2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canımmmsın ya ne dıyecegımı bılmıyorum İnan, diğer yavrun ıcın güçlü olmak zorundasın 😔 Allahım hayırlısını nasip etsin her zaman, kürtajı diğer bebege zararı olmaz deil mi
Çok sağol...olmaz dedi ama bazı durumlarda doğuma kadar alınmıyormuş tam dinleyemedim bile ağlamaktan.. doktor hemen kürtaj yapalım istersen dedi ama birkaç doktora daha gideceğiz dedik belki bir umut vardır diye...

Kizlar tsh cok dusuk cikmis bir sikinti olurmu acaba deger 0.11 cikmis referans degeri 0.27 mis

Kızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Gecmis olsun cnm cok üzüldüm :(

Kızlar merhaba... İyi haberlerle gelemedim maalesef daha önce siteye girdim ama ağlamaktan yazamadım...ancak kendime gelebildim. Bebeklerden birinin kalp atışını duyamadık ve doktor ölmüş olduğunu söyledi diğeri iyi zaten çift plasentalı oldukları için etkilenmemiş.. birkaç doktora daha gideceğiz eğer onlarda ölmüş derse kürtaj olacağım..
Coook uzuldum abla😥😥boyle bir durumda ne denir bilmiyorum ama allah yar ve yardimcin olsun cook cook gecmis olsun kendini uzme allaha emanet ol kendine cook iyi bak ama yinede baska doktora gorun belki oyle degildir ❤❤🌹🌹

Çok sağol...olmaz dedi ama bazı durumlarda doğuma kadar alınmıyormuş tam dinleyemedim bile ağlamaktan.. doktor hemen kürtaj yapalım istersen dedi ama birkaç doktora daha gideceğiz dedik belki bir umut vardır diye...
Pekı oncekı durum gıbı olma ıhtımal var mı sakladı mı kendını acaba, insallah oyledır

Coook uzuldum abla😥😥boyle bir durumda ne denir bilmiyorum ama allah yar ve yardimcin olsun cook cook gecmis olsun kendini uzme allaha emanet ol kendine cook iyi bak ama yinede baska doktora gorun belki oyle degildir ❤❤🌹🌹
Belki canım.. Teşekkür ederim ♥️

Çok üzüldüm.. Allah yardımcın olsun

Ceyda2000 uzulme diyemem ama soyle dusun demek ki onun nasibi bu dunyada yokmus. bazen hayir sandiklarimiz ser, ser sandiklarimiz hayirdir.

Ayy cok sevındım ❤️ büyümüş maşallah, sat ile uyumlu mu?
2 hafta once gittimde 5+4 cikmisti ozaman uyumlu degildi cunku ben 6+4 bekliyordum yani 1 hafta geriden geliyor:) gec dollenme olmus.. ama sukur suan uyumlu gidiyor 2 hafta once 5+4 du suan 7+4 ❤️ Insallah sendende guzel haberler duyariz

Canım çok geçmiş olsun allah diğer bebeğini bagislasin

Canım çok geçmiş olsun ama üzülme benim çevremde aynı durumu yaşayan iki kişi var. Abla kardeşler hatta önce kardeşi hamileydi ikizlere biri karnında öldü diğeri çok sağlıklı doğdu hiç etkilemedi. Kürtaj falan da olmamış o.
aynı şekilde ablası da ikizlere hamileyken biri karnında vefat etmiş önümüzdeki ay diğerini doğuracak hiçbir sıkıntısı yok. Böyle şeyler olabiliyor. Birinin bu dünyada nasibi yokmuş diyelim öyle teselli edelim.
kendini hiç üzme içinde bi can daha var. Sen hala hamilesin, o bebişin stres ve üzüntüden uzak olması lazım onun için güçlü ol 💚

Bebeğini kaybedenlere çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşarsınız tekrardan🙏

Mide bulantısı için rossmanda Watsons da bulantı bilekliği var isterseniz bı bakın ben aldım ise yarıyor azaltıyor bulantıyı herkes de işe yarar mı bilmiyorum ama internetten yorumlara bakabilirsiniz çok kişi ise yaradığını söylemiş bilekteki akupunktur noktasına baskı yapiyormus azaltıyormus

Eklentiler

• IMG_20201102_181030.jpg
    IMG_20201102_181030.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 31
Ayy maşallah 🧿 isteyerek mi oldu bebiş ? Ben de üçüncüyü doğurur muyum acaba diye hayal kuruyorum🥰. Üçüncü olursa sizin yaşlarınızda olurum heralde.
Kızımın isteğiyle oldu.32 den beri uğraşıyoruz 2 kere hamile kaldım onlarda kalbi durdu.Bunda iğne kullanıyorum inşallah alırız kucagimiza

Back