Ayni şekilde.. Cok ilginç değil mi ya hormonlar tarafından yönetiliyoruz resmen. Benim 8, 9 ve 10. Hafta cok ama cok kotu geçmişti simdi nispeten daha iyiyim.
Benim hiç belirtim yok hiç birşey hissetmiyorum sadece çok çabuk acikiyorum ve çok üşüyorum. Çin takvimine göre erkek. Herkes erkek diyor ben kız diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah'tan Şuan 9+2 yım, 11+1 de randevum var ikili test için doğru bir zaman mi bilmiyorum. Ne zaman gitmek gerekiyor bilen var mı ?
Gittim canım kese gelişmemiş ve bozulma başlamış yarın sabah kürtaj olacağım. MahidevranSultan
canım listeden silebilirsin haziran annesi olmak nasipte yokmuş malesef. Allah sizlerin bebeklerinizi korusun hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun bende yaşadım daha önce seni anlıyorum rabbimin bir bildiği vardır inşallah başka bi zamanda sağlıkla bebek nasip etsin sana kendine iyi bak Allaha emanet ol
Benim dıguma kadar devam etti canım bunda da ilk haftlar baya şiddetliydi bayılacak gibi oluyodum , son bir haftadr daha az azalıyo ama doguma kadar devam ediyo bende inş senee oyle olmaz . bu arasa maden suyu fayda ediyo gece yatmadn bı yarım saat once içiyorum rahtlatıyo
Benim hiç belirtim yok hiç birşey hissetmiyorum sadece çok çabuk acikiyorum ve çok üşüyorum. Çin takvimine göre erkek. Herkes erkek diyor ben kız diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah'tan Şuan 9+2 yım, 11+1 de randevum var ikili test için doğru bir zaman mi bilmiyorum. Ne zaman gitmek gerekiyor bilen var mı ?
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Pztsi tekrardan kan verip sonucunu artik gotururum belki dusmustur hamilelik ilerledikce diye dusundum bakalim hayirlisi insaallah herkes hakkinda hayirlisi olsun
Merhaba canım benim de 3.03 çıktı 25mg lik ilaç kullanıyorum. 1.47ye düştü. Şimdi devam etsem mi etmesemmi diye dahiliyeye görünmem gerekiyormus. Birkac haftaya tekrar kan verip sorucam ne durumda diye. 3aydan sonra 2.5 civarı. son 3 ayda da 3 civarı olması gerekiyor tshnin.
Ben de bir dahaki randevuyu 12+4e aldım kızlar o zaman bulabildim.
Bu arada midem hala çok fena bulantı geçse mide kazinması yanması değişik biseyler oluyor yemek yedikten sonra daha fena oluyorum
Ben de bir dahaki randevuyu 12+4e aldım kızlar o zaman bulabildim.
Bu arada midem hala çok fena bulantı geçse mide kazinması yanması değişik biseyler oluyor yemek yedikten sonra daha fena oluyorum
Merhaba canım benim de 3.03 çıktı 25mg lik ilaç kullanıyorum. 1.47ye düştü. Şimdi devam etsem mi etmesemmi diye dahiliyeye görünmem gerekiyormus. Birkac haftaya tekrar kan verip sorucam ne durumda diye. 3aydan sonra 2.5 civarı. son 3 ayda da 3 civarı olması gerekiyor tshnin.
Cook tesekkur ederim canim cevabin icin hemen pazartesi kan verip durumu ogreneyim ben de. Keske doktor da uyarsaydi hic uyarmadi neyse artik hayirlisi