• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
benim hep düzenli. ilk 10 gün geçtiğinde hamile olduğumu örendim şimdi yine aynı şekil geçti korkuyorum yaa korku değilde heyecan

Bnde kendi sabrima şaşırıyorum bir tanede 8 yaşında var pis dağınık ve hiperaktif 🤣bide onun peşinden kosturuyorum🤦bugün sabah küçük uyandı yüzüme cici yapiyo yüzüme yüzünü koydu dudağını yanağıma koydu bütün enerjim yerine geliyo sevgisiyle düzelecek inşallah bilmiyorum sağlığım yerinde oldukça koşturmaya devam tek korkum onlara bakamamak sizede geçmiş olsun inşallah distir bu aralar salgın var diyorlar dikkatli olmakta fayda var
Sağolun diş mi bilmiyorum 3 gündür ateşliydi 4 saatte bir ateş düşürücü verip durdum. acile götürdük doktor görünüşte bir şey yok diş olabilir dedi bugün daha iyi.
Aynen kızımda yüzünü yüzüme koyuyor o an dünyaya bedel ❤️
Bende bu yüzden yanıma aldım uykusuzluğa dayanamadım. Şimdi bende yorulmuyorum artık. İki üç kere uyanıyor meme veriyorum yatarak uyuyor...iyi birşey mi hayır çünkü eşim salonda yatıyor üzülüyorum ama çare de yok başka çünkü uyuyamayinca çok stresli ve sinirli oluyorum ..yakında da işbaşı yapacağım dayanamam
Sizin baya uzun zaman olmuş ben eşimi yollamak istemedim ona da kıyamıyorum.bir haftadır kızı ortamıza aldım eşim de ben de sıkış tıkış yatıyoruz.bu haftadan önce iyidi uyuyunca beşiğine koyuyordum
Amin inşallah 😊 1 yaş gününe ben çok özen gösterdim diğer doğum günlerini sade kutlarız 1 yaş ı kalabalık süslü püslü kutlamak istedim pasta patlatma da yapıcaz bakalım biraz yorucu olacak ama olsun 😄

Uyku eğtimi ver bence ben de öyle olmuştum hiçbir şekilde uyutamıyodum hep meme istiyodu geceleri sık uyanıyodu 3 gün zorladı beni direndi ama şimdi güzelce uyuyo düzene girdi uykuları
gönlünüzce olsun inşallah 😘☺️ Geçici bir dönem diye sabrediyorum uzun sürerse uyku eğitimini araştırıp uygulucam 👍🏻

Sağolun diş mi bilmiyorum 3 gündür ateşliydi 4 saatte bir ateş düşürücü verip durdum. acile götürdük doktor görünüşte bir şey yok diş olabilir dedi bugün daha iyi.
Aynen kızımda yüzünü yüzüme koyuyor o an dünyaya bedel ❤️

Sizin baya uzun zaman olmuş ben eşimi yollamak istemedim ona da kıyamıyorum.bir haftadır kızı ortamıza aldım eşim de ben de sıkış tıkış yatıyoruz.bu haftadan önce iyidi uyuyunca beşiğine koyuyordum

gönlünüzce olsun inşallah 😘☺️ Geçici bir dönem diye sabrediyorum uzun sürerse uyku eğitimini araştırıp uygulucam 👍🏻
Ben yatak odasına eşim için tek kişilik yatak baza alacağım ..nasıl olsa oğlana kalır..olan yoyko park yatağa oldu çamaşır sepeti olarak kullanılıyor 🙄
Günaydın arkadaşlar yarın bizim yaş aşısı var ve menenjit 🥺 yarın 1 yaşında olacak inanamakla birlikte çok korkuyorum yarın ateşlenir diye🥺
Niye ikisini aynı gün vurduruyorsun. Bizimde adımız haftaya..ne aşısı bu bir yaştaki bilen var mi

Ben yatak odasına eşim için tek kişilik yatak baza alacağım ..nasıl olsa oğlana kalır..olan yoyko park yatağa oldu çamaşır sepeti olarak kullanılıyor 🙄

Niye ikisini aynı gün vurduruyorsun. Bizimde adımız haftaya..ne aşısı bu bir yaştaki bilen var mi
Valla bilmiyorum yarın öğrenince yazayım 😅 ya doktorumuz öyle söyledi canlı aşılar ya aynı gün ya da bir ay arayla yapılıyormuş o yüzden böyle oldu

Bu arada arkadaşlar sivri koseler için koruyucu ne aldınız .iki farklı şey aldım biri kauçuk hiç beğenmedim oğlan koparıp yiyor..slikon olanları beğendik ama doğru dürüst yapismiyor oğlum çıkarıyor var mı önerisi olan

Bizim menenjit aşımız geçti 12. ayda yapılacak.
Bugün kızamık olacak. Ateş huysuzluk yapıyor mu

4 aşı olduk su çiçeği, kk ve diğeri hatırlayamadım 😅 menenjitte var gerçekten çok ağladı farkında olmaları daha çok ağlamasına sebep oluyor İnşaAllah ateş yapmaz

Nice mutlu yaşları olsun inşallah ☺️🌸 ben evde yapıcam düz bir pasta kesicektim ama balon falan da alırım belki 🙈
Amin inşallah 🤗 aslında 1 yaş hatırlamayacaklar bile ama nedense 1 yaş doğum günlerine çok özeniliyo ben de öyle oldum aşırı özen gösteriyorum ilk doğum gününün mükemmel olmasını istiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama diğer yaşlarını böyle kutlayamam belki de 🙄

Back