2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sagol canim benim bakdim yazmiyordu kavonoz nescafe az az deneyim bari belki iyi gelir bir fincandan birsey olmaz ins

İnşallah kuzum duyulsun da doktor da utansın ben sana nasıl bos dedım diye

Sagol canim benim bakdim yazmiyordu kavonoz nescafe az az deneyim bari belki iyi gelir bir fincandan birsey olmaz ins
Olacağını sanmıyorum canım sütle içersin yada çok az kahve atarsin tadımlık bana kadın doğumcu demedi kahve içme diye diyetisyen dedi nedense

Olacağını sanmıyorum canım sütle içersin yada çok az kahve atarsin tadımlık bana kadın doğumcu demedi kahve içme diye diyetisyen dedi nedense
Dr aklina gelmemistir okadar cok sey varki hamilelikde kullanilmamasi gereken bende sorarim gittigimde bugunluk bir kacamak yapalim kimse gormeden

Kızlar ev işleri yapıyor musunuz merak ettim yoksa daha dikkatli mi hareket ediyorsunuz
Genel detaylı temızlık yaptırdım, diğer günler de esim yapıyo canı ne zaman ısterse, ben de hıc karışmıyorum, dun lavabolar afedersin cıkardıgım ıcın batmıstı, bi baktım esım girmiş detaylı temızlık yapıyor orda

Dr aklina gelmemistir okadar cok sey varki hamilelikde kullanilmamasi gereken bende sorarim gittigimde bugunluk bir kacamak yapalim kimse gormeden
cnm nasılsın son durumun ne?
kasık agrım cok fecı. ve bugun miğdem cok bulanıyor. hıc ıyı hıssetmıyorum kendımı.

Kızlar miğde bulantıma iyi gelen şeyleri yazacağım belki sizede lazım olur
- az karaşlı tost (uno beyaz tost ekmeğinde kepekli kokuyor)
- çilek reçeli
- nane yaprağına tuz ve nar
- soğuk su
- beyaz pilav kokusuz tereyağ ile (torku)

bunlar dışında birşey yiyemiyorum Size de lazım olabilir diğe düşündüm

Bnm eşimde bi of bile demeden yapiyo herseyi Allah razi olsun onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…