- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.461
Evet öyle malesef. Beklemekten başka çare yok.Hayırlısı canım ya stres olmamız lazım ama böyle oluncada imkansız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle malesef. Beklemekten başka çare yok.Hayırlısı canım ya stres olmamız lazım ama böyle oluncada imkansız
2 günde 1 2 katına çıkmalı dedi doktor aynı yerde mi yaptırdınuzCumartesi akşam 1496 bugün öğlen 2181 sanki az artmış gibi
hiç korkma hıc yukselmezdı benımde kasıklarım agrıo 1 saattr cok efhamlı surecler eskıden annelerımız bır dogum ıznı ıcın dr gıdıolarmıs bızler cok bılgı ıcındeyız ondan bole oluoruz helede ben anksıyeteyle ugrasıorum bırde ıs daha febaİnşallah öyledir. %60 artış ve üstü kabul diyorlar ama böyle artış azalınca acaba daha da düşer mi paniği oluyor ister istemez. Gönül 2 katın üzeri olsun istiyor hep:) Hayırlısı artık
Bebeğin görünmesi için erken zaten bildiğim kadarıyla. Bence telaş etmeden bekleyin. Biliyorum demesi kolay ben de öyle ne kadar desem de telaş ediyorum. Dediğiniz gibi 508 henüz erkenMerhaba benımde beta 508 cıktı adetım 2 3 gun gecıkmıstı. Doktor alttan muayene yaptı kese olusmus dedı. Ama sadece kese görunuyor dedı. Bıraz tedırgın oldum hcg degerı 1000 olmadan alttan muayenede kesede fozukmez dıyen olmus benım 508 dı kese gprunuyor bır de 2bucuk cm kist var 10 gunsonra gel dedıler tedirginim
Aynı yerde yaptırdım sadece ilkini akşam yaptırmıştım ikincisini öğlen yaptırdım tam 48 saat olmadan tek ümidim o şuan2 günde 1 2 katına çıkmalı dedi doktor aynı yerde mi yaptırdınuz
Çok ağır değilse korkma normalmiş adet ağrıları doktor söyledi bana. Evet ya bu kadar araştırmasaydım keşke diyorum. Bilmemek daha güzel olurdu ve geç öğrenmek. Ben çok erken öğrendim Dua ediyorum sürekli içimdeki sıkıntıyı al Allah'ım diye. Hepimizin gönlüne ferahlık nasip etsin inşallahhiç korkma hıc yukselmezdı benımde kasıklarım agrıo 1 saattr cok efhamlı surecler eskıden annelerımız bır dogum ıznı ıcın dr gıdıolarmıs bızler cok bılgı ıcındeyız ondan bole oluoruz helede ben anksıyeteyle ugrasıorum bırde ıs daha feba
ilk gebeligi ogrendigimde bir doktora gitmistim o bana kanama alanin var calisiyorsan rapor yazayim dinlen. bir de igne ve vajinal hap vermisti. moralim cok bozuldu bunun uzerine yine ayni gun baska bir doktora gittik. o doktorda kanama alan8 diye bisey gormedigini sorun olmadigini soyledi. bende boyle ikilemde kalmistim. ama ne lekelenmem oldu bu zamana kadar ne de kanamam. sadece bir parca geldi zar gibi. kan pihtisi gibi. cok korktum ama bisey yok dendi. bebegi henuz goremedigim icin tereddütteyim. Ama iyi dusunuyorum Güzel seyler olsun diyeÇok şükür çok sevindim
6 haftalık bebek bazen gorunmeyebiliyor. Benim karından bir önceki gebeliğimde 7+2 falandı göründüğünde.
Arada öyle atak kanamalar olabilir yeterki devamı gelmesin ve ağrı olmasın.
Düşük tehlikesi VS var mıydı acaba sizde?
Neden pişman oldun ki..alttan muayenede birsey yok arkadaşım hurafe onlar..bende oldum keseyi o şekilde görmüştü. Arkadasim kadın doğumda çalıştı yıllarca alttan muayenede hiçbir sakınca yok için rahat olsunAslında bana 25 martta 5 haftalık dedı ama ben 23 subata adet olmustum yanı 23 martta adet olmam gerekiyordu adetım ın uzerınden 2 gun gectı. 5haftalıksın dedı neye gore hesaplıyorlar hıc bır bilgim yok suprız oldu bana hamılelık. Ve alttan muayeneden gordu keseyi herkes sonra bana kızdı nıye alttan baktırdım dıye hayatımda ılk kez boyle bır sey yasıyorum bilemezdim kı ne dogru ne yanlıs 10 gun sonra gel dedı gunler gecmıyor korku var. Beta 508 olup alttan keseyi nasıl gordu dıye. Zaten doktorun yanındaki hemsıre daha cok yenı dedı bılemedım
Bir günü bir gününe uymuyorÇok amin
Bende dayanamayip dr umu aradim cmrtesi gel deyi.ay bi heyecan sardi bi stress oldum.insallah kese ve kalp sesini duyariz.bir de birsey daha sormak istiyorum.gogüsleriniz ne durumda bnm kizima hamikeyken cok sert ti ve aciyordu.düşuk yaptiğim gebelikte pek birsey yok bunda da cok hafif var tedorgin oldum sizlerde durum nedir acaba?
Sevindim arkadaşım. Keşke vajinalda baktirsaydin emin olurdun için rahatlardi. Ben düşük yaptığım gebeligimde baktirmadigim için çok pişman olmustum. Hic olmazsa kese olusum nasıldı görürdü boşa heveslenmezdim o dönem...hiçbir sakıncası yok gerektiğinde yaptırın arkadaşlar...cok sukur gittim geldim. Bir sorun yokmus. o parcanin ne oldugunu anlayamadi doktor ama hersey yolunda gibiydi. yani bebegi ben gecen hafta gorememistim bugun yine goremedik cok kucukmus. 6+1 olduk. istersen vajinal muayene yapalim orda gorulur dedi onu da ben istemedim. Guzele iyiye yorumluyorum hep. Allahim tum bebisleri korusun insallah
Alttan muayenenin son haftalarda sıkıntı olduğunu biliyorum bende açılma vs olur diye, ne kadar doğru bilemem amaNeden pişman oldun ki..alttan muayenede birsey yok arkadaşım hurafe onlar..bende oldum keseyi o şekilde görmüştü. Arkadasim kadın doğumda çalıştı yıllarca alttan muayenede hiçbir sakınca yok için rahat olsun
Bir günü bir gününe uymuyor
Sevindim arkadaşım. Keşke vajinalda baktirsaydin emin olurdun için rahatlardi. Ben düşük yaptığım gebeligimde baktirmadigim için çok pişman olmustum. Hic olmazsa kese olusum nasıldı görürdü boşa heveslenmezdim o dönem...hiçbir sakıncası yok gerektiğinde yaptırın arkadaşlar...
Son haftalarda oda gerekli olduğu yapıyorlar. Rahim nasil normal doguma uygun mu diyeAlttan muayenenin son haftalarda sıkıntı olduğunu biliyorum bende açılma vs olur diye, ne kadar doğru bilemem ama
Çok geçmiş olsun neden kalbi durmuştu kal atımını duysak da rahatlayamıyoruz malesef.Her hamilelik farklı olur diyorlar.bebimde 3 aylık hamileliğim kürtajla sonuçlanmıştı kalbi durduğu için onda hamile olduğumu öğrenmeden bulantı kusmam çok olmuştu
Genişleme ağrısı yazıyor her yerde doktorum da normal demişti.Evet beni de korkutuyor.
Yerleşme kanaması olabiliyor içinizi ferah tutun çok şükür bir sorun yokmuşilk gebeligi ogrendigimde bir doktora gitmistim o bana kanama alanin var calisiyorsan rapor yazayim dinlen. bir de igne ve vajinal hap vermisti. moralim cok bozuldu bunun uzerine yine ayni gun baska bir doktora gittik. o doktorda kanama alan8 diye bisey gormedigini sorun olmadigini soyledi. bende boyle ikilemde kalmistim. ama ne lekelenmem oldu bu zamana kadar ne de kanamam. sadece bir parca geldi zar gibi. kan pihtisi gibi. cok korktum ama bisey yok dendi. bebegi henuz goremedigim icin tereddütteyim. Ama iyi dusunuyorum Güzel seyler olsun diye
Kişiden kişiye değişiyor yerleşme zamanı vs etkili oluyor. Kaçıncı haftada gittiniz en sonBen de henüz kesenin içinde bebeğimi görmedim. Kalp atışını da duymadım. Sanıyorum normal haftama göre. Gelecek cumartesi baktıracağız. Umarım hepimiz için süreç güzel ilerler.
Allah bızı bebeklerımızın sağlıgı ıle sınav etmesinBebeğin görünmesi için erken zaten bildiğim kadarıyla. Bence telaş etmeden bekleyin. Biliyorum demesi kolay ben de öyle ne kadar desem de telaş ediyorum. Dediğiniz gibi 508 henüz erken
Hadi ya başladı mı bulantıların ne güzel yoktuKendımı cok halsiz hissediyorum. Bulantı gittikce artıyor hiç birşey yapasım yok
Allah bızı bebeklerımızın sağlıgı ıleBebeğin görünmesi için erken zaten bildiğim kadarıyla. Bence telaş etmeden bekleyin. Biliyorum demesi kolay ben de öyle ne kadar desem de telaş ediyorum. Dediğiniz gibi 508 henüz erken
Benim daha cok yenı ydı beta 508 keseyi vajınal muayenede gorduKizlar karindan kesenin gozukmesi icin betanin en az kac olmasi gerekiyor?