2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayy çok iyi yaa kalp atışı da görünür canım inşallah
İnsallah kuzum, ama bugun doktor sankı duyulmalıydı gıbı yorum yaptı ama ben yıne de umudumu kaybetmiyorum, onlar hep adet tarıhıne gore hesap yapıyor, gelısım gerı falan dusunmuyprlar hıc sasırdım dogruusu

İnsallah kuzum, ama bugun doktor sankı duyulmalıydı gıbı yorum yaptı ama ben yıne de umudumu kaybetmiyorum, onlar hep adet tarıhıne gore hesap yapıyor, gelısım gerı falan dusunmuyprlar hıc sasırdım dogruusu
Amaan takma sen bazılarınınkinin makinesi kötü oluyor bir arkadaşım da 9. haftaya kadar kalp atışlarını duyamamıştı kız cok ağlamıştı kürtaj yapacaklardı az kalsın bide tüp bebekti çok istiyordu.. şimdi sağlıklı bir oğlu var🙏

Amaan takma sen bazılarınınkinin makinesi kötü oluyor bir arkadaşım da 9. haftaya kadar kalp atışlarını duyamamıştı kız cok ağlamıştı kürtaj yapacaklardı az kalsın bide tüp bebekti çok istiyordu.. şimdi sağlıklı bir oğlu var🙏
Yok yok bugun den sonra umduğum var ❤️inanıyorum duycam daha cok kucuk bence

6.haftada başladı benim. Öncesinde hiçbişey hissetmiyordum hatta baya iştahım acıktı şimdi zorla yiyorum. Hele sabahları kahvaltı hazırlamak ölüm gibi geliyor. Bu 2 gündür daha kötü midem.
Ama herkesin zor gecmiyor rahat geçiren çok arkadaşım var inşallah senin de oyledir🤲
İnşallah canım senin de bundan sonra rahat geçer inşallah

Valla biz eve girmedik gece huzursuz oldum gözüme tek damla uyku girmedi çok kötüydü Allah bir daha yaşatmasın😔🙏
Mecburen evde kaldık ya biz aracımız olsa yine arabada kalırdık da dışarısı da acaip soğuktu dualar okuyup tevekkül ettim öyle uyudum artık sabah erken saatlerde de galiba artçı oldu 8 buçuk gibiydi

Mecburen evde kaldık ya biz aracımız olsa yine arabada kalırdık da dışarısı da acaip soğuktu dualar okuyup tevekkül ettim öyle uyudum artık sabah erken saatlerde de galiba artçı oldu 8 buçuk gibiydi
Off evet dışarısı buz gibiydi açık hava bir yere gidip arabada uyuduk ama üşüdüm.. sabahki artçıdan haberim yok benim ya uykusuzluktan başım döndü sanmışta olabilirim ama depremden sonra bir sürü oldu..

benim o gittiğim paragoz doktor ilk odaya girdim oturdum hamilelikte bahsettim daha ulltrasyona almadan bebeği kimseye demedin degilmi diye sordu kimseye şimdi birsey söyleme falan dedi. bu doktora ne oluyor ilk basta şüphe dustu. bebeği söylesem ne söylemezsem ne sen niye bunu en çok merak ettin birde bu adam sonra kürtaj yapalım dedi bana normal bir soru gibi gelmedi.

deprem çok geçmiş olsun umarım kısa sürede kurtarılır dün gece esimde göreve çağırdılar apart topar gitti. Tez zamanda hersey eski haline döner 🤲
Ayy evet yıkılan bir apartmanı gördüm de halime şükrettim öyle böyle sallanmadık..deprem bittikten sonra yarım saat başım döndü yer ayaklarımın altında sallanmaya devam etti..

İyi akşamlar depremi yaşayanlara çok geçmiş olsun Allahım yardımcıları olsun inşallah bayanlar yorgunluk, mide yanması ve bulantı şikayetlerim git gide artıyor su dahi içemiyorum siz de durum nedir

İyi akşamlar depremi yaşayanlara çok geçmiş olsun Allahım yardımcıları olsun inşallah bayanlar yorgunluk, mide yanması ve bulantı şikayetlerim git gide artıyor su dahi içemiyorum siz de durum nedir
Bendeki bütün belirtiler aniden kayboldu o yüzden eminim artık

Back