- 5 Ekim 2020
- 13.180
- 35.055
- 35
Herkese günaydın güzel hamişler
Ben dün acile gittim özelde acil kadın doğum bulamadım devlete gittim gitmez olaydım neyse doktor kese var bebeği görmedim sağlıklı ya da sağlıksız gebelik diyemem yarin polikliniğe git baksınlar dedi sanırım boş gebelik yaşıyorum bu duruma da alıştırmaya başladım kendimi rabbim hayırlısıyla doğru zamanda yine sağlıkla verir kucağına diye düşünerek tevekkül ediyorum. Ama perşembeye kadar aranızda olmaya devam edicem hep dedim hayat sürprizlerle dolu sonuçta..dün biraz kötüydüm yazamadım o yüzden sabah hemen haber vereyim dedim size umarım herkes iyi uyanmıştır
Inşallah canımBelki temelli gelirsiniz
Bebisin seninledir inşallahKızlar günaydın nasılsınız?? Benim bat bugün :) bozulmazsam eğer yarın sabaha test yapmaya niyet ettim. Dün akşamdan beri çok belim ağrıyor. Ya kırmızılar gelecek yada haberleri alıcam nasipse arafta kalmaktan yoruldum bu ay yaa düşünmek yordu beni
Birtanem kaç haftalıksın? Ümitsizliğe kapılma. Hatırlıyorum oğlumda. Öğrenir öğrenmez (cahillik) doktora koştuk. 4+3 haftada. Sonra kese dahi yoktu taktir edersinki.. doktorumda boşuna muayene ücreti vermiş olma tam 10 gün sonra yine gel dedi. 10 gün sonra gittim, 6 haftalıktım tam olarak, ve kese vardı bebek yoktu. Hadi sana kıyak yapayım 10 gün sonra yine gel bebeği görelim reçete girişi yaptırırım sana dedi tam 8de bebeği gördüm ki oda çok zor görüldüHerkese günaydın güzel hamişler
Ben dün acile gittim özelde acil kadın doğum bulamadım devlete gittim gitmez olaydım neyse doktor kese var bebeği görmedim sağlıklı ya da sağlıksız gebelik diyemem yarin polikliniğe git baksınlar dedi sanırım boş gebelik yaşıyorum bu duruma da alıştırmaya başladım kendimi rabbim hayırlısıyla doğru zamanda yine sağlıkla verir kucağına diye düşünerek tevekkül ediyorum. Ama perşembeye kadar aranızda olmaya devam edicem hep dedim hayat sürprizlerle dolu sonuçta..dün biraz kötüydüm yazamadım o yüzden sabah hemen haber vereyim dedim size umarım herkes iyi uyanmıştır
Günaydın inşallah kırmızılar gelmez de hamişsindirKızlar günaydın nasılsınız?? Benim bat bugün :) bozulmazsam eğer yarın sabaha test yapmaya niyet ettim. Dün akşamdan beri çok belim ağrıyor. Ya kırmızılar gelecek yada haberleri alıcam nasipse arafta kalmaktan yoruldum bu ay yaa düşünmek yordu beni
Sürpriz bir durum olduğu için gerçekten ikisine de hazırım arafta olmak çok yoruyor insanı sadece :)Günaydın inşallah kırmızılar gelmez de hamişsindirkendini kötüye de iyiye de alıştır. benim de bat 4 gün sonra hayırlısı Allahtan
kesinlikleSürpriz bir durum olduğu için gerçekten ikisine de hazırım arafta olmak çok yoruyor insanı sadece :)
Heveslenmem daha kötü olur yok derse böyle kötü düşünemeye çalışıyorum hamile gibi her şeye dikkat edıp vitamin falan almaya devam edicem rabbim ne gösterir artık bilemiyorum çünkü ve evet perşembe gidecem hayirlisiylaGünaydın canım. hemen bozma moralinİ dur bakalım. Perşembe mi gideceksin polkliniğe? Evet keşke gitmeseydin iyice şüphede bırakmış seni adam ya.
Ben şuan 7+6 yim canım ve dün aksam gittim yok dediler yine ama rabbim ne verirse hayırlısını verir pek umudum kalmadı ama hayat sürprizlerle dolu her zaman o yüzden bir şey diyemiyorum ama senin durumun biraz olabilir mi dedirtiyor ama ümitlenen istemiyorum daha cok uzulmemek için az kaldı perşembeye
Birtanem kaç haftalıksın? Ümitsizliğe kapılma. Hatırlıyorum oğlumda. Öğrenir öğrenmez (cahillik) doktora koştuk. 4+3 haftada. Sonra kese dahi yoktu taktir edersinki.. doktorumda boşuna muayene ücreti vermiş olma tam 10 gün sonra yine gel dedi. 10 gün sonra gittim, 6 haftalıktım tam olarak, ve kese vardı bebek yoktu. Hadi sana kıyak yapayım 10 gün sonra yine gel bebeği görelim reçete girişi yaptırırım sana dedi tam 8de bebeği gördüm ki oda çok zor görüldü
Bende düşündüm ama diyorum belki küçükse umudum kırılmasın perşembeye bırakayım kesin olsun çünkü 8 haftayı bitirmiş olucam o yüzden pek ihtimal kalmaz yoksa bugün gitsem yok deseler yinede perşembe gitsem görünürlü diye düşünüp umitlenicemM merve_eymen canım istersen özele git bugün. Bu şekilde bekleme perşembeyiözeldeki aletler daha yeni ve vajinal yolla bakarsa mutlaka görür doktorun
maasallah benim de böyle çıkmıştıKizlar testim bu sekilde
ay o arkadasin çok konuşmasın ya. Değer düşük veya yüksek insan öyle soyler mi? Boşver sen doktora sor canimÇok teşekkür ederim canım
Ağzı olan konuşuyor işte
inşallah kırmızılar gelmez canım. Hayırlısı olsun bakalım. Test yapınca at mutlaka buraya.Kızlar günaydın nasılsınız?? Benim bat bugün :) bozulmazsam eğer yarın sabaha test yapmaya niyet ettim. Dün akşamdan beri çok belim ağrıyor. Ya kırmızılar gelecek yada haberleri alıcam nasipse arafta kalmaktan yoruldum bu ay yaa düşünmek yordu beni
Benim de cuma günü randevum çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım. Allah yazdiysa vardir bebek yazmadıysa biz ne desek boş. Senin de bebeğin seninledir insallah.Ben şuan 7+6 yim canım ve dün aksam gittim yok dediler yine ama rabbim ne verirse hayırlısını verir pek umudum kalmadı ama hayat sürprizlerle dolu her zaman o yüzden bir şey diyemiyorum ama senin durumun biraz olabilir mi dedirtiyor ama ümitlenen istemiyorum daha cok uzulmemek için az kaldı perşembeye
Umarım ikimizde güzel haberler alırız kalbini ferah tut sende rabbim en güzelini bilir hakkımızda hayırlısı inşallahmaasallah benim de böyle çıkmıştı
ay o arkadasin çok konuşmasın ya. Değer düşük veya yüksek insan öyle soyler mi? Boşver sen doktora sor canim
inşallah kırmızılar gelmez canım. Hayırlısı olsun bakalım. Test yapınca at mutlaka buraya.
Benim de cuma günü randevum çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım. Allah yazdiysa vardir bebek yazmadıysa biz ne desek boş. Senin de bebeğin seninledir insallah.
Günaydin canim çok geçmis olsun. Allah herseyin hayirlisini versin seni çok iyi anliyorum. Ama umut her zaman var. Bidahaki randevun be zaman ??Herkese günaydın güzel hamişler
Gunaydin canim hadi hayirli haberler verirsin bize insallahKızlar günaydın nasılsınız?? Benim bat bugün :) bozulmazsam eğer yarın sabaha test yapmaya niyet ettim. Dün akşamdan beri çok belim ağrıyor. Ya kırmızılar gelecek yada haberleri alıcam nasipse arafta kalmaktan yoruldum bu ay yaa düşünmek yordu beni
Benimde ikinci hamilelikte bole olmstu iki hafta gec dollenmeymis ve adetm asla sasmazdi ozmnlr snradan gununu yakalamisti cocugu 7+2 de goreblmistm 9da goren bile duydum bu sitedeBenim sata göre 6+2 de gittim kese 4+9 du geç döllenme olabilir dedi sonra 7+1 de gittim kese biraz büyümüş 6+1 gösteriyor ölçüm ama yine içinde bebek görünmüyo dokotr perşembe gel dedi o zamanda içinde göremezsek boş gebelik dedi ama çok geç dollenmiste olabilir dedi ama benim âdetlerim çok sarkmaz herşey olabilir
kendini ikisinede hazırla dedi
Ayrica cok yuksek ihtimalli birsey soliim size bilimsel eger kese 20mm olupda bebek gorunmesse ozmn bos gebelk dusunuleblr kese olcunuze bakin en son kac cikmisUltrasonda fazla ya da eksik görünmesi sorun olmuyor bazen yanlış ölçüm bazen bebeğin yavaş hızlı gelişimi doğuma kadar böyle şeyler olur bende yaşadım normal ama tek sorun olan bebeği görememek ama bende fazlaca şu içip gidicem söylemiştin aklımda zaten sadece karından bakar ve göremezse vajinal bak dicem ne olur ne olmaz diye ama zaman işte hem dert hem deva
Benim kese de 1.26cm yazıyor 12mm demek mi oluyor bu matematiğim berbatAyrica cok yuksek ihtimalli birsey soliim size bilimsel eger kese 20mm olupda bebek gorunmesse ozmn bos gebelk dusunuleblr kese olcunuze bakin en son kac cikmis
Benide ekleyebilirmisinizArkadaşlar merhaba herkese. Hepimiz heyecanla bebeklerimizin varlığını öğrenme bekleyişindeyiz. Bu süreçte birbirmizi daha kolay takip edebilmemiz için tablo oluşturalım dedik. Herkese mutlulukla sonuçlanan hayırlı başlangıçlar diliyorum. Sağlıklı anneler, sağlıklı bebekler olabilmek duasıyla
İsim Yaş SAT Kaçıncı Durum Tahmini Doğum Tarihi @Bglm_ 27 23.08.2020 2. 30.05.2021 M merve_eymen 29 25.08.2020 2. 01.06.2021 @Ayca Bahar 32 26.08.2020 2. Lamiyaa 27 26.08.2020 2. 02.06.2021 @Melek Tongel 21 26.08.2020 1. 02.06.2021 @combo 36 27.06.2020 2. 03.06.2021 @maalo 40 28.08.2020 1. 04.06.2021 @YtcNnz 21 29.08.2020 1. 05.06.2021 @Mmine-01 31 30.08.2020 2. 06.06.2021 @hoca_hanim 31 31.08.2020 1. 07.06.2021 @Liyam23 28 31.08.2020 07.06.2021 @hullaglnc 32 31.08.2020 2. 07.06.2021 LesaM 31 01.09.2020 2. 08.06.2021 @Minnakgelin 24 01.09.2020 1. 08.06.2021 @Nrsycskn 24 01.09.2020 1. 08.06.2021 @PembeAnkaKusu 28 07.09.2020 1. 14.06.2021 Bismilhayrun 13.09.2020 20.06.2021