Ben 3 bir arada içmiyorum canım türk kahvesine bir çay kaşığı atıyorum yada daha az neskahvede de bi şu bardağı süte 1 çay kaşığı kahve atıyorum o kadar ama hazır neskahvelerin üstünde yazar kalori şeker kafain oranı falan ona bakarak içebilirsin
Bence geç döllenme canım yolk varsa embriyo vardır. Embriyo gelişmemiş ondan gözükmüyor olsa kese de gelişmeye devam etmez. Yani kesen gelişiyor yolk sac ın var içini boşuna karartma derim bidaha ki muayenede embriyonun kalbini duyacaksındır
Genel detaylı temızlık yaptırdım, diğer günler de esim yapıyo canı ne zaman ısterse, ben de hıc karışmıyorum, dun lavabolar afedersin cıkardıgım ıcın batmıstı, bi baktım esım girmiş detaylı temızlık yapıyor orda
ah be cnm hepımız öyleyız . bizler kadın olarak doguştan anayız.
daha görmeden karında oynamadan bu durumdayız. acaba bırde görsek ne yapıcaz bu mınnakları :))
ah be cnm hepımız öyleyız . bizler kadın olarak doguştan anayız.
daha görmeden karında oynamadan bu durumdayız. acaba bırde görsek ne yapıcaz bu mınnakları :))
Kızlar miğde bulantıma iyi gelen şeyleri yazacağım belki sizede lazım olur
- az karaşlı tost (uno beyaz tost ekmeğinde kepekli kokuyor)
- çilek reçeli
- nane yaprağına tuz ve nar
- soğuk su
- beyaz pilav kokusuz tereyağ ile (torku)
bunlar dışında birşey yiyemiyorum Size de lazım olabilir diğe düşündüm
Genel detaylı temızlık yaptırdım, diğer günler de esim yapıyo canı ne zaman ısterse, ben de hıc karışmıyorum, dun lavabolar afedersin cıkardıgım ıcın batmıstı, bi baktım esım girmiş detaylı temızlık yapıyor orda