-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.201
Robot süpürge süpürüyor geriKızlar temizlik felan yapıyormusunuz ya birkaç defa yardımcı aldım ama olmuyor ki yinede günlük süpürmem gerekiyor ne yapıyorsunuz bu temizlik işlerini
Merhaba, ben de kullanıyorum robot süpürge ve çok memnunum. Viomi v3 antibakteriyel olanı benimki hem silme hem süpürme var çok memnunum tavsiye ederim :) antibakteriyel özelliği oluşu özellikle çok önemli gelmişti bize malum zaman kötüBende xiaomi görüyorum hep. Silme için öyle diyorlsr ama kızımın bebeklıgını dusununce hergun biri silse öyle böyle süper olurdu diyorum :) en azından bir süre pis kalacagına razı gelir sanırım insan yeterki silsinbilmiyorum bakalım alma işini kesınlestırırsem yakın zamanda alsam iyi olur
Malesef doktor hiç bisi kullanamazsın dedi doğal yollarla geçirmeye çalışıyorumTest yapıldı mı canım ? Benim esımin abisi ceza almıstı karantinada çiktigı icin ama o pozitifti.negatif olunca cikabilir misin ,hic bir fikrim yok.keseyi gormüs müydün ?
Çok geçmiş olsun ,ek bişey kullanabiliyor musun ?
İnşallah teşekkür ederimKoku hassasiyeti çok fena çabuk geçer inşallah. Yardım alabileceğin birileri varsa anne kardeş abla çok iyi olur bu ara
Silmesindende süpürme kadar mennunsunuz dimi :)Robot süpürge süpürüyor geri
Merhaba, ben de kullanıyorum robot süpürge ve çok memnunum. Viomi v3 antibakteriyel olanı benimki hem silme hem süpürme var çok memnunum tavsiye ederim :) antibakteriyel özelliği oluşu özellikle çok önemli gelmişti bize malum zaman kötü
Evet canım toxoplazma test sonuçların çıkmadan köpişinle arana mesafe koymalısınBağışıklık testi yapmadım henüz. Bugün kan testleri için gittim. Onun içinde mi oluyor bağışıklık testi?
Ne kadar güzel çok şanslısınız bence anne ile komşu olmak süper olsa gerekİnşallah teşekkür ederimannem karşı komşum tek çocuğum normalde o ilgileniyor ama o da grip oldu toparlamasıni dört gözle bekliyorum. Çocuklarla ilgilense yeter bana
Evet kesinlikle çok memnunum ben. sadece silme, sadece süpürme ya da aynı anda hem silme hem süpürme yapabiliyorsunuz.Silmesindende süpürme kadar mennunsunuz dimi :)
Ya ben sevmeyede çekiniyorum gerçi aynı yerlerde yatıyoruz kum işini bende eşime bıraktım şimdiden çok sıkıldıBenim var iki tane :)) ama daha yeni kan testi verdim, o yüzden bilmiyorum sonuçlar nedir. Tuvaletlerini eşim temizliyo, ben sadece sevme kısmındayım bu ara :))
Benim xiaomi süpürge bende kedim için almıştım güzel süpürüyor fena değil ama silmeyi daha denemedim vileda yapmayı seviyorumEvet irobot firmasının ikisi ayrı ayrı. Benim süpürge irobot sanırım paspas için de onu alırım. İkisi bir arada olanlar için Xiaomiden memnunlar ama silme performansı çok iyi değil deniliyor ama fiyat performans açısından çok iyi bence
Şuan baya indi fiyatları benım aldığım fiyatın baya altında çok şaşkınımAa sadece silme olanda mı satılıyor :) peki üst modellerden mi acıkcası almayı dusunuyorum ama bütce konusunda cokta acılmak ıstemıyoruminstagramda falan gordukce heves edıyor ınsan özellikle bebekli evde cok ıyı olur dimi
SüperNe kadar güzel çok şanslısınız bence anne ile komşu olmak süper olsa gerek
Evet kesinlikle çok memnunum ben. sadece silme, sadece süpürme ya da aynı anda hem silme hem süpürme yapabiliyorsunuz.
Daha da insin inşallahŞuan baya indi fiyatları benım aldığım fiyatın baya altında çok şaşkınım
Malesef ben 3800 civarıydı aldığımda şimdi baya düştü sizin için güzel ama bizim için değilSüperbaktım fiyata canın 3000 falan gordum sende mi fiyatlara aldın
Daha da insin inşallahdolarlamı alakalı acaba
Ooo dolar yuksekken mı almıstın ondan mıMalesef ben 3800 civarıydı aldığımda şimdi baya düştü sizin için güzel ama bizim için değil
İnşallah canım ya bir süre ihtiyac olsads girmem avm yeMutluBulut_ benim bildiğim kadarıyla onlar problem teşkil etmiyor için rahat olsun bence :) malesef dolar yüksekken almış olabilirim
Karın bölgeniz yağlı ise ses net gelmiyormuş bi kaç arkadaş daha söylemişti. Ama bi sıkıntı yoktur rahat olun minnak kalbi atıyor ya siz ona bakınHerkese merhabalar, bugün doktora gittim 6+5 kalp atışı gördük bebek daha 7,5 mm ama kalp atışını çok hafif duyduk öyle gümbür gümbür değildi. Kalp atışı duyan anneler sizde nasıldı ilk duyduğunuzda? Endişelendim o yüzden sormak istedim. Bir de tsh 3,5 çıktı ilaca başladık bugün 25 mglık ama geç mi kaldım ilaç için acaba ona da endişelendim
Kesinlikle alın canım. Çok büyük rahatlık :)Bende xiaomi görüyorum hep. Silme için öyle diyorlsr ama kızımın bebeklıgını dusununce hergun biri silse öyle böyle süper olurdu diyorum :) en azından bir süre pis kalacagına razı gelir sanırım insan yeterki silsinbilmiyorum bakalım alma işini kesınlestırırsem yakın zamanda alsam iyi olur
Tamam canım, bilgi için teşekkür ederim.Evet canım toxoplazma test sonuçların çıkmadan köpişinle arana mesafe koymalısınaslında bu parazit kedilerde oluyor ama dışarı çıkan köpek,kedi dışkısına dokunarak sana bunu taşıyabilir
Yaa valla hafta içi zor oluyorBenim xiaomi süpürge bende kedim için almıştım güzel süpürüyor fena değil ama silmeyi daha denemedim vileda yapmayı seviyorum
İnşallah canım istiyorum bakalımKesinlikle alın canım. Çok büyük rahatlık :)