2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende senin gibiyim bugün 9 haftayı doldurdum ama aynıyız 12 + larda gidiliyor demişti burda arkadaşlar dr randevu vermedi mı sana

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun bende yaşadım daha önce seni anlıyorum rabbimin bir bildiği vardır inşallah başka bi zamanda sağlıkla bebek nasip etsin sana kendine iyi bak Allaha emanet ol

Demekki olabilen birşey bu rahatsızlık, bende hemen paniğe kapıldım, çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Zaman olarak aynıyız doktorum bana da 11 haftanın içinde bir gün gel dedi ikili test için

Ben doktora 6+6da gitmiştim 1 buçuk ay sonra ikili teste git demişti 12. Haftaya denk geliyor yani seninki niye bisey dememiş ki hayrey
Bilmiyorum ki 7+1 de gittik kalp atışı için çıkınca önünüzde ki ay görüşürüz dedi. Belki gidince bilgilendirir yapar ya da ne biliyim sorucam zaten

Ben de böyleyim ya sürekli üşüyorum ve sürekli sanki saatlerdir yemek yememişim gibi acıkıyorum

Ben de böyleyim ya sürekli üşüyorum ve sürekli sanki saatlerdir yemek yememişim gibi acıkıyorum
Kan değerlerim de normal çıktı buna rağmen üşüyorum. Hamilelik öncesi de sogukla aram hiç değildi ben kansızlık var diye düşünüyordum değilmiş

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Pztsi tekrardan kan verip sonucunu artik gotururum belki dusmustur hamilelik ilerledikce diye dusundum bakalim hayirlisi insaallah herkes hakkinda hayirlisi olsun
Merhaba canım benim de 3.03 çıktı 25mg lik ilaç kullanıyorum. 1.47ye düştü. Şimdi devam etsem mi etmesemmi diye dahiliyeye görünmem gerekiyormus. Birkac haftaya tekrar kan verip sorucam ne durumda diye. 3aydan sonra 2.5 civarı. son 3 ayda da 3 civarı olması gerekiyor tshnin.

Ben de bir dahaki randevuyu 12+4e aldım kızlar o zaman bulabildim.
Bu arada midem hala çok fena bulantı geçse mide kazinması yanması değişik biseyler oluyor yemek yedikten sonra daha fena oluyorum

Ben de bir dahaki randevuyu 12+4e aldım kızlar o zaman bulabildim.
Bu arada midem hala çok fena bulantı geçse mide kazinması yanması değişik biseyler oluyor yemek yedikten sonra daha fena oluyorum
11.haftaya gitmedim ben de daha geç oluyodur heralde olcumlerde daha iyi yapılır hem diye dusundum

Bugun ilk defa uzun süre aç kaldım kahvaltıyı hazırlayana kadar enerjik hissediyorum ama mide fena yine dün iki defa çok kotu oldum yanmadan

Cook tesekkur ederim canim cevabin icin hemen pazartesi kan verip durumu ogreneyim ben de. Keske doktor da uyarsaydi hic uyarmadi neyse artik hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…