• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
11.haftaya gitmedim ben de daha geç oluyodur heralde olcumlerde daha iyi yapılır hem diye dusundum
Bende en başta 11arti 3e almsitim sonra vazgeçtim erken gitmiş olurum diye onu iptal ettim cnm
Cook tesekkur ederim canim cevabin icin hemen pazartesi kan verip durumu ogreneyim ben de. Keske doktor da uyarsaydi hic uyarmadi :KK43: neyse artik hayirlisi
Canım ben de kendim üstüne basa basa söyledim dra öyle ilaç verdi. 3civari çok yüksek değil ama önlem almakta fayda var
İlk gebeligimde mide kazınması çok yaşadım çubuk kraker kurtaricimdi
Bana hiçbisey iyi gelmiyor:( ne yesem sonra pişman oluyorum
Kızlar daha evvel belki konuştunuz türk kahvesi zararlı mi bize?
Çok içmek düşüğe sebep olabiliyormuş ben hiç içmiyorum

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun bende yaşadım daha önce seni anlıyorum rabbimin bir bildiği vardır inşallah başka bi zamanda sağlıkla bebek nasip etsin sana kendine iyi bak Allaha emanet ol 😔😔
Teşekkür ederim canım amin inşallah. Hatırlatıp üzülmeni istemem canım ama kaç haftalıkken kaybettin ve sebep ne dediler acaba?

Amin inşAllah kötü şeyler yaşamayız... Canım çok sıkıldı 😔 Rabbim'den umut kesilmez. Hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah... 🤲🏻
Aminn.
İlk 3 ay hiç bir şey gelmiyor işte insanin elinden.
Ben bir de hamile olduğumu bilmediğim için o kadar çok ağır eşya taşıdım ki :(
Bir ton temizlik yaptım falan..

Merhaba sevgili anneler. Lütfen yardımcı olun 😔 Geçen hafta cuma günü doktora gittiğimde 5+2 günlük gebelik olduğunu söyledi ve kesem 7.92 mm idi. Bu arada geç döllenmeden dolayı sat ile ultrason ölçümü birbirini tutmadı. Bir hafta 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Bugün gittim. Karından keseyi gördü ama fazla büyümemiş bir de alttan bakalım daha net anlaşılır dedi. Alttan baktı. 5+6 gün olmuş ve kesem 9 küsür mm. Yani kesem yavaş büyüyor. Normalde bugün 6+4 olmam lazımdı. Bir hafta 10 gün daha bekleyelim dedi. Canım sıkıldı 😔😔 Buna benzer şeyler yaşayan var mı aranızda? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var 😔 Rabbim yavrularımızı Hafız ismiyle muhafaza eylesin inşAllah...
Benimde son adet tarihim 11 eylül ama bugün gittik kontrole 6+4 dedi doktor . Geç döllenme olmuş. Çok şükür kalp atışını yeni duydum . Rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Benimde son adet tarihim 11 eylül ama bugün gittik kontrole 6+4 dedi doktor . Geç döllenme olmuş. Çok şükür kalp atışını yeni duydum . Rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Amin amin inşAllah 🤲🏻 Sizin de kese gelişiminde yavaşlık var mıydı?

Aminn.
İlk 3 ay hiç bir şey gelmiyor işte insanin elinden.
Ben bir de hamile olduğumu bilmediğim için o kadar çok ağır eşya taşıdım ki :KK43:
Bir ton temizlik yaptım falan..
Hayırlısıyla bir atlatsak şu üç ayı 😔 İnsanın içi içini yiyor ama Rabbim ne yazdıysa onu göreceğiz... Bolca dua edelim 🤲🏻 Allah yar ve yardımcımız olsun inşAllah...

Saglik.ocaginda aile.hekimi.ilac yazabiliyor
ilk sağlıkocağı gördü zaten doktora görününce söyler sana dedi ama doktor birşey demedi önemli görmedi 3.37yi galiba anlamadım. başka bir arkadaş sağlık ocağı yazamaz demişti. ptesi bi danışayım aile hekimine doktora yer bulamıyorum niyeyse iptal oluyor

Hoş buldukk..
Ben daha bebeğimin kalp atışlarını duyamadım. Siz duydunuz mu?
Korunurken hamile kaldım normalde 3 4 ay da bir adet olduğum için 2 ay olmamami çok dikkate almamıştım ama eşim bulantimdan dolayı test yaptırınca öğrendim. Hastaneye gittim ama sadece kese göründü alttan muayene de çok küçük bir kalp atım sesi geldi ama doktor çok tiz 2 hafta sonra anca duyarız kalp atışını dedi. Çarşamba günü yeniden gidicem çok heyecanlıyım.
Bende kalp atışını 8. Haftada duydum canım daha önce duyamadik inşaallah Çarşamba günü duyarsın 🙏💙

Merhaba güzel anneler 🥰 inşallah sağlıkla huzurla bebegimizi kucagimiza aliriz 6 ay kaldi smdidedn cok heyecanli :anneadayı:
Ve sizlere danismak istedigim onemli bir konu var. Ben bu konuda fevri davranmak istemiyorum o yuzden dusuncelerinize ihtiyacim var :KK68: Ankara'nin bir ilcesinde gorev yapiyorum ve malumunuz korona var ve calistigim is yerinde kimse kurallari onemsemiyor birsuru degisik insanlar ne maske takiyorlar ne mesafe:işsiz:ben her gun onlarla tartismaktan sinir stres sahibi oldum iyice. Haberleri takip ediyorum ama kronik hastalara,gebelere idari izin verilmedigi gibi simdi de maskesiz gezecegiz artik falan tarzi haberler goruyorum,halbuki benm cevremde her gun bir kisi hastalanip gidiyor resmen patir patir dokuluyorlar 🥴 ama oncelikli amac saglik degil tören ve belirli gun haftalarin kutlanmasi. Her iki haftada bir de bir tören var mutlaka en az 60 kisi toplaniyoruz ve ben endiseleniyorm hastalanmaktan:110:
Kamu calisani olan gebeler 6.aydan itibaren izinli sayiliyor ama o zamana kdr bana coktan bulasir cnku kendimi korusam da herkes saldi cevremde,mucadele edemiyorum. Sizce rapor alip parca parca 6.aya kdr idare etmeli miyim? Yoksa tamamen 2 ay boyunca kesintisiz izin/rapor alip ordan uzaklasmali miyim? Bana hir yol gostersenize 🥰

Teşekkür ederim canım amin inşallah. Hatırlatıp üzülmeni istemem canım ama kaç haftalıkken kaybettin ve sebep ne dediler acaba?
Üzülmüyorum canım çünkü şuan 5 haftalık hamileyim rabbim sanada tekrardan nasip etsin inşallah. Benim 11 haftalıktı boş gebelik dediler kese vardı bebek yoktu kendiliğinden düşük başladı sonra kürtaj oldum Hayırlısı buymuş canım o zaman sıkıntılı bir dönemdeydim belki ondanda kaynaklanmış olabilir çok araştıramadım Sadece bir defa doktora gidebilmiştim .

Back
X