2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar temizlik felan yapıyormusunuz ya birkaç defa yardımcı aldım ama olmuyor ki yinede günlük süpürmem gerekiyor ne yapıyorsunuz bu temizlik işlerini 🥰
Aynen devam ediyorum canım tek farkla agır bır yuk kaldırmıyorum ☹️ bir kızım daha var zaten mecbur annelık oturmuyoruz dogru ☹️ carsamba cok iş yaptım diye dün biraz daha dinlenmeli gecirdim. Ben topluyorum arkamdan dagılıyor 😁

Süpürme işini robot süpürge hallediyor :) Yerleri silip toz alıyorum canım.
Hemen sorayım sobot supurgeden gercekten memnunmusun 🙂 aslında en cok kızımın arkadasından dagınıklık toplayacak robota ıhtıyacım var 😁

Küçük oğlumda çok iyi hatırlıyorum bir kere kasık batması oldu ama ne bulantı nede başka belirti olmadı bende çok korkmuştum ters giden bişey mi var diye 9 ay öyle güzel geçti korkma hiçbir şey olmaz 🤲
Çok saol canım insan bişilet yolunda gidince de huzursuz oluyor batma olunca düşer mi diyor kolayımız yok inş güzel geçer hepimizin canım 🙏

Çok saol canım insan bişilet yolunda gidince de huzursuz oluyor batma olunca düşer mi diyor kolayımız yok inş güzel geçer hepimizin canım 🙏
Amin canım amin hiç korkma ilk oğlumda adete bir hafta kala mide bulantısı yaşadım tam 5 ay sürdü çok berbat geçmişti yerimden kalkamadım bu ay korunmayı bıraktım günüm geçeli 5 gün oldu olursa 5. Haftam olacak bu üçüncü ben bile düşünüyorum bol bol dua ediyorum yinede gönlümüzü ferah tutalım stres yok 😎🥰

Kızlar devlete gittim. Keseyi gördük ama içinde bebek yoktu öyle beyaz şeyler oluyor ya . Hiç biri yoktu. 6+0 im ya da 6+3 . Sizde ne xaman gözüktü. Acaba boş mu tırstım şimdi?

Kalkmaz sonradan da pozitife dönme ihtimali olabiliyor ya yine test istenir 6. Gün sizden su an bu şekilde takip yapıypruz biz. Sağlıklı olun da hiçbir şeyi düşünme geç olsn da iyi olum yeter 🌺🌺
haklısın onu düşünmedik biz. hepimiz iyi olalım inşallah teşekkür ederiz 🙏🏻💙 Allah size de kolaylık versin 🌼

Merhaba kızlar bugun tekrar kontrole gittim kalp atışı icin asiri mide bulantısından su icemedigimden karından göremedik vajinal bakildi şükür kalp atışı duyduk kese içinde oluşmuş. Dr.um gayet iyi dedi bebek 6+4 dedi .kan ve idrar tahlili verdim çarşambaya çıkacak bi sorun çıkmazsa 1 Ay sonra gel dedi. Birde doğum paketi hakkında bilgi aldım. Birde yine 2.kez 2 serum yedim yoksa halim harapti.nide bulantisi icin hap içiyorum ama bazen o bile fayda etmiyor

Normal oldu o yüzden çok bekledi doktorum da :) bi terslik olmadığı sürece ameliyata almayalm dedi bekledik de bekledik sonra kendisi geldi çok şükür😁
Beklediğine değmiş o zaman 😀 sabır çok önemli işte ben sabirsizim 😂
Şimdi normal düşünüyor musn peki yoksa yine sezaryen mi olacak
İkincide de normal istedim doktora da söyledim arada çok zaman farkı olmadığı için riske girmeyelim ama karar senin dedi riskleri korkuttu o yüzden yine sezeryan olacak

Kızlar devlete gittim. Keseyi gördük ama içinde bebek yoktu öyle beyaz şeyler oluyor ya . Hiç biri yoktu. 6+0 im ya da 6+3 . Sizde ne xaman gözüktü. Acaba boş mu tırstım şimdi?
Benimde 5+6da öyle olmuştu canm hatta doktor bazen boş gebelikler olabiliyor o yüzden takip edelim haftaya gel demişti bu hafta 7+1de gittiğimde bebek görüldü kalp atışı da duyuldu

Aynen devam ediyorum canım tek farkla agır bır yuk kaldırmıyorum ☹️ bir kızım daha var zaten mecbur annelık oturmuyoruz dogru ☹️ carsamba cok iş yaptım diye dün biraz daha dinlenmeli gecirdim. Ben topluyorum arkamdan dagılıyor 😁

Hemen sorayım sobot supurgeden gercekten memnunmusun 🙂 aslında en cok kızımın arkadasından dagınıklık toplayacak robota ıhtıyacım var 😁
Ben çok memnunum valla. Köpeğim var diye almıştım. İyi ki almışım. Bir de robot pas pas da alacağım 😊

Ben çok memnunum valla. Köpeğim var diye almıştım. İyi ki almışım. Bir de robot pas pas da alacağım 😊
Aa sadece silme olanda mı satılıyor :) peki üst modellerden mi acıkcası almayı dusunuyorum ama bütce konusunda cokta acılmak ıstemıyorum🙂 instagramda falan gordukce heves edıyor ınsan özellikle bebekli evde cok ıyı olur dimi 🙂

Aa sadece silme olanda mı satılıyor :) peki üst modellerden mi acıkcası almayı dusunuyorum ama bütce konusunda cokta acılmak ıstemıyorum🙂 instagramda falan gordukce heves edıyor ınsan özellikle bebekli evde cok ıyı olur dimi 🙂
Evet irobot firmasının ikisi ayrı ayrı. Benim süpürge irobot sanırım paspas için de onu alırım. İkisi bir arada olanlar için Xiaomiden memnunlar ama silme performansı çok iyi değil deniliyor ama fiyat performans açısından çok iyi bence 😊

Evet irobot firmasının ikisi ayrı ayrı. Benim süpürge irobot sanırım paspas için de onu alırım. İkisi bir arada olanlar için Xiaomiden memnunlar ama silme performansı çok iyi değil deniliyor ama fiyat performans açısından çok iyi bence 😊
Bende xiaomi görüyorum hep. Silme için öyle diyorlsr ama kızımın bebeklıgını dusununce hergun biri silse öyle böyle süper olurdu diyorum :) en azından bir süre pis kalacagına razı gelir sanırım insan yeterki silsin 😁 bilmiyorum bakalım alma işini kesınlestırırsem yakın zamanda alsam iyi olur

X