2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Editor Editor beni de tabloya ekler misiniz bat 16 Ekim daha var ama umutla tabloda beklemek de güzel.yaşım 25 olursa ilk çocuk olucak inşallah 🌼 ağustosta 4 haftalıkken düşük yaşadım inşallah yine aynısını yaşamam biraz korkuyorum .s

Bende 19umda evlendim canım belçikadan gelin geldim hemde, tamamen kendi rızamla :) hayatımda aldığım en iyi karar oldu çok şükür
Maşallah nice mutlu senelerin olsun abla
Bende kendı rizamla gelin oldum evlendikten 2 ay sonra 19 oldum. Şimdi 3 sene oluyor
3 senedirde bebek bekliyoruz. Şimdi çok yeni hamileyim eşimle çok mutluyuz şükür

Var canım bende 19umda kendi rızamla evlendim 23 yasımda ilk çocuğumu, 25yasında ikinci cocugumu dunyaya getirdim. Simdi 3.ye hamileyim :)
Maşallah ablacığım hayırlı evlat olsunlar
Bende evlendikten 2 ay sonra 19 oldum
Şimdi 3 sene oldu evliligimize 3 senedirde bebek bekliyoruz şimdi de çok yeni hamileyim

Ben evlendikten sonra 20 yasima girdim:) suan 26 yasima girdim. Ve 2 kizim 3 tanede cennette meleklerim var. Eczaciyim❤️ Yurtdisinda yasiyorum ve esim benim en buyuk destekcim❤️🌼
Maşallah hayırlı evlât olsunlar kızlarınız .
Melekleriniz bir sonraki hayatınızda sızı ilk karsilayanlardan olacak inşallah. Bende evlendikten 2 ay sonra 19 oldum 3 senedir bebek bekliyoruz şimdi çok şükür çok yeni hamileyim

Doktora gidemedim ki henüz karantina sürecim yarın bitiyor sağlık ocağına gideceğim Cumartesi de doktordan randevu aldım
Aaa doğru yaaa kafamı kaldı bende canım o zaman doktora gitmeyi bekle istersen çok sıkıntılı değil bana göre herşey yolundaysa kısıtlamaya falan hiç gerek yok sonuçta öğrenene kadarda ilişkiye giriyoruz

Canım benim sat 8 eylül
2 ekim adet günümdü olmayınca test yaptım çift çizgi gördüm
5 ekimde kan verdim beta 225 çıktı bir arkadaşım değerin çok düşük dedi morelim bozuldu
Yooo gayet normal yanlış hesaplamadıysam 4. haftada test yapmışsınız 4. hafta hcg değeri 5-425 normal kabul ediliyor

Eklentiler

• 5A35E5FB-6A94-4A50-A580-275351A6485A.jpeg
    5A35E5FB-6A94-4A50-A580-275351A6485A.jpeg
    177,2 KB · Görüntüleme: 18
Herkese günaydın güzel hamişler
Ben dün acile gittim özelde acil kadın doğum bulamadım devlete gittim gitmez olaydım neyse doktor kese var bebeği görmedim sağlıklı ya da sağlıksız gebelik diyemem yarin polikliniğe git baksınlar dedi sanırım boş gebelik yaşıyorum bu duruma da alıştırmaya başladım kendimi rabbim hayırlısıyla doğru zamanda yine sağlıkla verir kucağına diye düşünerek tevekkül ediyorum. Ama perşembeye kadar aranızda olmaya devam edicem hep dedim hayat sürprizlerle dolu sonuçta..dün biraz kötüydüm yazamadım o yüzden sabah hemen haber vereyim dedim size umarım herkes iyi uyanmıştır

Gerilecek ne var canim:) aslında bence geç bile kaldık bende 31yasndayim ama bazen enerjimin olmadığını düşünüyorum .keske 20li yaslarda 2cocugu da doğurup kenara koysaydim:-)
Annen beklemediğin kadar sevinecek bence dedi dersin:)
Tahlillerinde sorun yoksa 6 veya 7.Haftada gidebilirsin

20li yaş konusuna aşırı katılıyorum. 25 ve 27de iki tane doğuraydım mesela. Şu yaşta bunlarla uğraşmıyorduk. Dinleneceğimiz yaşlarda ergen çocuklarla uğraşacağız resmen :-)

X