2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Evet sezeryan olanlar da genelde on gün öncen alınıyor

Arkadasım aynısını ıkı sene önce yaşadım. Sağlıksız bır gebelıkse düşüyor zaten. Ben kızımda hamıle oldugumu bilmeden neler yapmıştım 19 lıtre damacana bıle kaldırmıştım ama tutundu. Düsuk yaptığım gebeliğimde bütün gün oturmama rağmen düştü yavrum. Sağlıklı degıldı demek. Dr 6 ay ıcınde gebe kalma sansın yüksek demıştı ama o dönem ıstememıştım. Hersey de vardır bır hayır. Tabı kı üzülmemek ımkansız ama sağlıklısını nasıp etsın Rabbım
Amin canım inşallah dusmemistir

Ya dun youtu bede muhendıs anne di sanırım birini izledim hamilelıgınde çok çok fazla kanaması olmus ama dogum yapmıs. Az olup kaybedende var cok zor ama doktora gıdene kadar dur bakalım

Kızımda fenaydı 😐senın basladımı
Ya o en kafa karıstıran konu 😁 sat 29 ocak fakat ben gecikmenın 13.gunu hamıle oldugumu ogrendım gec döllenme ama ne kadar gec bilmiyorum. Gecen cumartesı karından keseyi gördük cok sukur doktor 3-4 hftalık dedi ortalama birsey soyledi bakalım cumartesi ogrenırım ınsallah :)
Inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin ne olurr

Ya sabahlarımı oluyo genelde?
Evet yani duzenlıydı aslında ama nasip kısmet işte zamanında olsaydı belki olayacaktı :) senin 3. Dimi oyle okumustum sanırım
Bende akşam başlıyor herkesin farklı sanırım sabah gündüz daha iyiyim var ama hafif.. akşam 9-10 dan sonra bir başlıyor zor uyuyorum 🙄🙄😖😖

Inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin ne olurr
Hayırlı haberlerle gel inşallah

Bende akşam başlıyor herkesin farklı sanırım sabah gündüz daha iyiyim var ama hafif.. akşam 9-10 dan sonra bir başlıyor zor uyuyorum 🙄🙄😖😖

Oda zor 😐bulantının her turlusu zor.
Bulantı bittigi dönem insan bulutların üstünde gibi oluyor 😁

Bugün o kadar kötüyüm o kadar çaresiz ve korkuyorum ki belki bugün beni grupta tutan bisey kalmayacak kızlar ne umutlarla ne heveslerle istediğim bebegim belki artık karnım da bile yok ona zarar verecek hiçbirşey yapmadığım halde gitti belki annesi olamadan terketti beni birden bire oldu herşey hissedemiyorum var mi yok mu kalp atışını duymak için gün sayıyorum oysaki hayat işte istersin oldu zannedersin yinede nasibinde yoksa olmuyo işte yine bi umut hala içinde belki hala ordadır iyidir diye allahım yalvardım iki gündür ağlamaktan perişan hale geldik ne olur sizde dualarınızı eksik etmeyin allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Canım niye böyle düşünüyorsun ama kendinide perişan ediyorsun herşeyin hayırlısı olsun üzme kendini söylemek kolay değil ama İnan zaman herşeyin ilacı iyi düşün Allah’ın izniyle bişey olmaz 🤲

Merhaba yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum, yazmak için kalp atışını bekledim🥲 herkesin gebeliği hayırlı olsun arkadaşlar🧡 benim yaş 29, beklenen doğum tarihi 7 kasım, 5+3 kese görme, 7+1 kalp atışı vee ilk çocuk😘 ygmygm ygmygm
Çok benziyoruz benimde yaş 29 ilk çocuk ve beklenen doğum 7 kasım ☺️ Sağlıkla gelsin bebişler ☺️

Günaydın kızlar burda sabah 10 🥰 bulantım falan yok aslında herhalde açlıktan oluyor biraz hiç iştah yok mecbur yiyorum genelinde iyim biraz halsizlik var midesi bulananlar var 🤦‍♀️ Bazen işte evham yapıyorum niye bende yok sonra oğlum geliyor ondada maşallah turp gibiydim hiç bulanmadı sağlıklı olsunda böyle olsun 🤲

Günaydın kızlar burda sabah 10 🥰 bulantım falan yok aslında herhalde açlıktan oluyor biraz hiç iştah yok mecbur yiyorum genelinde iyim biraz halsizlik var midesi bulananlar var 🤦‍♀️ Bazen işte evham yapıyorum niye bende yok sonra oğlum geliyor ondada maşallah turp gibiydim hiç bulanmadı sağlıklı olsunda böyle olsun 🤲
Canım bulantının hıc baslamaması buyuk sans

Kızlar ya bulantıdan kalkamıyorum ben 6+0 ız daha . Benim gibi olan var mı ?
Bende bı kaç gün öyle olunca dra gidip ilaç istedim şimdi akşamları oluyor sanırım ilacın etkisi geçince gece yatarken içiyorum çünkü ilaci
Yok emmiyordu ,8 aylik biraktı emmeyi
Benimki emiyordu da iki gündür birakti gibi zor oluyor ama gecicek inşallah

Ya sabahlarımı oluyo genelde?
Evet yani duzenlıydı aslında ama nasip kısmet işte zamanında olsaydı belki olayacaktı :) senin 3. Dimi oyle okumustum sanırım
Yok valla bütün gün oluyor hafif şeyler yemeye çalışıyorum doktora da söyledim normal yapacak bişey yok dedi 12. Haftadan sonra geçer hepsi sabret ilacını kullan dedi . Kesinlikle öyle her şey kısmet zamanı böyleymiş ,😍evet cnm 3.
Süper olur 28 i 🤩🤩Bende 29 ekimde doğmasını isterdim 🤣🤣
Ben de çok isterim ama resmi tatil oluyor doktor da benim için gelmez herhalde hastaneye 😂😂 normal yapacaklar için olabilir o gün ama gelir doktor her türlü 😂

Yok valla bütün gün oluyor hafif şeyler yemeye çalışıyorum doktora da söyledim normal yapacak bişey yok dedi 12. Haftadan sonra geçer hepsi sabret ilacını kullan dedi . Kesinlikle öyle her şey kısmet zamanı böyleymiş ,😍evet cnm 3.

Ben de çok isterim ama resmi tatil oluyor doktor da benim için gelmez herhalde hastaneye 😂😂 normal yapacaklar için olabilir o gün ama gelir doktor her türlü 😂
Evey ya ınsallah gecer tabı bazı hamılelıklerde 9 ay sürüyormus

Yok canım ya gelen var benım arkadasım 19 mayısta sezaryen oldu 🤩

X