2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bana da 4+3 dedi uygulamaya göre 5+2 canım sıkıldı biraz
Bu o kadar normal bsy ki, şimdiye kadar birebir uyan cok az kisi var. Gitgide o fark degisiyor, kapaniyor, ya da one bile geçiyor. Ona hiç takilma. Onemli olan doktorunun saglikla ilgili ne dedigi. Hatta ayni gun icinde farkli doktora gidip olctursen farkli sonuc çıkabiliyor. Makineden makineye bile degisiyor. Örneğini duydum cok. Bir de merak edip doktora sordum, hic onemli bsy degil o, 1 haftalık oynar degerlerde dedi.

Benim de rahim ters, bir de miyom baskiliyor, karindan gorunmuyor, vajinal gorunuyor haftaya gidecegm ben de kalp atisi icin, 1 nisanda

Gebelikte zararı var mı acaba doktoruma da bir sorayım, teşekkürler

Kese gördük sadece vajinal baktı ultrason fotoğrafı vermedi ya çok garip geldi bana nerenin hekimleri bunlar şoklar içinde izledim

Merhaba ben de bugün ilk kontroldeydim. Doktorum idrarla ilgili hiçbir şey söylemedi ama hep tok gel testlere aç gelmen gereken tek test şeker testi dedi o yüzden ilk kontrole aç gitmenize gerek yok

Ya evet 8. Haftada bebeğin kalbi durmuştu o yüzden 8. Hafta benim için eşik geçerse biraz daha iyi olurum diyordum hiç ileri gitmiyorum hep geri

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Bana da fıtık gibi geliyor normal bir sancı değil
Evet kesinlikle kas gevşeticiye ihtiyacım var fakat doktor kesinlikle kullanma dedi . Yarın taporluyum çalışmayacağım üç gün dinlenip ortopediye ya da nöroloji ye de gitmeyi düşünüyorum

beni de alir misiniz rica etsem. bugun ogrendim bende 21.11.2021 yas 33 ilk cocugum insallah. 5+4

inşallah arkadaşım , inşallah geçer Rabbim kimseye yaşatmasın

selam kizlar. cok heyecanliyim bende sizin gibi. uzun bir ugrastan, doktor doktor gezdikten, bir dunya kür uyguladiktan sonra cok sukur gebe kaldim. bugun ilk kontrolume buyuk bir heyecanla gittim. fakat malesefki doktorum kanama alanin var dedi. bir tane progestan fitil bir de haftada bir kere yapilmak uzere igne verdi. cok uzuldum cok agladim. dayanamadim baska bir doktora gittim hic bisey yokmus gibi. ama o doktor oyle birseyden bahsetmedi bana
bende dayanamadim anlattim. baska doktor bana bunu bunu soyledi siz nasil goremediniz dedim. ne malum kan oldugu sivida olabilir o. kanaman yok ki senin. kanaman ya da lekelenmen olsa belki bir ihtimal ama simdilik tehliken normal sinirda herkes gibi dedi. benim gibi kanama alani olan var mi? varsa benimle de tecrubelerini paylasabilir mi?

Allah razı olsun teşekkür ederim.
Evet bana da fıtık gibi geliyor , olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama bu kadar ağrı normal bir tutulma gibi değil.
Sağolsun eşim yemek ev işleri giyinmeme de yardımcı oluyor ama yine de çalışmak zorundayım , uzun süreli rapor alamam muhtemelen . Pazartesiye kadar dinlenip nörolog ya da ortopediye gideceğim
İnşallah geçer bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…