2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar temizlik felan yapıyormusunuz ya birkaç defa yardımcı aldım ama olmuyor ki yinede günlük süpürmem gerekiyor ne yapıyorsunuz bu temizlik işlerini
Robot süpürge süpürüyor geri
Merhaba, ben de kullanıyorum robot süpürge ve çok memnunum. Viomi v3 antibakteriyel olanı benimki hem silme hem süpürme var çok memnunum tavsiye ederim :) antibakteriyel özelliği oluşu özellikle çok önemli gelmişti bize malum zaman kötü

Malesef doktor hiç bisi kullanamazsın dedi doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum

Koku hassasiyeti çok fena çabuk geçer inşallah. Yardım alabileceğin birileri varsa anne kardeş abla çok iyi olur bu ara
İnşallah teşekkür ederim annem karşı komşum tek çocuğum normalde o ilgileniyor ama o da grip oldu toparlamasıni dört gözle bekliyorum. Çocuklarla ilgilense yeter bana

Silmesindende süpürme kadar mennunsunuz dimi :)

Bağışıklık testi yapmadım henüz. Bugün kan testleri için gittim. Onun içinde mi oluyor bağışıklık testi?
Evet canım toxoplazma test sonuçların çıkmadan köpişinle arana mesafe koymalısın aslında bu parazit kedilerde oluyor ama dışarı çıkan köpek,kedi dışkısına dokunarak sana bunu taşıyabilir

İnşallah teşekkür ederim annem karşı komşum tek çocuğum normalde o ilgileniyor ama o da grip oldu toparlamasıni dört gözle bekliyorum. Çocuklarla ilgilense yeter bana
Ne kadar güzel çok şanslısınız bence anne ile komşu olmak süper olsa gerek
Silmesindende süpürme kadar mennunsunuz dimi :)
Evet kesinlikle çok memnunum ben. sadece silme, sadece süpürme ya da aynı anda hem silme hem süpürme yapabiliyorsunuz.

Benim var iki tane :)) ama daha yeni kan testi verdim, o yüzden bilmiyorum sonuçlar nedir. Tuvaletlerini eşim temizliyo, ben sadece sevme kısmındayım bu ara :))
Ya ben sevmeyede çekiniyorum gerçi aynı yerlerde yatıyoruz kum işini bende eşime bıraktım şimdiden çok sıkıldı ama yinede içimde bi sıkıntı bar tabii.. gerçi kaç senedir kedi benimle ve hiç bulaşmamış

Benim xiaomi süpürge bende kedim için almıştım güzel süpürüyor fena değil ama silmeyi daha denemedim vileda yapmayı seviyorum

Şuan baya indi fiyatları benım aldığım fiyatın baya altında çok şaşkınım

Ne kadar güzel çok şanslısınız bence anne ile komşu olmak süper olsa gerek

Evet kesinlikle çok memnunum ben. sadece silme, sadece süpürme ya da aynı anda hem silme hem süpürme yapabiliyorsunuz.
Süper baktım fiyata canın 3000 falan gordum sende mi fiyatlara aldın
Şuan baya indi fiyatları benım aldığım fiyatın baya altında çok şaşkınım
Daha da insin inşallah dolarlamı alakalı acaba

Kızlar saglıkcı olan var mı yada bılgısı olsan bugun avm ye girdim x raydan gecmedım yandan kızımla gecıyodum guvenlık bayan geldı arkama gectı elinde alet oluyor ya onunla kontrol etmıs meger sonradan dank etti sırtına tuttum merak etme zararsız dedi ama cok sınır oldum inteenette zararlı olmaz diyo ama suan ıcım ıcımı yıyo nerden gırdım

Karın bölgeniz yağlı ise ses net gelmiyormuş bi kaç arkadaş daha söylemişti. Ama bi sıkıntı yoktur rahat olun minnak kalbi atıyor ya siz ona bakın

Kesinlikle alın canım. Çok büyük rahatlık :)

Tamam canım, bilgi için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…