Merhaba kızlar nasılsınız. Hayırlı razamazanlar hepinize. Asaf artık ileride sürünebiliyor. Yürüteçle yüremyide baya geliştirdi oda oda geziyor resmen. Sürekli bişeyler söyleyip taklit ettiriyoruz. İlk baba dedi zaten

sonra dede dedi şimdide benim ismimi söylüyor gibi.

Alkışı öğrettik çok keyif alıyor. Malesef dün gece çok kötü bir boğaz sorunu yaşadı. Acayip bir sesle sanki nefesi yarıda kesiliyor gibi uyandı durdu sabah doktora götürdük boğazları iltahap olmuş. İlaçlar havalar falan inşallah iyilecek. Ablası kreşe başdığından beri bir toparlanamadılar. Bide bizim acayip ek gıda sorunumuz var. Ya ağlayarak yediriyorum ki hiç içime sinmiyor yada direk günlerce hiç bir şey yemiyor. Biz yemek yerken bişeylerden tattırayım diyorum sıvı şeyleri asla almıyor. Ağzını kapatıp iki yana sallıyor kafasını. Ekmek yada kuru şeyleri arada da olsa verebiliyorum. 9 aylık aşısını vurdurduk. Kan tahlili istenmişti kanı düşük çıktı. Bide gece taktığım bez sabah çiş sızdırmış oluyorya. Bez numarasıda baya büyük ama anlamadım gitti. Hep önde birikiyor çişi ve çıkıyor. Bizde şuanlık böyle. Tüm hasta olan bebeklere şifa diliyorum.