2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Herkese merhaba bugun doktora gittim kalp atisi icin ve allaha sukur ki kalp atisini gorduk sesini duyamadik cunku ultrason cihazi eskiydi ama gorduk ekranda kalp atislarini❤❤❤🥰🥰🥰 ama sunu anlamdim doktor bana 6 hafta 6 gunluksn dedi ama normlde 7hafta 2 gunluk olmam lazim bu nasil oluyo
Canım çok sevindim ben hala duyamadım çok üzülüyorum İzmir’in normalleşmesini bekliyorum doktorum bekle dedi 😭😭

Kızlar bende size birşey soracağım demin hastaneye gittim idrarda yanma vardı baya kötü kadın doğum da kontrol istediler oraya gittim ebe hanım ultrason da baktı iki tane kese var ikisininde içi dolu gözüküyor dedi kalp atışı az aldım dedi cihaz eski bide idrar torbası boş olduğu için fazla alamadım dedi daha önce 2 kese olup birinin boş olduğunu söyledi Dr hatta kanamam da o kesenin dusmesine bağlandı Dr ikinci keseyi göremiyorum demişti uff kafam karıştı sizce ebe mi doğru Dr mu yaa böyle birşey yaşayan duyan varmi
Sen= ben çoğu şey benziyor. Benim de beynimden dumanlar çıkıyor kaç gündür düşünmekten aslında hiçbir şey anlamadım desem yeridir

Kızlar bende size birşey soracağım demin hastaneye gittim idrarda yanma vardı baya kötü kadın doğum da kontrol istediler oraya gittim ebe hanım ultrason da baktı iki tane kese var ikisininde içi dolu gözüküyor dedi kalp atışı az aldım dedi cihaz eski bide idrar torbası boş olduğu için fazla alamadım dedi daha önce 2 kese olup birinin boş olduğunu söyledi Dr hatta kanamam da o kesenin dusmesine bağlandı Dr ikinci keseyi göremiyorum demişti uff kafam karıştı sizce ebe mi doğru Dr mu yaa böyle birşey yaşayan duyan varmi
Dr sürekli bakıyor usg daha iyi bilir canım

Kızlar bugun Baska bi doktora gittik embriyo var hatta 3.58 mm boyu dedı yolk sac cok saglılıklı gorunuyor dedı kesınlıkle bos gebelık deıl dedı, dün görülmedi dedim o da emın olmak ıcın pazartesi beta ıstedı salı tekrar bakıcak, sakın kürtaj olma dedı, molar gebelık de soz konusu deıl dedı, biraz umutlandım hatta yolk saca bitişik gösterdi bak bu dedı, dun onu hıc gormedık
Cooook sevindiiiiimmmmm❤️

Sen= ben çoğu şey benziyor. Benim de beynimden dumanlar çıkıyor kaç gündür düşünmekten aslında hiçbir şey anlamadım desem yeridir
Gerçekten ya kanama bile aynı gün başladı galiba önce Dr a gittim boş kese kürtaj sonra ikiz sonra tek kese sonra kanama alanı şimdi bida ikiz eşim diyor bu ne adamı oyuncak ettiler bı öyle bı böyle ya bide hadi diyelim kese yok tek bebek o zaman gösterdiği şey kanama alanı mi ?kanamam kesildi tehlikem geçti azaldı diye düşünüyordum

Dr sürekli bakıyor usg daha iyi bilir canım
Valla Dr ada su kürtaj dedikten sonra güvenemiyorum canım ebeye zaten hiç güvenmiyorum bilmiyor ya kanama alanı olsa içinde gösterdiği ne niye ikisi aynıydı valla delirecem

Kızlar bu ağız kuruluğu sizde de oluyor mu ya 3litre su içiyorum yine de gitmiyor
Bende aşırı kuruluk var çok fazla su içiyorum ve hala susamış hissediyorum. Hatta demin eşime söyledim ki o kadar su içiyorum niye böyle oluyor diye.

Herkese mrb arkadaşlar bnde yeni hamile olduğumu öğrendim 2 Ekim son adet tarihim. 26 Ekim'de erken gebelik testinde çok çok silik ikinci çizgi gördüm ertesi gün ilk idrarla kaset test yaptım görünen silik çizgi çıktı gittim sağlık ocağına kan verdim 52 çıktı kan değerim salı günü adetimden 6 gün önce öğrenmiş oldum bugün adetime iki gün kala evde tekrar idrar testi yaptım koyuluk daha da artmış belirginleşmis bu değerlerin arttığını mi gösterir insan çok endiseleniyor kimyasal mi boş gebelik mi dış gebelik mi ilk aylar çok stresli oluyor insan 2. Gebeligim sürpriz bir gebelik oldu aslında doğum tarihi 9 temmuz olarak görünüyor ama sezeryan olacağı için Haziran sonu olur diye düşündüm buraya yazayım dedim sohbet etmek amacli. İzmir'deki arkadaşlarımıza da çok geçmiş olsun bu arada. Bu resimlerde ilk günden bugüne yaptığım testler 6 gündür 2 gün arayla

Eklentiler

• IMG_20201031_094345_962.jpg
    IMG_20201031_094345_962.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 43
Belirsizlik çok zor dimi. Kanaması olan arkadaşları okudukça sürekli gidip lavaboda kontrol eder oldum. Sanki her an kanamam başlıycak gibi hissediyorum. Ben daha keseyi bile görmeye gitmedim. İnşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza. İzmirdeki depremden dolayı çok duygusalım. Ufacık bir video bile çok etkiliyor. İnşallah bir daha yaşanmaz. Yaralılar şifa bulur.

Herkese mrb arkadaşlar bnde yeni hamile olduğumu öğrendim 2 Ekim son adet tarihim. 26 Ekim'de erken gebelik testinde çok çok silik ikinci çizgi gördüm ertesi gün ilk idrarla kaset test yaptım görünen silik çizgi çıktı gittim sağlık ocağına kan verdim 52 çıktı kan değerim salı günü adetimden 6 gün önce öğrenmiş oldum bugün adetime iki gün kala evde tekrar idrar testi yaptım koyuluk daha da artmış belirginleşmis bu değerlerin arttığını mi gösterir insan çok endiseleniyor kimyasal mi boş gebelik mi dış gebelik mi ilk aylar çok stresli oluyor insan 2. Gebeligim sürpriz bir gebelik oldu aslında doğum tarihi 9 temmuz olarak görünüyor ama sezeryan olacağı için Haziran sonu olur diye düşündüm buraya yazayım dedim sohbet etmek amacli. İzmir'deki arkadaşlarımıza da çok geçmiş olsun bu arada. Bu resimlerde ilk günden bugüne yaptığım testler 6 gündür 2 gün arayla
Koyulaşması hcg nin arttığını gosteriyor bende bu testle takip ettim seninki gibi çıktı ana adetime 6 gün varken başladım kan testim 52 cıktı dr hcg takibi etti 241 görünce artık normal gebelik dedi seyrinde ilerliyor dedi adetini 1 yada 2 hafta geçince kesen gözükür canım benim öyle oldu

Hanımlar konu dışı ama ben kullandığım folikasit den çok memnun kaldım. Eşim e de alsam mı kullanilir degilmi sonuçta sadece hamilelere özel yazmıyor hem fiyatı iyiydi hemde baya memnunm yani ben bı fikir verir misiniz.
Vitaminin adı refenesis
Bı yorum yaparsanız çok memnun olurum. 💕

Valla Dr ada su kürtaj dedikten sonra güvenemiyorum canım ebeye zaten hiç güvenmiyorum bilmiyor ya kanama alanı olsa içinde gösterdiği ne niye ikisi aynıydı valla delirecem
Sen bi başka dr git istersen kendine hiç stres yapma

Gerçekten ya kanama bile aynı gün başladı galiba önce Dr a gittim boş kese kürtaj sonra ikiz sonra tek kese sonra kanama alanı şimdi bida ikiz eşim diyor bu ne adamı oyuncak ettiler bı öyle bı böyle ya bide hadi diyelim kese yok tek bebek o zaman gösterdiği şey kanama alanı mi ?kanamam kesildi tehlikem geçti azaldı diye düşünüyordum
Ay gerçekten yaa mahvoldum bir öyle bir böyle kafam allak bullak..

Hanımlar konu dışı ama ben kullandığım folikasit den çok memnun kaldım. Eşim e de alsam mı kullanilir degilmi sonuçta sadece hamilelere özel yazmıyor hem fiyatı iyiydi hemde baya memnunm yani ben bı fikir verir misiniz.
Vitaminin adı refenesis
Bı yorum yaparsanız çok memnun olurum. 💕
İhtiyacı varsa normalde kullaniyosa kullanabilir sonuçta vitamin takviyesi

Back