2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydın Kızlar ben kürdaş oldum dün skal gebelik geçirdim bebek sezaryen yerine yerleşmişti çok kötü günler geçirdim
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Rabbim bir evlat daha nasip eder inşallah

Oyy kuzum. Aylar sonra sizin evde de çok güzel bir bebek göreceksin inşallah

Aynen ya benim oğlumu da bu sene kreşe yazdıracaktık koronadan dolayı olmadı ona canı sıkılıyor

MahidevranSultan cnm nasilsin dun gece disarida mi kaldiniz Allah yardimciniz olsun bebekler nasil kanaman bitti mi
Canım çok sağol sorduğun için evet geceyi dışarıda geçirdik gözüme tek damla uyku girmedi valla kanamam da normal adet oluyormuşum gibi devam ediyor artık ağrısız düşük yaptığımdan şüphelenmeye başladım pazartesi anlayacağız bakalım

Cok üzgünüm senin adına yıkılan binalar size yakin mi dikkat edin kendini sicak tut

Cok üzgünüm senin adına yıkılan binalar size yakin mi dikkat edin kendini sicak tut
Bize yakın olan bir bina yok çok şükür bu evi alırken depreme dayanıklı mı diye defalarca sormuştum içime doğmuş demek ki.. Çok teşekür ederim

Bize yakın olan bir bina yok çok şükür bu evi alırken depreme dayanıklı mı diye defalarca sormuştum içime doğmuş demek ki.. Çok teşekür ederim
Abla gecmis olsun cook cook uzun zamndir takip edemdim bu ara ev tasidim filan derkene nasilsn iyimisin kanamn varms insallah ikizlerine birsey olmaz allaha emanet ol.kendine cook iyo bak

Abla gecmis olsun cook cook uzun zamndir takip edemdim bu ara ev tasidim filan derkene nasilsn iyimisin kanamn varms insallah ikizlerine birsey olmaz allaha emanet ol.kendine cook iyo bak
Çok teşekkür ederim canım benim İnşallah olmaz birşey ama ben düşük yaptığıma eminim neredeyse pazartesi anlayacağız

Çok teşekkür ederim canım benim İnşallah olmaz birşey ama ben düşük yaptığıma eminim neredeyse pazartesi anlayacağız
Canım benim öyle düşünme kolay değil Allah yardımcınız olsun ama kendini strese bari sokma güzel düşün herşey güzel olacak dualarim seninle

Kızlar bugun Baska bi doktora gittik embriyo var hatta 3.58 mm boyu dedı yolk sac cok saglılıklı gorunuyor dedı kesınlıkle bos gebelık deıl dedı, dün görülmedi dedim o da emın olmak ıcın pazartesi beta ıstedı salı tekrar bakıcak, sakın kürtaj olma dedı, molar gebelık de soz konusu deıl dedı, biraz umutlandım hatta yolk saca bitişik gösterdi bak bu dedı, dun onu hıc gormedık

Çok sevindim canım inşallah kalp atılınıda duyacaksın

Herkese merhaba bugun doktora gittim kalp atisi icin ve allaha sukur ki kalp atisini gorduk sesini duyamadik cunku ultrason cihazi eskiydi ama gorduk ekranda kalp atislarini❤❤❤ ama sunu anlamdim doktor bana 6 hafta 6 gunluksn dedi ama normlde 7hafta 2 gunluk olmam lazim bu nasil oluyo

Canım çok sevindim. 3.58mm kaç cm ediyor ben matematik özürlü olarak inşallah pazartesi de kalbini duyarsınız miniğin Allah yardımcınız olsun

Bende öyle ve hala atlatamadım ne kadar kötüydü subhanAllah gece zorla yattım ya bişey olursa diye etkisinden çıkamıyorum hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…