2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar merhaba ya ben 7+6 yım bugün göğüslerim aşırı hassas progestan kullanıyorum vajinal olarak ama acaba onunda mı etkisi var

Merhaba kızlar kan sulandırıcı iğne kolunuzdan mı vuruyorsunuz benim kolumdan yapıldı ama yapılan yerler morardı bide çok acıo sizlerinde öylemidir
Mrb ben göbeğimden vuruluyorum hafif bir morartı oluştu ama sıkıntı değil yeterki bebişim iyi olsun. Agri veya acı yok. Ilk gebeligimde de hep göbekten vuruldum. Hiç kol veya bacak denemedim

Bende hiç bulantı kusma falan yok koku hassasiyeti yok 7+0 da vajinal ultrasonda kalp atışını alamadım içime hep bir sorun var gibi geliyor geç döllenme olabilir dedi ama hiç içimden gelmiyor bu ihtimal meraktan ölüyorum

kizlar kanama olmadan dusuk olabilir mi? agrim yok sancim yok kanamam yok ama az once wc ye girdigimde bir parca dustu kirmizi renkte
Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah
Sıkıntı etme bende de birsey yok...kalbini ferah tut zaten sağlıklı gebelikse seninledir annesi

Öncelikle böyle kötü düşünme haftasıyla uyumlu mu kese ve bebek

Bende 6+1 im ve henüz bendede yok bulantı kızımda da 8 haftam da başlamıştı ve çok ağlamıştım ... bulantı herhangi birşeyin göstergesi değil ve her bünye birbirinden farklı canım vitamin desteklerimiz bile sevdiğimiz yiyecekler vücut direncimiz yani kendi kıyaslama bende çok kafama takıyorum bu durumu bebeğimin kalbi durdu daha önce karnımda o zama da hiç bulantım olmamıştı 8. Hafta içerisindeydim ve şuanda da halen Dr gidip bende birşey görmedim çarşamva gidicem ama rabbim inş yanımızdadır ve hayırlısını nasip eder

Günaydın Güzeller
Geçmişi okudum da bulantısı olmayanlar hep tedirgin gibi. Gebelik uzun bi süreç her anı kendinize dert ederseniz zamanınız verimli geçmez.
Bulantıniz yok ise olmaması için de dua edin çünkü çok şanslısınız.
Ne yediğim yemeğin tadı var ne içtiğim suyun.
Mide bulantilarim beni o kadar yorgun düşürüyor ki başladığı günden beri çocuklarımla ilgilenemiyorum ve bir an önce geçmesi için dua ediyorum
Bir sabah uyansam ve tüm bulantılarım bitmiş olsa Keske

Geç döllenme olabilir dedi yani geriden gidiyor demek bu sanırım
Tamam o zaman zaten gerideyse kalbi henüz aymaya başlamamış demektir ama 7+0 ise ve kalp atımı görünmüyorsa o vakte kadar kalbi atmış demek yani başıma geldi ordan biliyorum kalbi hiç atmasa bu haftaya gelemez demişti Dr bana haftası ile uyumlu ve kalbi atmıyorsa ok ama zaten geç döllenme yani korkulacak bişi yok canım gönlünü ferah tut Allah büyük

İyi dusunelim iyi olsun.
Dusuk olsa devamı gelirdi kanamanın diye dusunuyorum. Yarın bana da haber verir misin gideceksen. Aklım kalır cunku mutlaka dua edeceğim bol bol
simdi ciktim doktorun yanindan. su an 6 haftalik olmamiza ragmen bebek hala gorunmedi. kesenin genisligi buyuklugu idealmis ama bebek ustten bakmakla gorunmuyor henuz. istersen vajinal muayene edelim bebegini gorursun dedi. onu da ben istemedim. ama hersey yolunda gorunuyor. sorun yok haftaya gel bakalim bebege dedi

Merhaba herkese, bugün saat 4'te randevum var kalp atışını duyabiliriz inşallah. O kadar heyecanlıyım ki... Fakat haftalardır bana özellikle sabah ilk uyandığımda ağrı sızıdan of çektiren ve şişen göğüslerim bugün normaldi uyandığımda. Biraz endişelendim. Bir de yanağımda sürekli maske takmaktan çıkan sivilcelerim tamamen geçmişti sanıyorum hormonların da etkisiyle ama alnımda bir sivilce çıkmış. Hem göğüslerimin şişliği inip hem de sivilce görünce endişelendim.
Böyle bir şeyler yaşayan var mı?

Annemin de hiç bulantısı, koku hassasiyeti vs olmamış ne bende ne kardeşimde. Benim de şu an öyle. Hatta bir arkadaşıma sordum o da hiç öyle şeyler yaşamamış ve gayet sağlıklı bir gebelik geçirdi. İçini ferah tut

Merhaba, ben de 28 olmak üzereyim. Tüp bebek denemesinde ilk bebişim muhtemelen doğum tarihi 17 Kasım. 5+3 de kese gördük. Henüz kalbini duymadım.
Merhaba benımde beta 508 cıktı adetım 2 3 gun gecıkmıstı. Doktor alttan muayene yaptı kese olusmus dedı. Ama sadece kese görunuyor dedı. Bıraz tedırgın oldum hcg degerı 1000 olmadan alttan muayenede kesede fozukmez dıyen olmus benım 508 dı kese gprunuyor bır de 2bucuk cm kist var 10 gunsonra gel dedıler tedirginim

6. Haftada benimde gorunmemisti 7+2de gittiğimde kalp atışıyla beraber görüldü

Endişelenecek birsey yok ki belki kesenin yerini görmüştür sadece...kiste takılma benim 6 cmdi bu hafta yok olmuş dr progesteron da yok etmiş olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…