- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
Maşallah onabenim tosbiğim daha popusunu kaldıramıyor bir iki tutunup kalkmaya yeltendi ama beceremedi. Ama çok aktif evi talan ediyor gidemediği yer yok otururken bile popusunu kaydıra kaydıra başka yerlere gidiyor. Üst dişleride patladı.
Bende bayramda anneme gidecegim insallah kopekten horazdan korkmazBizde de durumlar eliyle tutunmasan ayaga kalkmaya başladı ,elini bırakıp ayakta duruyo ama yurume yok . son bir haftadir ust dis sikintisi yasiyo uykusuz gecelr ve bol huysuz gunduzler yasiyoruz . bide sizin cocuklarda korkuyo mu kizlar ben koye kv delere gittim gecen . kedi gorunce soka girdi kizim ciglik cigliga agladi ,horoz gorunve ve sesini dutunca da ayni tepkileri veriyo bagirarak bana sariliyo ve aglamaya basliyor . normal ki bu tepkiler anlamdm . buyuk kizim hic boyle yapmazdi . cok zor bi durum bizim icin cunku hayvanlarla ic iceyiz hepokuttum bi kac kez ama umarim duzelir
Aynen canim baya korkuyo seslerden . bizde de tutunarak emekeleyerek faln istediği yere gidiyo artik . cak yap diyorum biliyor . ust disler yarilmis ama daha cikmadi baya zorluyo eli surekli agzinda , seli akiyo bi iki gundur . hic oturmuyo yemegi bile ayakta yiyor asla oturmuyoBende bayramda anneme gidecegim insallah kopekten horazdan korkmaz
2 dişimiz var tam 10 aylıkta çıkardık sıralayarak istedigi yere gidiyor nerdeyse, yürüme arabasını tek başına sürüyor alkış yap diyorum by by yap hopla diyorum yapıyor maşallah kuzuma
Evde biraz sessizlik olunca ben konuşunca korkuyor sarılarak yavaş yavaş alışacak sanırım
Masallah kuzuya 2 diş cikardik zayifladik iyice 9200 gramız 76 cm boy kilo alsın istiyorum biraz ama ne yapabilirim bilmiyorumAynen canim baya korkuyo seslerden . bizde de tutunarak emekeleyerek faln istediği yere gidiyo artik . cak yap diyorum biliyor . ust disler yarilmis ama daha cikmadi baya zorluyo eli surekli agzinda , seli akiyo bi iki gundur . hic oturmuyo yemegi bile ayakta yiyor asla oturmuyo
Allahim sifa ve kolayliklar versin canimBiz otizmi hiç bilmiyorduk konuşma olmayınca 3 yaşında tanı aldık ama öncesinde tekrarlayan hareketleri ismine bakmama akranları ile oynamama gibi belirtiler vardı parmak ucu yürürdü falan ilk aklıma gelenler bunlar.. @severb sahi neden genetik test yaptırdınız?
Ela yağız (demet) arkadaşımız evinde ama 6 aydır uyanmadı bilinç kapalı gibi bişey, görümcesinden arada bilgi alıyorum en son beyinden su çekmişler ameliyatla dediydi..
Ay canim benim kizimda kilolu masallah diyeyimMasallah kuzuya 2 diş cikardik zayifladik iyice 9200 gramız 76 cm boy kilo alsın istiyorum biraz ama ne yapabilirim bilmiyorum
@MrvCnLesaM succulentaski @Hirasarem ve diğer ismi aklıma gelmeyen arkadaşlar, nasılsınız çocuklar nasıl?
Selamlaar@MrvCnLesaM succulentaski @Hirasarem ve diğer ismi aklıma gelmeyen arkadaşlar, nasılsınız çocuklar nasıl?
Pasta ve doğum günü hazırlıklarımızı paylaşalım kızlar daha önce de yazmıştım da arada kaynadı gittiCanım uzundur girmiyordum bugün açtım sen yazmışsın :)
İş ev çocuk bambaşka bir düzene girdim çok yoruluyorum. Hiçbir şeye halim kalmıyor.
Ek gıda süreci güzel gitmiyor ben işe başlayana kadar harikaydı. Bakıcıların saçma yedirme stilleri bozdu çocuğumu. Anneme göre benim çocuğum iştahsızmış ama bence bakıcı suçlu
Onun dışında alerjimiz düzeldi hemen hemen.
4. 5. Aydan itibaren sürekli st sağıyordum meme reddi yüzünden artık sağmıyorum emiyor. Ben işten gelince özellikle yapışıyor şükürler olsun.
Gece uykularımız berbat. Ama bu normal sanırım
Yürümüyoruz ama fırtına gibi emekliyoruz.
5 haziranda Doğum günümüzde nasıl bir pasta yapsak diye tarif bakıyoruz. Bizde gelişmeler böyle. Geçen sene bu zamanlar heyecanlı bekleyişlerdeydik. Şimdi bambaşka heyecanlar
Pasta ve doğum günü hazırlıklarımızı paylaşalım kızlar daha önce de yazmıştım da arada kaynadı gittibizimki de 18 haziran bi taşınma ev işlerim bitsin o işlere yoğunlaşmak istiyorum ama hepsine ayrı ayrı hevesli olunca insan dagılıyor. İnstagramdan doğum günü kıyafeti sipariş veren varsa öneri severek beklerim
Süt alerjik olup diyeti açan var mı
Geçmiş olsun canım kolay gelsin hayırlı olsun evin... diş dönemi olabilen şeyler bunlar ateş olsun ishal olsun...Selamlaar
Taşındım, bebişle fena zor oldu. Cocuk ishal kaç gündür ben grip oldum esyalar ortalarda terelelli günler kızlar…bu aralar maşallah cok hareketli ama son aylar ayda 1 kez ishal ates hep yasadık neden acaba alerji belirtisi mi ne bilemiyorum
Merhabalar arkadaşlar,ben de epeydendir girmiyordum üç çocuk okul bayağı yoğun geçiyor benim de.
Bizde de var canim yemekte baya geriledi ama ben pek onemsemedim . ben emziriyorum zaten , arada yemek de yiyor . duzenlide vermiyorum ek gida acikcasi biz yerken yediriyorum sadce . kilo alimi sorunlu degilse ,bi problemi yoksa bisey olmaz dis sıkintisi bizimki bu arada . belki dis cikariyodur . normalde pek gezmiyosaniz ondan da olabailir yer degisinc3 tepki olrak. Ben normlde cok gezdigim icin benim kizim alistiKızlar selamlar,
Yemek olayları nasıl gidiyor sizde?
Biz eh işte gidiyorduk zorlamadan yediği kadar yediriyordum. Sabah kahvaltı öğlen çorba akşam bizim yediklerimizde tattırma arada meyve gibi gidiyordu. Kalan zamanlarda anne sütü alıyordu.
Bayram için kayınvalideme geldik. 2 gündür ağzını açmıyor çocuk sütüm de o kadar yeterli değil. Mamaya başladım burada. Herkes de üstüme geliyor şöyle yap böyle yap. Delirmeme ramak kaldı. Ara ara böyle şeyler olabilir mi?
47. Hafta atak haftasındaymışız onunla alakalı olabilir mi, yaşayan var mı nasıl çözdünüz?
Bizde de var canim yemekte baya geriledi ama ben pek onemsemedim . ben emziriyorum zaten , arada yemek de yiyor . duzenlide vermiyorum ek gida acikcasi biz yerken yediriyorum sadce . kilo alimi sorunlu degilse ,bi problemi yoksa bisey olmaz dis sıkintisi bizimki bu arada . belki dis cikariyodur . normalde pek gezmiyosaniz ondan da olabailir yer degisinc3 tepki olrak. Ben normlde cok gezdigim icin benim kizim alisti
Bence oyledir canim sıkma canini annelik zor icin rahat etmiyodur haklisinEvet canım 7. Ayda çalışmaya başladım. O zamandan beri hep evde sabit düzende saatli yiyor uyuyor bakıcıyla. İlk kez evden uzaklaştık diyebilirim. Ama hafta sonları dışarı çıktığımızda dışarıda evden daha iyi yerdi. Ben de onun ümidiyle geldim buralara. Tam tersi oldu.
kilo alımı normal. Ama iri bir bebek değil. Yani hastalık zamanları için depomuz yok
Umarım yer değişikliğinden olmuştur..
Kızlar selamlar,
Biz eh işte gidiyorduk zorlamadan yediği kadar yediriyordum. Sabah kahvaltı öğlen çorba akşam bizim yediklerimizde tattırma arada meyve gibi gidiyordu. Kalan zamanlarda anne sütü alıyordu.
Bayram için kayınvalideme geldik. 2 gündür ağzını açmıyor çocuk sütüm de o kadar yeterli değil. Mamaya başladım burada. Herkes de üstüme geliyor şöyle yap böyle yap. Delirmeme ramak kaldı. Ara ara böyle şeyler olabilir mi?
47. Hafta atak haftasındaymışız onunla alakalı olabilir mi, yaşayan var mı nasıl çözdünüz?
[/QUOTEMerhaba ,tam olrak bu durumu yaşıyorum. Aynı şeyleri yazakken sizin yazdıklarınızi okudum. 3 gündür su bile içmiyor. Normalde ek gida az da olsa yiyordu. 3 gündür sadece anne sütü alıyor. Ust dişleri çıkıyor ona bağlıyorum ishal de var, Cok üzülüyorum. Su bile içmek istemiyor. Ne yapcağımi şaşırdim. 27 mayis doğumlu benim oğlum da atak mi acaba bilmiyorum.Kızlar selamlar,