2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İlk haftalar vajinal bakiliyor degil mi bi zarari olmaz heralde, bir de kese ne zaman gorunur acaba🙈
Ortalama kan degern 3000 iken gorulr yani adet gecikmesnn 1 hafta sonra bnlr ortalama tbi dha erken gorende vr gec gorende
İlk hafta eger karindan gorulmesse vajinal bakilior oda sen istersn istemessn snra gelcm der cikarsiniz

İlk haftalar vajinal bakiliyor degil mi bi zarari olmaz heralde, bir de kese ne zaman gorunur acaba🙈
Yok canım illa vajinal bakılacak diye bi durum yok. Benim ilk hamilelikte hiç vajinal bakılmadı.
Sen önce bi kan tahlili yaptır zaten doktor söyler ne yapacağını.

Ayrica cok yuksek ihtimalli birsey soliim size bilimsel eger kese 20mm olupda bebek gorunmesse ozmn bos gebelk dusunuleblr kese olcunuze bakin en son kac cikmis
Hayırlısı ne olacak bakalım ve baktım geçen hafta kese 18mm canım boştu belkide o yüzden belkide haftadan kaynaklı doktorda soylemisti perşembe yoksa boş diye düşünürüz şimdi bir şey demeyelim ikiside olabilir diye

Herkese günaydın güzel hamişler
Ben dün acile gittim özelde acil kadın doğum bulamadım devlete gittim gitmez olaydım neyse doktor kese var bebeği görmedim sağlıklı ya da sağlıksız gebelik diyemem yarin polikliniğe git baksınlar dedi sanırım boş gebelik yaşıyorum bu duruma da alıştırmaya başladım kendimi rabbim hayırlısıyla doğru zamanda yine sağlıkla verir kucağına diye düşünerek tevekkül ediyorum. Ama perşembeye kadar aranızda olmaya devam edicem hep dedim hayat sürprizlerle dolu sonuçta..dün biraz kötüydüm yazamadım o yüzden sabah hemen haber vereyim dedim size umarım herkes iyi uyanmıştır
Geçmiş olsunn canım Allah dan ümit kesilmez bekle bence biraz daha belki geç dollendi herkesin hormonları bir olmadığı için bazısı ki geç değer yukseliyor. Kk aç çıktı en son hcg

Yok canım illa vajinal bakılacak diye bi durum yok. Benim ilk hamilelikte hiç vajinal bakılmadı.
Sen önce bi kan tahlili yaptır zaten doktor söyler ne yapacağını.
Cok tesekkur ederim bugun yada yarin yaptiricam insalllah hayirlisiyla

Hayırlısı ne olacak bakalım ve baktım geçen hafta kese 18mm canım boştu belkide o yüzden belkide haftadan kaynaklı doktorda soylemisti perşembe yoksa boş diye düşünürüz şimdi bir şey demeyelim ikiside olabilir diye
Hayirlisi insaaallah bu donem cok zordur Allahim insaallah feraha cikartsin sevinmis haberlerle don persembe

1 çocuğum var 2 yaşına girecek çok şükür bir sorunum yok canım
Tamam iste o zaman sikintiya girmenede gerek yok canim. Bak ben PKOluyum. 2 senedir tedavi goruyorum 1 kimyasal 1 dusuk yaptim. Ama bak mucadelemin sonu insallah guzel olucak. 3. ayimi bekliyorum inanmak icin ama allah geciktiriyorsa bil ki senin hayrina ❤️

Geçmiş olsunn canım Allah dan ümit kesilmez bekle bence biraz daha belki geç dollendi herkesin hormonları bir olmadığı için bazısı ki geç değer yukseliyor. Kk aç çıktı en son hcg
Perşembeye belli olacak canım geç döllenme bile olsa benim sat 18agustos yani bugün 7+6 o yüzden artık kesinleşir hayirlisi olsun dediğin gibi canim Allahtan ümit kesilmez

X