-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #24.001
Ben de gun ışığında uyutuyorum loş ortamda uyutun diyorlar ama gece gündüz ayrımı açısından aydınlıkta uyutuyorum.Geceye alisti gibi kalkıp emiyor ama geri kucagimda uyuyor bir de sık uyanmasaKızlar bir şey soracağım gündüz uykularını karanlıkta mı uyutuyorsunuz yoksa gün ışığında mı uyutuyorsunuz? Uykuya geçişi aydınlıkta yapsa sonra karanlık odada uyutsam zararlı mı acaba? çünkü karanlıkta daha rahat uyuyor ben gündüze alışsın diye aydınlıkta uyutuyordum ama rahat uyumuyordu bugün karanlık uyutmayı denedim daha rahat uyuyor bu konuda bir şey de bulamadım siz ne diyorsunuz?
Biz karartma perdeleri çekiyoruz, hafif aralık bırakıyoruz oda hafif aydınlık oluyor. Böyle uyuyabiliyor çünkü, başka türlü uykuya dalamıyor, dalsa da hemen uyanıyor.Kızlar bir şey soracağım gündüz uykularını karanlıkta mı uyutuyorsunuz yoksa gün ışığında mı uyutuyorsunuz? Uykuya geçişi aydınlıkta yapsa sonra karanlık odada uyutsam zararlı mı acaba? çünkü karanlıkta daha rahat uyuyor ben gündüze alışsın diye aydınlıkta uyutuyordum ama rahat uyumuyordu bugün karanlık uyutmayı denedim daha rahat uyuyor bu konuda bir şey de bulamadım siz ne diyorsunuz?
Ben gece lambası kullanıyorum,kalkınca altını açınca önümü görebileyim diyeBiz karartma perdeleri çekiyoruz, hafif aralık bırakıyoruz oda hafif aydınlık oluyor. Böyle uyuyabiliyor çünkü, başka türlü uykuya dalamıyor, dalsa da hemen uyanıyor.
Gece tam karanlıkta uyuttuğumuz için gece gündüz ayrımı zarar görmedi bence.
Ben de gun isiginda uyutuyorum:)Günaydın kızlar
Ben de gun ışığında uyutuyorum loş ortamda uyutun diyorlar ama gece gündüz ayrımı açısından aydınlıkta uyutuyorum.Geceye alisti gibi kalkıp emiyor ama geri kucagimda uyuyor bir de sık uyanmasa
Biz karartma perdeleri çekiyoruz, hafif aralık bırakıyoruz oda hafif aydınlık oluyor. Böyle uyuyabiliyor çünkü, başka türlü uykuya dalamıyor, dalsa da hemen uyanıyor.
Gece tam karanlıkta uyuttuğumuz için gece gündüz ayrımı zarar görmedi bence.
Ben çıkarmaya çalışıyorum mutlaka ama bazen ne kadar uğraşsam da çıkmıyor baba evdeyse direk ona devrediyorum uyuyorsa da uyandırıyorum vallaKızlar her emzirme sonrası gazı çıkıyor mu bebişlerinizin.Çıkarmadan yatırırsam sonu pek hoş olmuyor kıvranıyor yavrum, ama çok fazla uğraşamama rağmen çıkarmıyor bazen
Oy masallah findigaWhiterose89 bizim gobegimiz 9.gun düştü canım Sese00 ben bazen unutuorum emzirme sonrası gazını çıkarmayı canım.Esim hatırlatıo ki çocuk da huzursuzlanio zaten.Bazen 20 dakika ugrastigim oluo gazi çıksın diye ama uğraşmazsam da kivranio bebeğim.Babasi benden çok daha becerikli gaz çıkarma konusunda.Genellikle ona devrediorum.Ben bebeğimi gündüz güneş ışığı altında uyutuyorum çok hoşuna gidio guneslenio gece de gece lambam açık sürekli kontrol ediorum.
Bebisin Dr muayenesi oldu mu canim 2 haftalikken sanirim saglik ocagina gidiliyor diye biliyorumWhiterose89 bizim gobegimiz 9.gun düştü canım Sese00 ben bazen unutuorum emzirme sonrası gazını çıkarmayı canım.Esim hatırlatıo ki çocuk da huzursuzlanio zaten.Bazen 20 dakika ugrastigim oluo gazi çıksın diye ama uğraşmazsam da kivranio bebeğim.Babasi benden çok daha becerikli gaz çıkarma konusunda.Genellikle ona devrediorum.Ben bebeğimi gündüz güneş ışığı altında uyutuyorum çok hoşuna gidio guneslenio gece de gece lambam açık sürekli kontrol ediorum.
Biz hiç sağlık ocağına gitmedik canım.Acibademde doğum yaptım ilk kontrolleri doğduğu gün orda yapıldı.Bi haftalıkken yine orda ikinci kontrol yapıldı.3.randevumuz 23 Aralık'ta.Kalca ultrasonu cekilicek ve hepatit aşısı vurulucak.Saglik ocağına gitmeden devam edebilir miyim,gitmem şart mı,orda yapılıp özelde yapılmayan bişey var mı bilio musun sen kuzum.Bebisin Dr muayenesi oldu mu canim 2 haftalikken sanirim saglik ocagina gidiliyor diye biliyorum
Bence yoktur cnm hepsi ozeldede yapiliyordur herhalde zateb olursa hastane bilgi verir sana daha iyi ozeldeBiz hiç sağlık ocağına gitmedik canım.Acibademde doğum yaptım ilk kontrolleri doğduğu gün orda yapıldı.Bi haftalıkken yine orda ikinci kontrol yapıldı.3.randevumuz 23 Aralık'ta.Kalca ultrasonu cekilicek ve hepatit aşısı vurulucak.Saglik ocağına gitmeden devam edebilir miyim,gitmem şart mı,orda yapılıp özelde yapılmayan bişey var mı bilio musun sen kuzum.
Yaaa büyüyorlar değil miBenim ilk oğlumda aynı haftalar aynı kilo aynı boydaydı ortalamasağlıkla büyüsün inş
Çok şükür doğunca verdiler bana küvezde veya yoğun bakımda kalmadı ama benim kendi tedavim 5 gün daha sürdü hastanede hellp sendromu geçirdim 34.haftada bir andaOo masallah hosgeldin..kavustun mu peki kuvozde kaldimi
Kucak değil de sohbet etmemizi istiyor bizimkide anda öyle duruyo uzun uzun konuşursakKizlar uyanıkken bebişleriniz ne yapıyor ?benimki surekli kucak istiyor ve ayakta olmam lazım bizde mi sadece böyle?
Kizlar uyanıkken bebişleriniz ne yapıyor ?benimki surekli kucak istiyor ve ayakta olmam lazım bizde mi sadece böyle?
Kucak değil de sohbet etmemizi istiyor bizimkide anda öyle duruyo uzun uzun konuşursak
Keske sohbet istese hem konuşuyorum hem kucak evi geziyoruz öyleKucak değil de sohbet etmemizi istiyor bizimkide anda öyle duruyo uzun uzun konuşursak
İlk oğlumda gece Los ışıkta gündüz gündüz ışığında 1 ay böyle yaptım sonra direk gece karanlikta uyuttum gece gündüz öğrendi geceleri uyanmadı uzun uyuyor halaKızlar bir şey soracağım gündüz uykularını karanlıkta mı uyutuyorsunuz yoksa gün ışığında mı uyutuyorsunuz? Uykuya geçişi aydınlıkta yapsa sonra karanlık odada uyutsam zararlı mı acaba? çünkü karanlıkta daha rahat uyuyor ben gündüze alışsın diye aydınlıkta uyutuyordum ama rahat uyumuyordu bugün karanlık uyutmayı denedim daha rahat uyuyor bu konuda bir şey de bulamadım siz ne diyorsunuz?