2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canım ,geçmiş olsun.seninde rahimde kanama alanın vardı degil mi ? Acaba onunla mı ilgili 😔 doktora gitsen orda kese kalp atısına da bakarlar ,ilaç vs kullanıyormuydun.Dualarım seninle 🙏

Ben solgar kullanıyorum canım
evet kanama alanim vardi ama cok sukur ki lekelenmem hic olmamisti. zaten kanamam ya da lekelenmem bugun de olmadi. oyle gorunce cok sasirdim kucucuk biseydi. yarin ilk isim doktora gitmek olacak. hem ben henuz kalp atisini bile duymadim. insallah dedigin gibi olur da kalp atisini da duyarim. dualarinizi eksik etmeyin nolur

Daha önce hic doktora gittiniz mi? Keseyi görmüş müydünüz? Kaç haftalık hamilesiniz? Son hcg değeriniz neydi?
15 martta adetimin 2. gunu hcg degerim 218 di. gecen hafta ilk kontrolume gittim. kese gorundu. yolk sac kesesi de vardi. 1 nisanda bebegi gorebilmek icin gidecektik cunku bebegi henuz goremedik. su an tam 6+0

15 martta adetimin 2. gunu hcg degerim 218 di. gecen hafta ilk kontrolume gittim. kese gorundu. yolk sac kesesi de vardi. 1 nisanda bebegi gorebilmek icin gidecektik cunku bebegi henuz goremedik. su an tam 6+0
Başka bir hcg değeri baktırmadınız o zaman.
Allah korusun kötü birsey yoktur inşallah.
Ağrınız falan var mı?

Başka bir hcg değeri baktırmadınız o zaman.
Allah korusun kötü birsey yoktur inşallah.
Ağrınız falan var mı?
yok baktirmadim baska. agrim falan yok cok sukur. sabah olmustu o parca olayi. eger kotu bisey olsaydi simdiye kadar illa bir belirti verirdi herhalde diye dusunuyorum. belki de adet olmadik bu ay onla alakali bir durumdur diyorum. kafami rahat tutmaya calisiyorum

Peki yeterli atım var mıydı ilk gebeliğiniz mi geç döllenme mi dedi doktor
İlk gebeliğim . Geç döllenme değil haftasıyla uyumlu. Kalp atımını 2 saniye dinletti kapattı. Öyle büyülü bi an olamadı yani. Her şey normal dedi. Ben de artık araştırmayı falan bıraktım. Her şey olcagına varır. Siz de stres yapmayın lütfen.

Merhaba kızlar kan sulandırıcı iğne kolunuzdan mı vuruyorsunuz benim kolumdan yapıldı ama yapılan yerler morardı bide çok acıo sizlerinde öylemidir

Bu akşam göbeğimi bende morarttım nedense iğne vururken ya aynı yere vurdum sertleşti ama mosmor oldu kanadı 😔

yok baktirmadim baska. agrim falan yok cok sukur. sabah olmustu o parca olayi. eger kotu bisey olsaydi simdiye kadar illa bir belirti verirdi herhalde diye dusunuyorum. belki de adet olmadik bu ay onla alakali bir durumdur diyorum. kafami rahat tutmaya calisiyorum
İyi dusunelim iyi olsun.
Dusuk olsa devamı gelirdi kanamanın diye dusunuyorum. Yarın bana da haber verir misin gideceksen. Aklım kalır cunku mutlaka dua edeceğim bol bol

Kizlar yemedigim sürece midem çok rahat ama acikiyorum tabi yiyince gazdan ve hazımsızlıkdan duramıyorum sigamiyorum içim şişiyor darlaniyorum psikolojik olarak da kötü hissediyorum var mı benim gibi olan ha bu arada aç kalınca iyiyim ama bulantı oluyor bu kez de:110:
Az az sık sık yeseniz daha rahat olursunuz
Kızlaar iyi pazarlar, hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? :KK15:
Decavit kullanıyorum ben
Merhaba kızlar kan sulandırıcı iğne kolunuzdan mı vuruyorsunuz benim kolumdan yapıldı ama yapılan yerler morardı bide çok acıo sizlerinde öylemidir
Göbeğimden kendim yapıyorum bazen morariyor kanıyor bazen belli bile olmuyo değişiyor

X