• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bütün kışı o soğukları falan sapasağlam atlattık havalar ısındı nezle olduk ya ilk ben oldum sarptan da uzak durmaya çalıştım meyve suyuna greyfurt sıkıp karıştırdım o kadar ballı ıhlamurlar yapıp içirdim ama ne kadar da olsa olmadı bugün burnu akmaya başladı 😢 sağlık ocağına götürdüm doktor ateşi çıkarsa calpol ver dedi bi de fizyolojik serum damla yazdı uyutmadan önce damlat rahat uyur dedi önerisi olan var mı zararın neresinden dönsek kardır daha kötü olmasın içim gidiyo hem ben hastayım atesim var belim de tutuldu hareket edemiyorum eşim yıllık izin aldı mecbur sarpa bakmak için 😕
Yarim sogan karanfil batırıp uyurken bas ucuna yakin koyarsaniz daha rahat uyur tavuk suyu corba icir cnm geçmiş olsun

Kızlar selam 6. Hastalık geçiriyoruz. Günlerdir düşmeyen ateş ve ishalimiz var. Kac kez doktora gittik testler tetkitler hepsi temiz derkeeen dün döküntüler çıktı heryerinde bugün arttı doktora fotoğraf attım 6. Hastalık dedi. Ekliyorum görüntüleri de benzer durumla karşılaşanınız olursa şüphe edin. İdrar temiz, kan değerleri temiz, ee covid değil ama inatçı düşmeyen bi ateş başladı ardından ishaş basladı doktor antibiyotik verdi tam 5. Gün sonunda döküntüler başladığı an ateş durdu ishal devam reflor kullanıyoruz. Yüzünü eklemeyeceğim ama yüzü cok fena döktü. Vücut silme döküntü. Bugün kollar bacaklar döküyor. Nerden oldu nasıl oldu bi fikrim yok ama cok yıpratıcı günlerdir atesle mücadele 4 saatte bir ilaçlar fln inş şu döküntüyle biter gider.
Cok geçmiş olsun Allahm tez vakitte şifa versin insallah

Kızlar selam 6. Hastalık geçiriyoruz. Günlerdir düşmeyen ateş ve ishalimiz var. Kac kez doktora gittik testler tetkitler hepsi temiz derkeeen dün döküntüler çıktı heryerinde bugün arttı doktora fotoğraf attım 6. Hastalık dedi. Ekliyorum görüntüleri de benzer durumla karşılaşanınız olursa şüphe edin. İdrar temiz, kan değerleri temiz, ee covid değil ama inatçı düşmeyen bi ateş başladı ardından ishaş basladı doktor antibiyotik verdi tam 5. Gün sonunda döküntüler başladığı an ateş durdu ishal devam reflor kullanıyoruz. Yüzünü eklemeyeceğim ama yüzü cok fena döktü. Vücut silme döküntü. Bugün kollar bacaklar döküyor. Nerden oldu nasıl oldu bi fikrim yok ama cok yıpratıcı günlerdir atesle mücadele 4 saatte bir ilaçlar fln inş şu döküntüyle biter gider.
Gecmos olsun canim . insallah bi daha hastalanmaz bebekler cok zor

Kızlar bütün kışı o soğukları falan sapasağlam atlattık havalar ısındı nezle olduk ya ilk ben oldum sarptan da uzak durmaya çalıştım meyve suyuna greyfurt sıkıp karıştırdım o kadar ballı ıhlamurlar yapıp içirdim ama ne kadar da olsa olmadı bugün burnu akmaya başladı 😢 sağlık ocağına götürdüm doktor ateşi çıkarsa calpol ver dedi bi de fizyolojik serum damla yazdı uyutmadan önce damlat rahat uyur dedi önerisi olan var mı zararın neresinden dönsek kardır daha kötü olmasın içim gidiyo hem ben hastayım atesim var belim de tutuldu hareket edemiyorum eşim yıllık izin aldı mecbur sarpa bakmak için 😕

Geçmiş olsun kızlar
Aleyküm selam cnm senin de mübarek olsun oruç tutuyormusunuz kızlar
Bende tutuyorum

merhaba arkadaslar. Nasilsiniz. Cok uzun zaman oldu buraya yazmayali. Oglusum 10. Ayinda, 1 aydir emekliyor.
sizlerin bebisleri nasil. Yürümeye baslayan var mi.
bi de daha sadece 2 tane dişi var kuzumun. 🥰🥰
Aynı durumdayız, ek olarak ayakta dikili durmaya bayılıyor 😁

merhaba arkadaslar. Nasilsiniz. Cok uzun zaman oldu buraya yazmayali. Oglusum 10. Ayinda, 1 aydir emekliyor.
Bizde hic diş yok emekleme cok iyi tüm yaramazligi yapiyor sıralıyor elinin yetiştiği her yeri dağıtıyor koltuga çıkmaya calisiyor pesinde koşmalı tehlikeli döneme girdik

Merhaba kızlar benim minik kızım viral enfeksiyon oldu 7 gün ateş oldu 37 lerde dr en son antibiyotik yazdı kulaklarida enfeksiyon kaptı antibiyotik son günü dilinde Bi paslı tabaka oluştu siyah yesil gibi sizde böyle Bi durum oldu mu ilaç yan etkisi mi başka bi şey mi anlamadim bi de son 1 haftadir kakasi genelde yesil bu normal mi Anadolu yakasında takip edilebilecek önereceğiz çocuk dr u var mi acaba

Aynı şeyleri iki hafta önce yaşadık. Ateşi çıktı düşmedi, akıntı falan hiçbişey yoktu sade ateş. doktora götürdük antibiyotik başlattı bi de. Üçüncü gün böyle izler çıktı. Acaba antibiyotik alerjimi yaptı diye tekrar götürdük direk 6. Hastalık dedi. Antibiyotiği bıraktırdı boşuna 2 gün kullanmış olduk. İlaca falan gerek yok kendiliğinden geçer basit bi hastalık dedi. Sadece bikaç gece huysuzluk yaptı sonra geçti gerçekten. Telaş etme sizinki de geçer bir iki güne

Aynı şeyleri iki hafta önce yaşadık. Ateşi çıktı düşmedi, akıntı falan hiçbişey yoktu sade ateş. doktora götürdük antibiyotik başlattı bi de. Üçüncü gün böyle izler çıktı. Acaba antibiyotik alerjimi yaptı diye tekrar götürdük direk 6. Hastalık dedi. Antibiyotiği bıraktırdı boşuna 2 gün kullanmış olduk. İlaca falan gerek yok kendiliğinden geçer basit bi hastalık dedi. Sadece bikaç gece huysuzluk yaptı sonra geçti gerçekten. Telaş etme sizinki de geçer bir iki güne
Aynen canım döküntüden sonra cok hızlı geçti cok şükür. Size de gecmis olsun

Merhaba kızlar benim minik kızım viral enfeksiyon oldu 7 gün ateş oldu 37 lerde dr en son antibiyotik yazdı kulaklarida enfeksiyon kaptı antibiyotik son günü dilinde Bi paslı tabaka oluştu siyah yesil gibi sizde böyle Bi durum oldu mu ilaç yan etkisi mi başka bi şey mi anlamadim bi de son 1 haftadir kakasi genelde yesil bu normal mi Anadolu yakasında takip edilebilecek önereceğiz çocuk dr u var mi acaba

Anadolu yakasındayım. Çok doktora götürdüm Ataşehir çevresinde denemediğim kalmadı sanırım. Avicenna ataşehirde doçent bir adam vardı çok önerildi. Belki hoşuna gider bilmiyorum. Yorumları da bayağı iyi. ama yaşlı diye hoşuma gitmedi. aklına bir şey takıldı mı aranacak biri değil gibi geldi. Ama bu tip hastalık hallerinde götürülür bence.
Bir de Ümraniye merkezde Murat Akça. Bayıldım bu doktora. Doğumdan beri gittiğim en iyisiydi. Çocuğu her yönden nceliyor çok güzel öneriler veriyor. Geçen hafta hastalandık biz de. Viral dendi bize de. şükür iyileşti bugün sanki. Murat Bey'e götürmek istedim ama eşime yolu ters geldi götürmedi bizi. Taksi de bir dünya yazardı heralde. Aklımda kaldı resmen.
Şu an Medicana Ataşehir'de Murat Güven'e gidiyoruz. Bu adam da ortalama işte.

İyi sahurlar kızlar
Atak haftasında olanlar varmı tubaslk tubaslk 1 gün var aramızda nasıl uykularınız huylarınız? İki akşamdır geç yatıyor çok zor uyutuyorum selimi

İyi sahurlar kızlar
Atak haftasında olanlar varmı tubaslk tubaslk 1 gün var aramızda nasıl uykularınız huylarınız? İki akşamdır geç yatıyor çok zor uyutuyorum selimi
Atak mi bilmem ama benim kiz kendini paraliyo uyumam diye baya bi ugras sonucu uyuyor 10 ,15 dk en fazla .bide done done uyumayi ogrenmis koydugum yerde asla bulamiyorum agzi asagi yatmak istiyo daha cok . zaten gun ocinde asla durmuyo emekleyerek gidiyo ,hepnkucakta ve ayakta durmak istiyo hic oturmuyo elini birakip durmak istiyo duser diye diken ustundeyim 😬 bol kosturmali bu aralar . oructa olunca cok yorgun oluyorum iste boyle . biraz doldum da 😄🤭

Herkese selam, biz menenjit aşısı olduk dün sabah. Bıngıldağı kapanmamış faha dedi doktor sizinkiler ne durum?
Selam aşısı şifa olsn kuzuya, bıngıldak iki yaşa kdr kapanmayabilir sıkıntılı bi durum deil, benim oğlumda öle demişti dr umuz. Kızımı 9.ay aşılarına götürmedm henüz 3gün snra 10.ay bitio o zmn götürcem sanrm 😅

Bizimki yürüo, 10.ayı tamamlamak üzere bikaç güne. 8dişini çıkardı, azıları kabarık bu sıralar🤗

Back
X