2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Arkadaşlar nescafe iciyormusunuz benim arada bir canım istiyor ve içiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum 😔
Bende birkere denemek istiyorum cok saglikli degil ama abartmamak gerekiyor canim acaba icsem midem cok kotu iyi gelirmi tatini almak istiyorum hicbirseyi severek yiyemiyorum

Bana dr abartmadan içebilirsin dedi ama kafaini düşük olsun dedi günlük 200 'ün altında kafain alabilirmişiz
Onu nasil ayarlatacagiz canim sut tozlu ve kahveyi nekadar koyuyorsun sen normal kahve fincanina kupaya degil ama o kadar abartmayim :KK48:

Kendı doktorum yolk sac gordu bebek goremedı, 1 gun sonra Baska doktora gittim o embrıyo bıle bellı belırsız gordu, 3.dpktorla da telefonda gorustum o da yolk sac varsa sıkıntı yok dedı 1hafta bekle dedi
Bence geç döllenme canım yolk varsa embriyo vardır. Embriyo gelişmemiş ondan gözükmüyor olsa kese de gelişmeye devam etmez. Yani kesen gelişiyor yolk sac ın var içini boşuna karartma derim bidaha ki muayenede embriyonun kalbini duyacaksındır 🥰🥰

Bende birkere denemek istiyorum cok saglikli degil ama abartmamak gerekiyor canim acaba icsem midem cok kotu iyi gelirmi tatini almak istiyorum hicbirseyi severek yiyemiyorum
Ben normalde çok içerdim cnm ama şimdi arada bir kaçamak yapıyorum ama çokta içime sinmiyor.bende aşırı bulantı problemi var içince rahatliyorum

Ben normalde çok içerdim cnm ama şimdi arada bir kaçamak yapıyorum ama çokta içime sinmiyor.bende aşırı bulantı problemi var içince rahatliyorum
Rahatlatiyormu ben bugun cok az deneyecegim bende cok icerdim ama panik atak var bende carpinti yapinca biraktim aksilik simdi biraz icsem diyorum belki bu bulanti kusma gecer aglayacagim artik cok siddetleniyor her dk mide bulanirmi :KK61:

Hanımlar merhaba ben de bugün doktora gittim kese gözüktü ama bebek gözükmedi haftaya tekrar gel geç yumurtlamışsın haftaya kalp atışı alamazsak sıkıntı dedi çok korkuyorum :KK43:
9. Haftaya kadar bazenkendını görstermedıgı olurmuş. netten bır cok yazı okudum bununla .stres yapma bence.

Onu nasil ayarlatacagiz canim sut tozlu ve kahveyi nekadar koyuyorsun sen normal kahve fincanina kupaya degil ama o kadar abartmayim :KK48:
Ben 3 bir arada içmiyorum canım türk kahvesine bir çay kaşığı atıyorum yada daha az neskahvede de bi şu bardağı süte 1 çay kaşığı kahve atıyorum o kadar ama hazır neskahvelerin üstünde yazar kalori şeker kafain oranı falan ona bakarak içebilirsin

Çarsamba ya kadar bekleyelim dedi doktor, bakalım embrıyo yu kendı doktorum da gorurse ne dıcek, ne olurdu hersey tıkır tıkır yolunda olsaydı 😔hep benı bulur boyle seyler
sadece sen degılsın cnm benım. herkesı buluyor böyle seyler .bak benıde bulmustu.ama bebek orda bence ıcını ferah tut azıcık.

Rahatlatiyormu ben bugun cok az deneyecegim bende cok icerdim ama panik atak var bende carpinti yapinca biraktim aksilik simdi biraz icsem diyorum belki bu bulanti kusma gecer aglayacagim artik cok siddetleniyor her dk mide bulanirmi :KK61:
Beni rahatlatıyor cnm ama herkeste aynı mı olur bilmiyorum

Back