2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gecen hafta boyunca bununla mucadele ettim hic su icemeyisimden dolayı kabızlık yasarken bir anda ishal oldum hareketli ve ağrıliydi bulanti ve kusma artti 1 hafta sürdü

Kızlar herkes çin takvimine göre cinsiyeti ve belşrtilerini yazsın. Cinsiyet öğrendikten sonra dopru mu sonuçlar bakalım.
Çin takvimine göre erkek.
Asiri koku hassasiyeti, bulanti ve sudan tiksinmem dışında tatli olan hicbirseyi agzima alamiyorum eksi yiyorum. Ekşi erik suyu, limonlu-karadutlu dondurma asermisligim var. Vucut isim oldukca yüksek.
Bebegimin kalp atis hizi da 160 larda idi en son.

Meraba benimde cin takvimine göre erkek.Istahim çok açık bulantı yok arada kusma var.Hamur işi çekiyor canım tatlı değil ama tuzlu arada da tursu istiyorum.Asiri gazım ve kabızlığın var yani karnım 5 aylik gibi.Halsizlik yorgunluk hat safhada bakalim öğrenince yazarım cinsiyetini.

Ayni şekilde.. Cok ilginç değil mi ya hormonlar tarafından yönetiliyoruz resmen. Benim 8, 9 ve 10. Hafta cok ama cok kotu geçmişti simdi nispeten daha iyiyim.
Yaa benimde bu 1 haftadır başladı diyebilirim geçen haftalarda daha iyiydim nadir oluyordu .. Allah yardımcımız olsun

Ay ne zamana kadar sürecek inş çok uzun sürmez dayanamıyorum ağrıya

Hos geldin canım
Hoş buldukk..
Ben daha bebeğimin kalp atışlarını duyamadım. Siz duydunuz mu?
Korunurken hamile kaldım normalde 3 4 ay da bir adet olduğum için 2 ay olmamami çok dikkate almamıştım ama eşim bulantimdan dolayı test yaptırınca öğrendim. Hastaneye gittim ama sadece kese göründü alttan muayene de çok küçük bir kalp atım sesi geldi ama doktor çok tiz 2 hafta sonra anca duyarız kalp atışını dedi. Çarşamba günü yeniden gidicem çok heyecanlıyım.

Ay ne zamana kadar sürecek inş çok uzun sürmez dayanamıyorum ağrıya
Benim dıguma kadar devam etti canım bunda da ilk haftlar baya şiddetliydi bayılacak gibi oluyodum , son bir haftadr daha az azalıyo ama doguma kadar devam ediyo bende inş senee oyle olmaz . bu arasa maden suyu fayda ediyo gece yatmadn bı yarım saat once içiyorum rahtlatıyo

Benim hiç belirtim yok hiç birşey hissetmiyorum sadece çok çabuk acikiyorum ve çok üşüyorum. Çin takvimine göre erkek. Herkes erkek diyor ben kız diye düşünüyorum. Hayırlısı Allah'tan Şuan 9+2 yım, 11+1 de randevum var ikili test için doğru bir zaman mi bilmiyorum. Ne zaman gitmek gerekiyor bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…