorlar geriden geliyor hem çok stresliyim hem de acaba kız bebek mi dedim etrafımdakiler hep öyle diyor kız bebek geç canlanır geriden gelir falan diye öyle mi arkadaşlar
Benim pko falan hiçbir sorunum yok mantıken yumurta geç oluşmuşsa spermdeki Y kromozumu hızlı ama erken ölüyor geriye x kalıyor oda orda beklerken oluşan yumurtayı döllüyor çünkü X ler yavaş ama daha uzun yaşayabiliyor o yüzden de bebek kız oluyorBenim kizimda geç dollenmeydi ama cinsiyetle alakası olamaz bu durumun. Soyle ki yumurtladiginiz tarih geç bir tarihtir o yüzden geç döllenme olur genel de pkolularda olur
6. Haftaya yeni girdiğimde gitmiştim.Kişiden kişiye değişiyor yerleşme zamanı vs etkili oluyor. Kaçıncı haftada gittiniz en son
10 Şubat olarak düşün demişti doktorum. Aslında tüp bebek olduğu için bir ay öncesinden menopoza sokmuşlardı o sebeple net bir tarih diyemiyorum.Sat ne zamandı
Merhaba gebeliginiz hayirli olsun.Tqkvimizi görünce hüzünlendim tahmini doğum tarihimiz ayniymis sağlıkla kucağınıza alinNeden öyle biraz hüzünlü yazdın, bulantin filan mi var?
Iyiyim çok şükür canımyaptiramadim dün okula isg uzmanı geldi, o gidene kadar tahlil zamanı geçti. Salı yaptıracağm, ptesi okulda değilim çünkü. Bekliyorum bakalim
Hamileler için üretilmiş ilaçmis canım zararı yokmuş o yüzden gönül rahatlığıyla kullanıyorum benKızımdada olumsuz etkısı olur korkusuyla kullanmamıstım canım yeme içmemi etkilemedigi sürece yine kullanmayayım dıyorum ama bakalım her hamılelık farklıymıs belkı mecbur kalıcam
Çok normal o haftalarda görmemeniz. Doktorum bir günde bile çok şey farkediyor demişti.6. Haftaya yeni girdiğimde gitmiştim.
Cok teşekkür ederimMerhaba gebeliginiz hayirli olsun.Tqkvimizi görünce hüzünlendim tahmini doğum tarihimiz ayniymis sağlıkla kucağınıza alin
Benim 5 Şubat ben yarın gideceğim yarın alırsam sizinki de cumartesi normal olur10 Şubat olarak düşün demişti doktorum. Aslında tüp bebek olduğu için bir ay öncesinden menopoza sokmuşlardı o sebeple net bir tarih diyemiyorum.
İnşallah güzel haberlerle gelinBenim 5 Şubat ben yarın gideceğim yarın alırsam sizinki de cumartesi normal olur
İnşallah ben de güzel haberler getiririmHamileler için üretilmiş ilaçmis canım zararı yokmuş o yüzden gönül rahatlığıyla kullanıyorum ben
Çok normal o haftalarda görmemeniz. Doktorum bir günde bile çok şey farkediyor demişti.
Ben 7+2de gördüm bebeği ve kalp atışını duydum