2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Anladım kuzum ınsallh 3 gun sonra guzel haberlerini alırız 🙏🏻 sen de ben de bu belırsızlıkten kurtuluruz 🙏🏻
İnşallah canım inşallah hayırlısını versin rabbim artık belirsizlikten kurtulmak yoluma bakmak istiyorum

Merhaba bana dr dedi ki haftaya gel kalp atışı bakalm dedi, kese boyu 1.01 cm yazıyodu duyulur mu acaba ?

Nerde yazıyo ki ultrason kagıdına baktım hiç bişey anlamdm sadece kese boyunu anldm . dr gel dedi cuma gunu bebek o zaman 5+6 gçhafta olacak ,aslında sata gore 6+6 olması gerek 🤷🏻‍♀️
Ben de anlamamıs tım ilk Basta, sonradan Bı arkadas anlattı ☺️resmını gondersene ozelden bana.. Duyulur ınsallah kuzum 6.haftalarda duyuluyormus

Ins saglikli olsunlarda canim allah bagislasin evlatlarini .benim kilo vermem lazim malesef kusmamaya calis dedi dr kilo konusunda sinir sayilirim ilk hamileligimde boyleydi ama biraz daha gec baslamisdi sanki belirtiler yada ben unuttum rabbim hayirlisi ile guzel hamilelik gecirmeyi nasip etsin ins
Anladim canim ama gebelik doneminde diyet vs onermiyorlar eger mecbursan da bi uzman yardimiyla kilo ver bebise sorun olmasin

Merhaba bana dr dedi ki haftaya gel kalp atışı bakalm dedi, kese boyu 1.01 cm yazıyodu duyulur mu acaba ?
Daha çok küçük görünmemesi normal 11mm civarı alttan muayenede 13 mm karından muayenede 17 mm de görünebilir tabi geç döllenme vs yoksa. Bir hafta sonra görünür inşallah

Ben de anlamamıs tım ilk Basta, sonradan Bı arkadas anlattı ☺️resmını gondersene ozelden bana.. Duyulur ınsallah kuzum 6.haftalarda duyuluyormus
Çok tesekkür ederm ,şimdi evde degılım midem çok kötü annrmlerdym ama yarın atarım inşallh 😊

Back