• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaaa canım benım Allah kucağına almayı nasip etsin. Herseyın hayırlısı 🙏 bizde suan korunmuyoruz bende hazıran annesiyim ve ilk bebegım tüp bebek inşallah bende ıkıncıye doğal yolla kalabilirim 🥰
Ayy canim insallah Allah hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin🤲🏼
Bizimki biraz erken oldu, 17 ay olacak aralari 🥲

Planli bir gebelik degil, tup bebek annesiyim, 4. Tedavinin sonunda ogluma hamile kaldim, 6 yil sonra anne oldum, o yuzden kendiligimden hamile kalabilecegime hic inanmiyordum vr korunmuyordum dogrusu. Cok supriz oldu, senelerce igne ilac tedaviyle zor hamile kalmistim, kendiliginden boylece hamile kalabildigime inanamiyorum dogrusu 🥲
Ne kadar guzel masallah. Saglikla gelsin.
Kafa bebek sahibi olma düşüncesinden kurtulunca kendiliginden geliyor.
Bemim de tam tersi oldu. Ilk oglum normal yoldan, 2. Oglum da tüp bebekle oldu.

Planli bir gebelik degil, tup bebek annesiyim, 4. Tedavinin sonunda ogluma hamile kaldim, 6 yil sonra anne oldum, o yuzden kendiligimden hamile kalabilecegime hic inanmiyordum vr korunmuyordum dogrusu. Cok supriz oldu, senelerce igne ilac tedaviyle zor hamile kalmistim, kendiliginden boylece hamile kalabildigime inanamiyorum dogrusu 🥲
Surpriz olmus demek ki ne guzel 😊 Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Ne kadar guzel masallah. Saglikla gelsin.
Kafa bebek sahibi olma düşüncesinden kurtulunca kendiliginden geliyor.
Bemim de tam tersi oldu. Ilk oglum normal yoldan, 2. Oglum da tüp bebekle oldu.
Aminn🤲🏼
Kesinlikle dogruymuss,doktorlar hep diyor kafandan at stres yapma ama olmuyor iste, Rabbim hayirlisini versin🤲🏼 İsteyen herkese hayirli zamanda hayirli evlat versin 🤲🏼

Ayy canim insAllah ama cok zor olacak ne bilim hic hazir degildim, seneye tup bebek tedavisine baslarim diyodum, cok supriz oldu, Allah herkesin gonlune gore versin insallah🤲🏼
Amin inşallah canım 🙏 bende cok ıstıyorum ama bizim cok zor eşimde problem vardı inşallah olur bizimde

Kızlar nasılsınız ne zamandır giremedim bebişler iyidir inşallah, bizimki bi grip oldu ama hafif atlattı çok şükür burnu akıyordu sadece bugün hiç akmadı tertemiz ama iki gündür ağzında aft oldu dudaklarının iç kısmı dili falan olduğu gibi bembeyaz sağlık ocağına götürdüm bugün doktor damla verdi bi tane günde 4 defa bununla ağzını sil dedi inşallah geçirir. 2-3 gün önce de benim peşimden oraya buraya emeklerken baktı yetişemiyor en son ayaklandı 3 adım attı ellerini çırpa çırpa 😂 artık devamı gelir. Bi de oturduğu yerde ileri geri sallanmaya başladı ama çok uzun yapmıyor böyle 3-4 defa yapıp duruyor otizmle ilgili olabilir mi diye korkmaya başladım ismine seslenince de dönüp bakmıyor çünkü sadece istediği bi seyi söylersem bakıyor mesela 10 defa sarp diyeyim dönüp bakmaz ya da sarp gel altını değiştirelim desem ilgilenmiyor ama bi kere sarp su içecek misin desem ya da sarp hadi mama desem koşa koşa gelir genetik sonuçları bu hafta çıkacak orada otizm vs. Belli olur mu bilmiyorum ama gidince doktora bir soracağım 🙄

Kızlar nasılsınız ne zamandır giremedim bebişler iyidir inşallah, bizimki bi grip oldu ama hafif atlattı çok şükür burnu akıyordu sadece bugün hiç akmadı tertemiz ama iki gündür ağzında aft oldu dudaklarının iç kısmı dili falan olduğu gibi bembeyaz sağlık ocağına götürdüm bugün doktor damla verdi bi tane günde 4 defa bununla ağzını sil dedi inşallah geçirir. 2-3 gün önce de benim peşimden oraya buraya emeklerken baktı yetişemiyor en son ayaklandı 3 adım attı ellerini çırpa çırpa 😂 artık devamı gelir. Bi de oturduğu yerde ileri geri sallanmaya başladı ama çok uzun yapmıyor böyle 3-4 defa yapıp duruyor otizmle ilgili olabilir mi diye korkmaya başladım ismine seslenince de dönüp bakmıyor çünkü sadece istediği bi seyi söylersem bakıyor mesela 10 defa sarp diyeyim dönüp bakmaz ya da sarp gel altını değiştirelim desem ilgilenmiyor ama bi kere sarp su içecek misin desem ya da sarp hadi mama desem koşa koşa gelir genetik sonuçları bu hafta çıkacak orada otizm vs. Belli olur mu bilmiyorum ama gidince doktora bir soracağım 🙄
Benim büyük oğlum otizmli
10 aylık bebekten çok mu şey bekliyorsun acaba diye düşünmeden edemedim

Yoktur birşeyi Sarp mama veya su deyince bakıyormuş paşa belkide duysada işine gelmiyorsa bakmıyordu umursamıyordur öyle olmasa hiç tepki vermez .Benimkide işine gelmedigi zamanlar hiç umursamaz duymazdan geliyor beni sen gönlünü ferah tut canım benim

Yoktur birşeyi Sarp mama veya su deyince bakıyormuş paşa belkide duysada işine gelmiyorsa bakmıyordu umursamıyordur öyle olmasa hiç tepki vermez .Benimkide işine gelmedigi zamanlar hiç umursamaz duymazdan geliyor beni sen gönlünü ferah tut canım benim
Etrafımda çok bebek olmadığından soramıyorum kimseye kendi kendime böyle gözlemleyip acaba şöyle mi böyle mi diye supheleniyorum işte inşallah bisey yoktur bi de doktor baksin bakalim ne diyecek

Aleyküm selam cnm senin de mübarek olsun oruç tutuyormusunuz kızlar
Tutuyorum canım 🥰
İyi sahurlar kızlar
Atak haftasında olanlar varmı tubaslk tubaslk 1 gün var aramızda nasıl uykularınız huylarınız? İki akşamdır geç yatıyor çok zor uyutuyorum selimi
Canım bizimkinin de bu aralar uyku düzeni biraz sarsıldı yani uyuyor ama arada uyanıyor gece
Sabah 10:30-12:00 gibi uyuyor
Öğlen 14:30-16:30 gibi uyuyor
Akşam 19:30 -07:30 uyuyor
Gece bir kere kalkardı şuan 2 3 kere kalkıyor
Etrafımda çok bebek olmadığından soramıyorum kimseye kendi kendime böyle gözlemleyip acaba şöyle mi böyle mi diye supheleniyorum işte inşallah bisey yoktur bi de doktor baksin bakalim ne diyecek
Canım bebekler küçük ama inan çok zekiler sadece işine gelene bakıyor karakterli çocuk merak etme bişeyi yoktur 🥰😘

arkadaşlar güvenli bağlanma bebeklerde ilk 18 ayda tamamlanıyor. Güvenli bağ kurmak için hala geç değil. Lütfen çocuğunuz psikopat olmasın istiyorsanız kendi kendine uyutmaya zorlamayın. Böbrek rahatsızlığı olmaması için 1 yaşına kadar tuz vermeyin. Şeker hastası olmaması için uzun yıllar şekerle tanıştırmayın. Bebeğinize bakan kişiler anne bakıcı kimse rahat etsin diye bebeğe ağır yükler yüklemeyin. Yazık günah herkes evladını seviyor ama lütfen güvenli bağ kurmanın önemini okuyun. Sonra çocuğunuz kaçıngan davrandığında kaygılı davrandığında doktor doktor gezmeyin

Son düzenleme:
Back
X