2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Oyy maşallah çok tatlı olur şimdi o ay Allah'ım bana da ver

Oyy maşallah çok tatlı olur şimdi o ay Allah'ım bana da ver
Amin rabbim gönlümüz deki ni versın çok sevimli evet kızım şu anda bıcır bıcır, wc egıtımıde verdım şükür . sürekli konuşuyo surekli evcilik oynuyoruz akşama kadar arada fenalık gelse de hrp şükür ediyprum saglıklı dıye rabbim hiç kimseye evlat acısı vermesın evladıyla sınamasn . çok hasta oldu olumlerden döndü kızım bugunume şükür ediyorum

İnşAllah kötü bir şey olmaz canım... Hem geriden geliyor hem de kesem yavaş büyüyor. İnşAllah normale döner

Yaa çok geçmiş olsun sağ salim yanında ya şimdi çok şükür
Benim oğlumda sürekli konuşuyor yaabide benim 2. Adım Aslı bana bazen anne değil de Aslım diyor kurban olurum
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın hiç ayırmasın inşallah

Amin inşAllah kötü şeyler yaşamayız... Canım çok sıkıldı Rabbim'den umut kesilmez. Hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah...

Yalnız dıkkat edin. Çok sıcak kompres baskı yapmayın. Düşük riski oluyormus. Uzaktan sıcK yapın sadece

Amin inşAllah kötü şeyler yaşamayız... Canım çok sıkıldı Rabbim'den umut kesilmez. Hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah...
İnşallah canım Allah sana bağışlasın bebişini

Amin bizee de evcilik oynarken hep kızım dıyo bana arada oyle seslenıyo kızım uzulme ne ıstoyrsun yemek yapayım mı sana falan , ben kendıne nasıl davranırsam oda aynı şekilde

Hayırlısı olsun. Nasip herşey. Vakti var.

Amin bizee de evcilik oynarken hep kızım dıyo bana arada oyle seslenıyo kızım uzulme ne ıstoyrsun yemek yapayım mı sana falan , ben kendıne nasıl davranırsam oda aynı şekilde
Ahahha maşallah senin kızın benim küçüklüğüme benziyormuş o zaman annem anlatır hep evcilik oynarken hep ona bebeğim gibi davranıyormuşum annecim gel sana mama hazırladım falan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…