• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar benim minik kızım viral enfeksiyon oldu 7 gün ateş oldu 37 lerde dr en son antibiyotik yazdı kulaklarida enfeksiyon kaptı antibiyotik son günü dilinde Bi paslı tabaka oluştu siyah yesil gibi sizde böyle Bi durum oldu mu ilaç yan etkisi mi başka bi şey mi anlamadim bi de son 1 haftadir kakasi genelde yesil bu normal mi Anadolu yakasında takip edilebilecek önereceğiz çocuk dr u var mi acaba
Geçmiş olsun, ateşli hastalık snrası dilde o kararma olabiliomş, bnm kızımda da oldu. Karbonatlı suya mendil batırıp silebilirsen sil o siyahlığın gitmesini hızlandırırmış, ben silemedm bikaç hafta sonra geçti kendiliğinden. Kakası da belki antibiotikten öle olmştur gene dr a sorarsın onu da ama ben antibiotik kullanmştm o zmn kızımın kakası ishalimsi mukuslumsu ve yeşilimsi olmştu ondan yola çıkarak sölüorm.

Selam kizlar bizim alt iki diş sıkıntısız cıktı. Simdi üstler çıkıyor. Ama cok zor bebegim sut içmiyor benn calisyorum. Kayinvalidem bakıyor içmiyor diyor. Burnu tikali bir de 1 haftadır doktora götürdüm diş çıkarıyor ondan dedi. Dis cikarirken burnu tıkanıklığı yasayan oldu mu. Cok üzülüyorum süt icmiyor diye

merhaba arkadaslar. Nasilsiniz. Cok uzun zaman oldu buraya yazmayali. Oglusum 10. Ayinda, 1 aydir emekliyor.
sizlerin bebisleri nasil. Yürümeye baslayan var mi.
bi de daha sadece 2 tane dişi var kuzumun. 🥰🥰
Bizde henüz diş yok çıkmadı emekleme de geri geri emekliyor garip bir şekilde ileri emeklemyo ogrenemdi iki aydır geri geri gidiyor

Merhaba kızlar nasılsınız. Hayırlı razamazanlar hepinize. Asaf artık ileride sürünebiliyor. Yürüteçle yüremyide baya geliştirdi oda oda geziyor resmen. Sürekli bişeyler söyleyip taklit ettiriyoruz. İlk baba dedi zaten 😅 sonra dede dedi şimdide benim ismimi söylüyor gibi.🙈 Alkışı öğrettik çok keyif alıyor. Malesef dün gece çok kötü bir boğaz sorunu yaşadı. Acayip bir sesle sanki nefesi yarıda kesiliyor gibi uyandı durdu sabah doktora götürdük boğazları iltahap olmuş. İlaçlar havalar falan inşallah iyilecek. Ablası kreşe başdığından beri bir toparlanamadılar. Bide bizim acayip ek gıda sorunumuz var. Ya ağlayarak yediriyorum ki hiç içime sinmiyor yada direk günlerce hiç bir şey yemiyor. Biz yemek yerken bişeylerden tattırayım diyorum sıvı şeyleri asla almıyor. Ağzını kapatıp iki yana sallıyor kafasını. Ekmek yada kuru şeyleri arada da olsa verebiliyorum. 9 aylık aşısını vurdurduk. Kan tahlili istenmişti kanı düşük çıktı. Bide gece taktığım bez sabah çiş sızdırmış oluyorya. Bez numarasıda baya büyük ama anlamadım gitti. Hep önde birikiyor çişi ve çıkıyor. Bizde şuanlık böyle. Tüm hasta olan bebeklere şifa diliyorum. 😊

Merhaba kızlar nasılsınız. Hayırlı razamazanlar hepinize. Asaf artık ileride sürünebiliyor. Yürüteçle yüremyide baya geliştirdi oda oda geziyor resmen. Sürekli bişeyler söyleyip taklit ettiriyoruz. İlk baba dedi zaten 😅 sonra dede dedi şimdide benim ismimi söylüyor gibi.🙈 Alkışı öğrettik çok keyif alıyor. Malesef dün gece çok kötü bir boğaz sorunu yaşadı. Acayip bir sesle sanki nefesi yarıda kesiliyor gibi uyandı durdu sabah doktora götürdük boğazları iltahap olmuş. İlaçlar havalar falan inşallah iyilecek. Ablası kreşe başdığından beri bir toparlanamadılar. Bide bizim acayip ek gıda sorunumuz var. Ya ağlayarak yediriyorum ki hiç içime sinmiyor yada direk günlerce hiç bir şey yemiyor. Biz yemek yerken bişeylerden tattırayım diyorum sıvı şeyleri asla almıyor. Ağzını kapatıp iki yana sallıyor kafasını. Ekmek yada kuru şeyleri arada da olsa verebiliyorum. 9 aylık aşısını vurdurduk. Kan tahlili istenmişti kanı düşük çıktı. Bide gece taktığım bez sabah çiş sızdırmış oluyorya. Bez numarasıda baya büyük ama anlamadım gitti. Hep önde birikiyor çişi ve çıkıyor. Bizde şuanlık böyle. Tüm hasta olan bebeklere şifa diliyorum. 😊
Amin gecmis olsun bizde güne hasta olarak uyandık grip olmuş kuzum cok zorluyor insallah hemen gecer. Ek gıda bende cok sorunluyum ne kendi yiyor ne de bnm yedirmemi istiyor ben kaşıkla agizini acarak yediriyorum doktora kalsa hic zorlama diyor o zamn hic birsey yemiyor. Insallah büyüyünce yemek seçen yemegen bir çocuk olmaz

Amin gecmis olsun bizde güne hasta olarak uyandık grip olmuş kuzum cok zorluyor insallah hemen gecer. Ek gıda bende cok sorunluyum ne kendi yiyor ne de bnm yedirmemi istiyor ben kaşıkla agizini acarak yediriyorum doktora kalsa hic zorlama diyor o zamn hic birsey yemiyor. Insallah büyüyünce yemek seçen yemegen bir çocuk olmaz
Amin canım inşallah. İnan çok zor çünkü kızım öyle bir çocuk her yemek zamanı ağlıyor. 26 yaşındayım ama bu çocukların sorunları uykusuzluk yorgunluk derken kendimi 60 hissediyorum. Çabalıycak gücüm kalmadı bu yemek konusunda. Kızıma kreş için beslenme koyuyorum koyduğum gibi geri getiriyor.

Geçmiş olsun, ateşli hastalık snrası dilde o kararma olabiliomş, bnm kızımda da oldu. Karbonatlı suya mendil batırıp silebilirsen sil o siyahlığın gitmesini hızlandırırmış, ben silemedm bikaç hafta sonra geçti kendiliğinden. Kakası da belki antibiotikten öle olmştur gene dr a sorarsın onu da ama ben antibiotik kullanmştm o zmn kızımın kakası ishalimsi mukuslumsu ve yeşilimsi olmştu ondan yola çıkarak sölüorm.
İçim o kadar rahatladı ki çok merak ediyordum dr a sordum bana da aynı şekilde temizlememi söyledi ama sildirmedi iyki yazdiniz içim içimi yiyordu 7 gün ateşi olan viral Bi enfeksiyon geçirdi şuanda da çok şükür Bi şikayeti yok çok teşekkür ederim

Kizlaaar ben de haziran annesiydim, az once doktordan geldim 6 haftalik hamileyim. Ne yapacagimi bilmiyorum 😔
Sanirim planli degil gebelik . korunmuyomuydun canim . kacinci bebek bu soruyorum ama kisura bakma . ama vardir bunda da bi hayir ,zor olacaktor ama

Haziran anneleri, bebişlerimizin doğum günleri yaklaşıyor hazırlık süreçlerimizi paylaşalım mı? Pasta, kıyafet, süsler, konsept vb. Keyifli hazırlıklar 🥳

Bende istiyorum ama bir yanimda istemiyor hakkınızda hayırlısı olsun tebrik ederim üzülmeyin doğacağı var demek ki
Sanirim planli degil gebelik . korunmuyomuydun canim . kacinci bebek bu soruyorum ama kisura bakma . ama vardir bunda da bi hayir ,zor olacaktor ama

Planli bir gebelik degil, tup bebek annesiyim, 4. Tedavinin sonunda ogluma hamile kaldim, 6 yil sonra anne oldum, o yuzden kendiligimden hamile kalabilecegime hic inanmiyordum vr korunmuyordum dogrusu. Cok supriz oldu, senelerce igne ilac tedaviyle zor hamile kalmistim, kendiliginden boylece hamile kalabildigime inanamiyorum dogrusu 🥲

Planli bir gebelik degil, tup bebek annesiyim, 4. Tedavinin sonunda ogluma hamile kaldim, 6 yil sonra anne oldum, o yuzden kendiligimden hamile kalabilecegime hic inanmiyordum vr korunmuyordum dogrusu. Cok supriz oldu, senelerce igne ilac tedaviyle zor hamile kalmistim, kendiliginden boylece hamile kalabildigime inanamiyorum dogrusu 🥲
Yaaa canım benım Allah kucağına almayı nasip etsin. Herseyın hayırlısı 🙏 bizde suan korunmuyoruz bende hazıran annesiyim ve ilk bebegım tüp bebek inşallah bende ıkıncıye doğal yolla kalabilirim 🥰

Back
X