2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Içinden ne zaman geliyorsa o zaman söyle ben içinde tutamayan biriyim ilk bebegimin kalp atışını duyduğum gün söylemiştim herkese ve ultrason için 6+1 ve sonrasında gidersen daha ney olur hersey

Bende yarin kan tahlili vermeye gidiyorum, en son adet tarihim 2 eyluldu.. bakalim nezaman ultrasona girecegim

Var canım bende 19umda kendi rızamla evlendim 23 yasımda ilk çocuğumu, 25yasında ikinci cocugumu dunyaya getirdim. Simdi 3.ye hamileyim :)
Canım bende 23ümde evlendim 25 yaşında ilk 26da yaşında ikinci evladım dünyaya geldi şimdi 3.ye hamileyim ☺

Kizlar testim bu sekilde

Eklentiler

• IMG20201011090933.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 37
Ne guzel masallah Allah bagıslasın
Araları ne kadar 3.cocukla
Benimki sürpriz oldu 10 seneden sonra :)
Canım ben 32 yaşındayım oğlum 7buçuk kızım 6 yaşında
Istenilen gebelik canım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sen kaç yaşındasın

İlk cocugum da 2009nisan annelerinde, ikinci cocugumda 2011 haziran annelerinde cok guzel dostluklar kurduk hala gorusup konustuklarım var. İnsallah sizlerlede çok guzel anılar biriktirir arkadaşlıklar kurarız
Inşallah canım seninde mi 3. Gebeligin yaşın kaç

Merhaba gebelik testinde ilk 5 dkk bisy yoktu yarm saat snra baktm cift cizgi bole olup hamile oldugunu ogrenen vr. Mi :/

Merhabalar yeni üye oldum ben de Haziran annesi olacağım inşallah şuan 6 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…