2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok benımkı ben yap diyince cok ofluyor😅 Artık karısmıyorum hıc kendı yapıyor, dunku halımı gordu Bı de, kendısı yaptı
Diğerlerini söylüyorum ben de ama temizliğe gelince görev edinmiş ne zaman yapsam diye plan yapıyo kendine 😀

Kızlar miğde bulantıma iyi gelen şeyleri yazacağım belki sizede lazım olur 😊
- az karaşlı tost (uno beyaz tost ekmeğinde kepekli kokuyor)
- çilek reçeli
- nane yaprağına tuz ve nar
- soğuk su
- beyaz pilav kokusuz tereyağ ile (torku)

bunlar dışında birşey yiyemiyorum Size de lazım olabilir diğe düşündüm
cnm cok sagol ya tesekkur ederım :)

Kızlar miğde bulantıma iyi gelen şeyleri yazacağım belki sizede lazım olur 😊
- az karaşlı tost (uno beyaz tost ekmeğinde kepekli kokuyor)
- çilek reçeli
- nane yaprağına tuz ve nar
- soğuk su
- beyaz pilav kokusuz tereyağ ile (torku)

bunlar dışında birşey yiyemiyorum Size de lazım olabilir diğe düşündüm
Doktorum üç ay nane ve maydanoz tüketmemeye çalış demişti. Dikkatli olmakta fayda var.

Biz kalp atışını gördük çok şükür ama duymak için bir hafta sonra tekrar gideceğiz. Sonrasında ne zamana randevu verir bilmiyorum. O yüzden sormuştum ☺️
Bana 5 hafta sonra dedi ama bende 5 hafta dayanmam farkli bir doktora gitcem kalp atisini gormek icin🥰

Suan doktora geldim
Sirada bekliyorum yüregim agzimda bekliyorum😔😔🌼 ceydadan haber varmi ??

Kızlar ev işleri yapıyor musunuz merak ettim yoksa daha dikkatli mi hareket ediyorsunuz
Yapmıyorum eşim çok titizdir zaten akşamları işten gelince yapıyor yemegide kayınvalidem gönderiyor sağolsun . Yat dinlen canım iş falan yapma

Bebeğimin kalbi durduğu için birazdan kürtaja gireceğim bana dua edin lütfen 😢
Çok geçmiş olsun canım inşaallah tez zamanda Rabbim tekrar sağlıklı gebelik nasip eder seni çok iyi anlıyorum 4 ay önce benimde bebeğim düştü insan çok üzülüyor ama hayırlısı böyleymiş

cnm nasılsın son durumun ne?
kasık agrım cok fecı. ve bugun miğdem cok bulanıyor. hıc ıyı hıssetmıyorum kendımı.
Ayniyim canim agrilar kusmalar perisaniz uyuya kalmalar senindemi basladi bulanti ben usten cikarirken inan alttanda cikariyorum ne komik degilmi ama gulemiyor agliyorum yinede halime bin sukur bebislerimiz saglikli olsun herseye raziyiz

Back