- 6 Şubat 2020
- 1.236
- 1.257
- 83
- 33
Bana dr abartmadan içebilirsin dedi ama kafaini düşük olsun dedi günlük 200 'ün altında kafain alabilirmişizArkadaşlar nescafe iciyormusunuz benim arada bir canım istiyor ve içiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana dr abartmadan içebilirsin dedi ama kafaini düşük olsun dedi günlük 200 'ün altında kafain alabilirmişizArkadaşlar nescafe iciyormusunuz benim arada bir canım istiyor ve içiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum![]()
Bana 5 hafta sonra gel dediCanım kalp atışını duyduktan kaç hafta sonra tekrar çağırıyor doktor ?
Anladım kuzum ınsallh 3 gun sonra guzel haberlerini alırızBişey göremediğini söyledi bomboş keseydi benim gördüğümde. Olsa söylerdi
3 te canım 20 dakika varCnm nasilsin gittin mi doktora
Bende birkere denemek istiyorum cok saglikli degil ama abartmamak gerekiyor canim acaba icsem midem cok kotu iyi gelirmi tatini almak istiyorum hicbirseyi severek yiyemiyorumArkadaşlar nescafe iciyormusunuz benim arada bir canım istiyor ve içiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum![]()
Benimki 3 hafta sonraya çağırdıCanım kalp atışını duyduktan kaç hafta sonra tekrar çağırıyor doktor ?
Onu nasil ayarlatacagiz canim sut tozlu ve kahveyi nekadar koyuyorsun sen normal kahve fincanina kupaya degil ama o kadar abartmayimBana dr abartmadan içebilirsin dedi ama kafaini düşük olsun dedi günlük 200 'ün altında kafain alabilirmişiz
Bence geç döllenme canım yolk varsa embriyo vardır. Embriyo gelişmemiş ondan gözükmüyor olsa kese de gelişmeye devam etmez. Yani kesen gelişiyor yolk sac ın var içini boşuna karartma derim bidaha ki muayenede embriyonun kalbini duyacaksındırKendı doktorum yolk sac gordu bebek goremedı, 1 gun sonra Baska doktora gittim o embrıyo bıle bellı belırsız gordu, 3.dpktorla da telefonda gorustum o da yolk sac varsa sıkıntı yok dedı 1hafta bekle dedi
Seni bekliyorum canim yazmiyorum sana ama takipdeyim guzel haberlerle cik o odadan ins3 te canım 20 dakika var![]()
İnşallahSeni bekliyorum canim yazmiyorum sana ama takipdeyim guzel haberlerle cik o odadan ins
ÇokmuşBana 5 hafta sonra gel dedi
Ins bebislernde kalbinide gum gum duyarsin canim ayetel kursuyu okuyarak gir rahatlarsin canim hersey guzel gecer insİnşallahkalbim güm güm atıyor valla
![]()
Ben normalde çok içerdim cnm ama şimdi arada bir kaçamak yapıyorum ama çokta içime sinmiyor.bende aşırı bulantı problemi var içince rahatliyorumBende birkere denemek istiyorum cok saglikli degil ama abartmamak gerekiyor canim acaba icsem midem cok kotu iyi gelirmi tatini almak istiyorum hicbirseyi severek yiyemiyorum
Rahatlatiyormu ben bugun cok az deneyecegim bende cok icerdim ama panik atak var bende carpinti yapinca biraktim aksilik simdi biraz icsem diyorum belki bu bulanti kusma gecer aglayacagim artik cok siddetleniyor her dk mide bulanirmiBen normalde çok içerdim cnm ama şimdi arada bir kaçamak yapıyorum ama çokta içime sinmiyor.bende aşırı bulantı problemi var içince rahatliyorum
Size kac hafta sonra gel dediÇokmuş![]()
Size kac hafta sonra gel dedi doktorunuzÇokmuş![]()
9. Haftaya kadar bazenkendını görstermedıgı olurmuş. netten bır cok yazı okudum bununla .stres yapma bence.Hanımlar merhaba ben de bugün doktora gittim kese gözüktü ama bebek gözükmedi haftaya tekrar gel geç yumurtlamışsın haftaya kalp atışı alamazsak sıkıntı dedi çok korkuyorum![]()
Ben 3 bir arada içmiyorum canım türk kahvesine bir çay kaşığı atıyorum yada daha az neskahvede de bi şu bardağı süte 1 çay kaşığı kahve atıyorum o kadar ama hazır neskahvelerin üstünde yazar kalori şeker kafain oranı falan ona bakarak içebilirsinOnu nasil ayarlatacagiz canim sut tozlu ve kahveyi nekadar koyuyorsun sen normal kahve fincanina kupaya degil ama o kadar abartmayim![]()
sadece sen degılsın cnm benım. herkesı buluyor böyle seyler .bak benıde bulmustu.ama bebek orda bence ıcını ferah tut azıcık.Çarsamba ya kadar bekleyelim dedi doktor, bakalım embrıyo yu kendı doktorum da gorurse ne dıcek, ne olurdu hersey tıkır tıkır yolunda olsaydıhep benı bulur boyle seyler
Beni rahatlatıyor cnm ama herkeste aynı mı olur bilmiyorumRahatlatiyormu ben bugun cok az deneyecegim bende cok icerdim ama panik atak var bende carpinti yapinca biraktim aksilik simdi biraz icsem diyorum belki bu bulanti kusma gecer aglayacagim artik cok siddetleniyor her dk mide bulanirmi![]()