- 19 Haziran 2012
- 613
- 534
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.401
Mrb ben göbeğimden vuruluyorum hafif bir morartı oluştu ama sıkıntı değil yeterki bebişim iyi olsun. Agri veya acı yok. Ilk gebeligimde de hep göbekten vuruldum. Hiç kol veya bacak denemedimMerhaba kızlar kan sulandırıcı iğne kolunuzdan mı vuruyorsunuz benim kolumdan yapıldı ama yapılan yerler morardı bide çok acıo sizlerinde öylemidir
Hayır canım süt kanallarının hareketlenmesiyle alakalı hormonal bir durum. Benim 3.gebeliğim 3ünde de yaşadım bu durumu.Kızlar merhaba ya ben 7+6 yım bugün göğüslerim aşırı hassas progestan kullanıyorum vajinal olarak ama acaba onunda mı etkisi var
Hayirli haberlerini bekliyoruz insallahkizlar kanama olmadan dusuk olabilir mi? agrim yok sancim yok kanamam yok ama az once wc ye girdigimde bir parca dustu kirmizi renkte
Sıkıntı etme bende de birsey yok...kalbini ferah tut zaten sağlıklı gebelikse seninledir annesiBende hiç bulantı kusma falan yok koku hassasiyeti yok 7+0 da vajinal ultrasonda kalp atışını alamadım içime hep bir sorun var gibi geliyor geç döllenme olabilir dedi ama hiç içimden gelmiyor bu ihtimal meraktan ölüyorum
Öncelikle böyle kötü düşünme haftasıyla uyumlu mu kese ve bebekBende hiç bulantı kusma falan yok koku hassasiyeti yok 7+0 da vajinal ultrasonda kalp atışını alamadım içime hep bir sorun var gibi geliyor geç döllenme olabilir dedi ama hiç içimden gelmiyor bu ihtimal meraktan ölüyorum
Bende 6+1 im ve henüz bendede yok bulantı kızımda da 8 haftam da başlamıştı ve çok ağlamıştım ... bulantı herhangi birşeyin göstergesi değil ve her bünye birbirinden farklı canım vitamin desteklerimiz bile sevdiğimiz yiyecekler vücut direncimiz yani kendi kıyaslama bende çok kafama takıyorum bu durumu bebeğimin kalbi durdu daha önce karnımda o zama da hiç bulantım olmamıştı 8. Hafta içerisindeydim ve şuanda da halen Dr gidip bende birşey görmedim çarşamva gidicem ama rabbim inş yanımızdadır ve hayırlısını nasip ederBende hiç bulantı kusma falan yok koku hassasiyeti yok 7+0 da vajinal ultrasonda kalp atışını alamadım içime hep bir sorun var gibi geliyor geç döllenme olabilir dedi ama hiç içimden gelmiyor bu ihtimal meraktan ölüyorum
Bende iki gündür oluyor farklı bir agri korkuyorum bazenKızlar kasık ağrılarınız oluyor mu sizin de?
Geç döllenme olabilir dedi yani geriden gidiyor demek bu sanırımÖncelikle böyle kötü düşünme haftasıyla uyumlu mu kese ve bebek
Tamam o zaman zaten gerideyse kalbi henüz aymaya başlamamış demektir ama 7+0 ise ve kalp atımı görünmüyorsa o vakte kadar kalbi atmış demek yani başıma geldi ordan biliyorum kalbi hiç atmasa bu haftaya gelemez demişti Dr bana haftası ile uyumlu ve kalbi atmıyorsa ok ama zaten geç döllenme yani korkulacak bişi yok canım gönlünü ferah tut Allah büyükGeç döllenme olabilir dedi yani geriden gidiyor demek bu sanırım
allah razi olsun cok cok cok tesekkur ederim. saat 10 gibi doktorda olacagiz cikinca yazarim burdan sag olunİyi dusunelim iyi olsun.
Dusuk olsa devamı gelirdi kanamanın diye dusunuyorum. Yarın bana da haber verir misin gideceksen. Aklım kalır cunku mutlaka dua edeceğim bol bol
simdi ciktim doktorun yanindan. su an 6 haftalik olmamiza ragmen bebek hala gorunmedi. kesenin genisligi buyuklugu idealmis ama bebek ustten bakmakla gorunmuyor henuz. istersen vajinal muayene edelim bebegini gorursun dedi. onu da ben istemedim. ama hersey yolunda gorunuyor. sorun yok haftaya gel bakalim bebege dediİyi dusunelim iyi olsun.
Dusuk olsa devamı gelirdi kanamanın diye dusunuyorum. Yarın bana da haber verir misin gideceksen. Aklım kalır cunku mutlaka dua edeceğim bol bol
Annemin de hiç bulantısı, koku hassasiyeti vs olmamış ne bende ne kardeşimde. Benim de şu an öyle. Hatta bir arkadaşıma sordum o da hiç öyle şeyler yaşamamış ve gayet sağlıklı bir gebelik geçirdi. İçini ferah tutBende hiç bulantı kusma falan yok koku hassasiyeti yok 7+0 da vajinal ultrasonda kalp atışını alamadım içime hep bir sorun var gibi geliyor geç döllenme olabilir dedi ama hiç içimden gelmiyor bu ihtimal meraktan ölüyorum
Merhaba benımde beta 508 cıktı adetım 2 3 gun gecıkmıstı. Doktor alttan muayene yaptı kese olusmus dedı. Ama sadece kese görunuyor dedı. Bıraz tedırgın oldum hcg degerı 1000 olmadan alttan muayenede kesede fozukmez dıyen olmus benım 508 dı kese gprunuyor bır de 2bucuk cm kist var 10 gunsonra gel dedılerMerhaba, ben de 28 olmak üzereyim. Tüp bebek denemesinde ilk bebişimmuhtemelen doğum tarihi 17 Kasım. 5+3 de kese gördük. Henüz kalbini duymadım.
6. Haftada benimde gorunmemisti 7+2de gittiğimde kalp atışıyla beraber görüldüsimdi ciktim doktorun yanindan. su an 6 haftalik olmamiza ragmen bebek hala gorunmedi. kesenin genisligi buyuklugu idealmis ama bebek ustten bakmakla gorunmuyor henuz. istersen vajinal muayene edelim bebegini gorursun dedi. onu da ben istemedim. ama hersey yolunda gorunuyor. sorun yok haftaya gel bakalim bebege dedi
Endişelenecek birsey yok ki belki kesenin yerini görmüştür sadece...kiste takılma benim 6 cmdi bu hafta yok olmuş dr progesteron da yok etmiş olabilir dediMerhaba benımde beta 508 cıktı adetım 2 3 gun gecıkmıstı. Doktor alttan muayene yaptı kese olusmus dedı. Ama sadece kese görunuyor dedı. Bıraz tedırgın oldum hcg degerı 1000 olmadan alttan muayenede kesede fozukmez dıyen olmus benım 508 dı kese gprunuyor bır de 2bucuk cm kist var 10 gunsonra gel dedılertedirginim