- 21 Temmuz 2020
- 5.308
- 9.250
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet coktan yaptim cizgi cok koyu bende :) suan normalde 5+4 fln olmam lazim bakalim nasipİdrar testi yaptiniz mi
Doktora gidemedim ki henüz karantina sürecim yarın bitiyor sağlık ocağına gideceğim Cumartesi de doktordan randevu aldımDoktorun bir şey demedi mi canim genelde bebeği görüp kalp atisi normalse sıkıntı yok diyor doktorum
Anladım ablacığım biz de 5 aylığına Istambulda kaldık çok pahalı bir yer.kısmet. İstanbul’da hayat mücadelesi kolay değil. Okul üniversite iş azıcık para kazanıp gezelim derken yaş 30 oluyor.. O arada karşınabiri de çıkmazsa ne yapıcan.
3 sene oldu öğrendiğime Türkçeyi.Yaaa orda mı yasıyosun, türkiye de mi ama Turkcen cok iyi
Maşallah nice mutlu senelerin olsun ablaBende 19umda evlendim canım belçikadan gelin geldim hemde, tamamen kendi rızamla :) hayatımda aldığım en iyi karar oldu çok şükür
Maşallah ablacığım hayırlı evlat olsunlarVar canım bende 19umda kendi rızamla evlendim 23 yasımda ilk çocuğumu, 25yasında ikinci cocugumu dunyaya getirdim. Simdi 3.ye hamileyim :)
Maşallah hayırlı evlât olsunlar kızlarınız .Ben evlendikten sonra 20 yasima girdim:) suan 26 yasima girdim. Ve 2 kizim 3 tanede cennette meleklerim var. Eczaciyim Yurtdisinda yasiyorum ve esim benim en buyuk destekcim
Ben vaginal fitil olarak kullanıyorumCanım benim doktorum ilk gebeliğimde apır geliyorsa progestanı altan kullan demişti istersen bir sor eczacına
Çizgi silik değil ki gayet net benceKizlar testim bu sekilde
Benide 2021 haziran annelerine ekleyebilirmisinizHoşgeldin hayırlı olsun
Aaa doğru yaaa kafamı kaldı bende canım o zaman doktora gitmeyi bekle istersen çok sıkıntılı değil bana göre herşey yolundaysa kısıtlamaya falan hiç gerek yok sonuçta öğrenene kadarda ilişkiye giriyoruzDoktora gidemedim ki henüz karantina sürecim yarın bitiyor sağlık ocağına gideceğim Cumartesi de doktordan randevu aldım
Haftaya çarşamba ya da perşembe keseyi görmeye gidicez bakalım belli olur herhalde o zaman canım
[/
Bende persembe gunu keseyi gormeye gitcem abla beta hcg degerin kac acaba kese icin 1500 olmasi gerekiyomus
Yooo gayet normal yanlış hesaplamadıysam 4. haftada test yapmışsınız 4. hafta hcg değeri 5-425 normal kabul ediliyorCanım benim sat 8 eylül
2 ekim adet günümdü olmayınca test yaptım çift çizgi gördüm
5 ekimde kan verdim beta 225 çıktı bir arkadaşım değerin çok düşük dedi morelim bozuldu
Çok teşekkür ederim canımYooo gayet normal yanlış hesaplamadıysam 4. haftada test yapmışsınız 4. hafta hcg değeri 5-425 normal kabul ediliyor
Evet aynen daha etkili oluyor o şekildeBen vaginal fitil olarak kullanıyorum
Belki temelli gelirsiniz3 sene oldu öğrendiğime Türkçeyi.
kendim özbeğim Kazakistanda doğup büyüdüm türkçeyi çok seviyorum. 5 aylığına Istanbula geldik kaldık geçen sene inşallah bır daha gitmek nasıp olur
Gerilecek ne var canim:) aslında bence geç bile kaldık bende 31yasndayim ama bazen enerjimin olmadığını düşünüyorum .keske 20li yaslarda 2cocugu da doğurup kenara koysaydim
Annen beklemediğin kadar sevinecek bence dedi dersin:)
Tahlillerinde sorun yoksa 6 veya 7.Haftada gidebilirsin
Anladım ablacığım biz de 5 aylığına Istambulda kaldık çok pahalı bir yer.