Ben yarim rahimliyim canım ve erken doğum riskim bana o yüzden yapalım dedi Dr, ama rahim ağzı yetmezligi olanlara falan da yapılıyor, rahime dikiş atılıyor düşük yada erken doğum olmaması için, ama fiyatlar hakkında hiç bilgim yoktu bı bakayim dedim aman Allahım 2 bin ve 10 bin arası rakamlar okudum şok oldum resmen inanamadjmBen hiç bilmiyorum canım serklaj ne oluyor tam olarak
Devlet hastanesi bunu karşılamıyor mu sonuçta zorunlu bişey sağlık denedin mi hiçBen yarim rahimliyim canım ve erken doğum riskim bana o yüzden yapalım dedi Dr, ama rahim ağzı yetmezligi olanlara falan da yapılıyor, rahime dikiş atılıyor düşük yada erken doğum olmaması için, ama fiyatlar hakkında hiç bilgim yoktu bı bakayim dedim aman Allahım 2 bin ve 10 bin arası rakamlar okudum şok oldum resmen inanamadjm(
Rahim ağzına dikiş atılması gibi birşey galibaBen hiç bilmiyorum canım serklaj ne oluyor tam olarak
Canım senden ne haber bu arada iyimisin?Devlet hastanesi bunu karşılamıyor mu sonuçta zorunlu bişey sağlık denedin mi hiç
Canım öncelikle geçmiş olsun. Devlet hastaneleri bunu karşılıyordur muhtemelen araştırma imkanın oldu mu ? Büyük şehirlerde muhtemelen rant sebebi ile fiyatlar daha uygun olabilir özel hastanelerde imkanın varda büyükşehirlere de gidebilirsin . Çok bilgim olmayan bir konuBen yarim rahimliyim canım ve erken doğum riskim bana o yüzden yapalım dedi Dr, ama rahim ağzı yetmezligi olanlara falan da yapılıyor, rahime dikiş atılıyor düşük yada erken doğum olmaması için, ama fiyatlar hakkında hiç bilgim yoktu bı bakayim dedim aman Allahım 2 bin ve 10 bin arası rakamlar okudum şok oldum resmen inanamadjm(
Sağolasın canım ya benim kanamam durdu pazartesiyi bekliyorum kesede bebek görünecekmi görünmeyecek mi diye düşünmekten yoruldum. Bugün bhcg yaptırdım baktırdığım laboratuvar ın sınırı var galiba >5000 çıktı onunda kaç olduğunu bilemedim 30bin leri görmem gerekiyor. artık hayırlısı Bi pazartesi olsada kesinlik kazansa durumumuzCanım senden ne haber bu arada iyimisin?
Yok hiç denemedim aslında ama burda üniversite hastanesi var orayla görüşmeyi planlıyorum ilk iki tüp bebek tedavimi de orda yapmıştım işte fiyat şok etti beni nerde nasıl bilmiyorumDevlet hastanesi bunu karşılamıyor mu sonuçta zorunlu bişey sağlık denedin mi hiç
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanım öncelikle geçmiş olsun. Devlet hastaneleri bunu karşılıyordur muhtemelen araştırma imkanın oldu mu ? Büyük şehirlerde muhtemelen rant sebebi ile fiyatlar daha uygun olabilir özel hastanelerde imkanın varda büyükşehirlere de gidebilirsin . Çok bilgim olmayan bir konu
Devlet hastanesini dene özelikle büyük şehirdeysen üniversite hastanelerine bak büyük kadındoğum hastanelerine bak canım rabbim esirgesin sağlıklı doğumun olsun inşallahYok hiç denemedim aslında ama burda üniversite hastanesi var orayla görüşmeyi planlıyorum ilk iki tüp bebek tedavimi de orda yapmıştım işte fiyat şok etti beni nerde nasıl bilmiyorum
Amin canım Allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin ben araştırayım her şeyiyle artıkDevlet hastanesini dene özelikle büyük şehirdeysen üniversite hastanelerine bak büyük kadındoğum hastanelerine bak canım rabbim esirgesin sağlıklı doğumun olsun inşallah
Canım sen kaç haftalık hamilesinSağolasın canım ya benim kanamam durdu pazartesiyi bekliyorum kesede bebek görünecekmi görünmeyecek mi diye düşünmekten yoruldum. Bugün bhcg yaptırdım baktırdığım laboratuvar ın sınırı var galiba >5000 çıktı onunda kaç olduğunu bilemedim 30bin leri görmem gerekiyor. artık hayırlısı Bi pazartesi olsada kesinlik kazansa durumumuz
Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 6 hafta bitecek ama perşembe günü Bi kanamam oldu ve doktor kesenin boş olduğunu büyük ihtimalle de boş gebelik dedi şimdi pazartesiyi bekliyorum tekrar kontrol olup kesinleşecek ya var ya yok kesin hamileyim diyemiyorum onun içinCanım sen kaç haftalık hamilesin
OTamamdır canım yarın cevabı yazarım benhurafelere göre ne çıkacak bakalım
Idrar acik sariKızlar bu arada cinsiyet tahmini için şu soruları cevaplamamız gerekmiş yani kayınvalidem bana böyle bir test yaptırmıştı çünkü gerçi çok tutmadı ama:))
İdrarınızın rengi?
Üşüyor musunuz yoksa sıcak mı basıyor?
Bebeğinizin nabzı dakikada kaç atıyor?
Rüyanızda erkek mi kız mı gördünüz?
Nelere aşeriyorsunuz?
Güzelleştiniz mi çirkinleştiniz mi?
Bunlar tamamen hurafe ve inanmamız gerekiyor ama eğlence amaçlı öylesine
Ayy inşallah görürsün canım...>5000 kaç oluyor ki acabaSağolasın canım ya benim kanamam durdu pazartesiyi bekliyorum kesede bebek görünecekmi görünmeyecek mi diye düşünmekten yoruldum. Bugün bhcg yaptırdım baktırdığım laboratuvar ın sınırı var galiba >5000 çıktı onunda kaç olduğunu bilemedim 30bin leri görmem gerekiyor. artık hayırlısı Bi pazartesi olsada kesinlik kazansa durumumuz
Ben yazarım birazdan bir sorayımO
Idrar acik sari
Usuyorum
140
Ruyamda beyaz kundakta bebek gormustm cinsiyetini bilmiyorum
Ilk hafta asiri tursu bu aralar tatli en cok peynir domates
Bazen guzel bazen cirkin hissediyorum:))
Ah canım benjm çok üzüldüm inan ki güzel düşün güzel olsun kanamalar olabiliyor bazen sende biliyorsundur bozma moralini insallah herşey çok güzel olacakBen de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 6 hafta bitecek ama perşembe günü Bi kanamam oldu ve doktor kesenin boş olduğunu büyük ihtimalle de boş gebelik dedi şimdi pazartesiyi bekliyorum tekrar kontrol olup kesinleşecek ya var ya yok kesin hamileyim diyemiyorum onun için
Artık ucunu açık bırakmışlar 5binin üstünü ölçmüyor cihaz.Ayy inşallah görürsün canım...>5000 kaç oluyor ki acaba
İnşallah canım Allah razı olsunAh canım benjm çok üzüldüm inan ki güzel düşün güzel olsun kanamalar olabiliyor bazen sende biliyorsundur bozma moralini insallah herşey çok güzel olacak
Evet ama anlaşılmıyor ki öyle ya nereden bilelim yani. Ama boşver sen canını sıkma pazartesi güzel haberlerini bekliyorumArtık ucunu açık bırakmışlar 5binin üstünü ölçmüyor cihaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?