- 17 Ocak 2019
- 268
- 159
- 103
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.101
Bence yap..benim hep geçiyor oldum olası duzensizdi zaten.niye bekliyorsunKızlar 12 gün günüm geçti. Test yapmaya korkuyorum
Sağolun diş mi bilmiyorum 3 gündür ateşliydi 4 saatte bir ateş düşürücü verip durdum. acile götürdük doktor görünüşte bir şey yok diş olabilir dedi bugün daha iyi.Bnde kendi sabrima şaşırıyorum bir tanede 8 yaşında var pis dağınık ve hiperaktifbide onun peşinden kosturuyorum bugün sabah küçük uyandı yüzüme cici yapiyo yüzüme yüzünü koydu dudağını yanağıma koydu bütün enerjim yerine geliyo sevgisiyle düzelecek inşallah bilmiyorum sağlığım yerinde oldukça koşturmaya devam tek korkum onlara bakamamak sizede geçmiş olsun inşallah distir bu aralar salgın var diyorlar dikkatli olmakta fayda var
Sizin baya uzun zaman olmuş ben eşimi yollamak istemedim ona da kıyamıyorum.bir haftadır kızı ortamıza aldım eşim de ben de sıkış tıkış yatıyoruz.bu haftadan önce iyidi uyuyunca beşiğine koyuyordumBende bu yüzden yanıma aldım uykusuzluğa dayanamadım. Şimdi bende yorulmuyorum artık. İki üç kere uyanıyor meme veriyorum yatarak uyuyor...iyi birşey mi hayır çünkü eşim salonda yatıyor üzülüyorum ama çare de yok başka çünkü uyuyamayinca çok stresli ve sinirli oluyorum ..yakında da işbaşı yapacağım dayanamam
gönlünüzce olsun inşallahAmin inşallah1 yaş gününe ben çok özen gösterdim diğer doğum günlerini sade kutlarız 1 yaş ı kalabalık süslü püslü kutlamak istedim pasta patlatma da yapıcaz bakalım biraz yorucu olacak ama olsun
Uyku eğtimi ver bence ben de öyle olmuştum hiçbir şekilde uyutamıyodum hep meme istiyodu geceleri sık uyanıyodu 3 gün zorladı beni direndi ama şimdi güzelce uyuyo düzene girdi uykuları
İnsallah ateslenmez canım bizede bilgi verGünaydın arkadaşlar yarın bizim yaş aşısı var ve menenjityarın 1 yaşında olacak inanamakla birlikte çok korkuyorum yarın ateşlenir diye
Ay İnşaAllah tabii ki haber veririmİnsallah ateslenmez canım bizede bilgi ver
Ben yatak odasına eşim için tek kişilik yatak baza alacağım ..nasıl olsa oğlana kalır..olan yoyko park yatağa oldu çamaşır sepeti olarak kullanılıyorSağolun diş mi bilmiyorum 3 gündür ateşliydi 4 saatte bir ateş düşürücü verip durdum. acile götürdük doktor görünüşte bir şey yok diş olabilir dedi bugün daha iyi.
Aynen kızımda yüzünü yüzüme koyuyor o an dünyaya bedel
Sizin baya uzun zaman olmuş ben eşimi yollamak istemedim ona da kıyamıyorum.bir haftadır kızı ortamıza aldım eşim de ben de sıkış tıkış yatıyoruz.bu haftadan önce iyidi uyuyunca beşiğine koyuyordum
gönlünüzce olsun inşallahGeçici bir dönem diye sabrediyorum uzun sürerse uyku eğitimini araştırıp uygulucam
Niye ikisini aynı gün vurduruyorsun. Bizimde adımız haftaya..ne aşısı bu bir yaştaki bilen var miGünaydın arkadaşlar yarın bizim yaş aşısı var ve menenjityarın 1 yaşında olacak inanamakla birlikte çok korkuyorum yarın ateşlenir diye
Valla bilmiyorum yarın öğrenince yazayımBen yatak odasına eşim için tek kişilik yatak baza alacağım ..nasıl olsa oğlana kalır..olan yoyko park yatağa oldu çamaşır sepeti olarak kullanılıyor
Niye ikisini aynı gün vurduruyorsun. Bizimde adımız haftaya..ne aşısı bu bir yaştaki bilen var mi
Ben menenjit bir yaş sonrası olandan vurduracagimValla bilmiyorum yarın öğrenince yazayımya doktorumuz öyle söyledi canlı aşılar ya aynı gün ya da bir ay arayla yapılıyormuş o yüzden böyle oldu
Ben doktor ne derse yaptırıyorum valla ilk çocuk olunca bilmiyorumBen menenjit bir yaş sonrası olandan vurduracagim
Dr iki çeşit dedi bir yaşına kadar olan doz iki taneymis sanırım biz bir yaş sonrası tek doz alacagizBen doktor ne derse yaptırıyorum valla ilk çocuk olunca bilmiyorum
Bizde iki çeşit yaptırıyoruz nimenrix ve bexseroDr iki çeşit dedi bir yaşına kadar olan doz iki taneymis sanırım biz bir yaş sonrası tek doz alacagiz
Amin inşallahNice mutlu yaşları olsun inşallahben evde yapıcam düz bir pasta kesicektim ama balon falan da alırım belki
Bence gidin ben 1,5 aya bir oluyordum 2 aydır düzenli her ay oluyorumKızlar hala adet olmayan var mi? Ben olmadım hiç, bi ara olmadi kontrole gideyim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?