2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben hiç bilmiyorum canım serklaj ne oluyor tam olarak
Ben yarim rahimliyim canım ve erken doğum riskim bana o yüzden yapalım dedi Dr, ama rahim ağzı yetmezligi olanlara falan da yapılıyor, rahime dikiş atılıyor düşük yada erken doğum olmaması için, ama fiyatlar hakkında hiç bilgim yoktu bı bakayim dedim aman Allahım 2 bin ve 10 bin arası rakamlar okudum şok oldum resmen inanamadjm(

Devlet hastanesi bunu karşılamıyor mu sonuçta zorunlu bişey sağlık denedin mi hiç

Canım öncelikle geçmiş olsun. Devlet hastaneleri bunu karşılıyordur muhtemelen araştırma imkanın oldu mu ? Büyük şehirlerde muhtemelen rant sebebi ile fiyatlar daha uygun olabilir özel hastanelerde imkanın varda büyükşehirlere de gidebilirsin . Çok bilgim olmayan bir konu

Canım senden ne haber bu arada iyimisin?
Sağolasın canım ya benim kanamam durdu pazartesiyi bekliyorum kesede bebek görünecekmi görünmeyecek mi diye düşünmekten yoruldum. Bugün bhcg yaptırdım baktırdığım laboratuvar ın sınırı var galiba >5000 çıktı onunda kaç olduğunu bilemedim 30bin leri görmem gerekiyor. artık hayırlısı Bi pazartesi olsada kesinlik kazansa durumumuz

Devlet hastanesi bunu karşılamıyor mu sonuçta zorunlu bişey sağlık denedin mi hiç
Yok hiç denemedim aslında ama burda üniversite hastanesi var orayla görüşmeyi planlıyorum ilk iki tüp bebek tedavimi de orda yapmıştım işte fiyat şok etti beni nerde nasıl bilmiyorum

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Yok hiç denemedim aslında ama burda üniversite hastanesi var orayla görüşmeyi planlıyorum ilk iki tüp bebek tedavimi de orda yapmıştım işte fiyat şok etti beni nerde nasıl bilmiyorum
Devlet hastanesini dene özelikle büyük şehirdeysen üniversite hastanelerine bak büyük kadındoğum hastanelerine bak canım rabbim esirgesin sağlıklı doğumun olsun inşallah

Devlet hastanesini dene özelikle büyük şehirdeysen üniversite hastanelerine bak büyük kadındoğum hastanelerine bak canım rabbim esirgesin sağlıklı doğumun olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin ben araştırayım her şeyiyle artık

Canım sen kaç haftalık hamilesin

Canım sen kaç haftalık hamilesin
Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 6 hafta bitecek ama perşembe günü Bi kanamam oldu ve doktor kesenin boş olduğunu büyük ihtimalle de boş gebelik dedi şimdi pazartesiyi bekliyorum tekrar kontrol olup kesinleşecek ya var ya yok kesin hamileyim diyemiyorum onun için

Tamamdır canım yarın cevabı yazarım ben hurafelere göre ne çıkacak bakalım
O
Idrar acik sari
Usuyorum
140
Ruyamda beyaz kundakta bebek gormustm cinsiyetini bilmiyorum
Ilk hafta asiri tursu bu aralar tatli en cok peynir domates
Bazen guzel bazen cirkin hissediyorum:))

Ayy inşallah görürsün canım...>5000 kaç oluyor ki acaba

O

Idrar acik sari
Usuyorum
140
Ruyamda beyaz kundakta bebek gormustm cinsiyetini bilmiyorum
Ilk hafta asiri tursu bu aralar tatli en cok peynir domates
Bazen guzel bazen cirkin hissediyorum:))
Ben yazarım birazdan bir sorayım

Ah canım benjm çok üzüldüm inan ki güzel düşün güzel olsun kanamalar olabiliyor bazen sende biliyorsundur bozma moralini insallah herşey çok güzel olacak

Artık ucunu açık bırakmışlar 5binin üstünü ölçmüyor cihaz.
Evet ama anlaşılmıyor ki öyle ya nereden bilelim yani. Ama boşver sen canını sıkma pazartesi güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar bende size birşey soracağım demin hastaneye gittim idrarda yanma vardı baya kötü kadın doğum da kontrol istediler oraya gittim ebe hanım ultrason da baktı iki tane kese var ikisininde içi dolu gözüküyor dedi kalp atışı az aldım dedi cihaz eski bide idrar torbası boş olduğu için fazla alamadım dedi daha önce 2 kese olup birinin boş olduğunu söyledi Dr hatta kanamam da o kesenin dusmesine bağlandı Dr ikinci keseyi göremiyorum demişti uff kafam karıştı sizce ebe mi doğru Dr mu yaa böyle birşey yaşayan duyan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…