2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maşallah ona

Bende bayramda anneme gidecegim insallah kopekten horazdan korkmaz
2 dişimiz var tam 10 aylıkta çıkardık sıralayarak istedigi yere gidiyor nerdeyse, yürüme arabasını tek başına sürüyor alkış yap diyorum by by yap hopla diyorum yapıyor maşallah kuzuma
Evde biraz sessizlik olunca ben konuşunca korkuyor sarılarak yavaş yavaş alışacak sanırım

Aynen canim baya korkuyo seslerden . bizde de tutunarak emekeleyerek faln istediği yere gidiyo artik . cak yap diyorum biliyor . ust disler yarilmis ama daha cikmadi baya zorluyo eli surekli agzinda , seli akiyo bi iki gundur . hic oturmuyo yemegi bile ayakta yiyor asla oturmuyo

Masallah kuzuya 2 diş cikardik zayifladik iyice 9200 gramız 76 cm boy kilo alsın istiyorum biraz ama ne yapabilirim bilmiyorum

Allahim sifa ve kolayliklar versin canim
Elayagizdi evet, rabbim onlara da sifa ve kolayliklar versin ne zor

Masallah kuzuya 2 diş cikardik zayifladik iyice 9200 gramız 76 cm boy kilo alsın istiyorum biraz ama ne yapabilirim bilmiyorum
Ay canim benim kizimda kilolu masallah diyeyim inanki cok zorlaniyorum , surekli kucakta bel agrisi ,kol agrisi bide oructa daha da zorlandim . ilk kizimda kiloluydu ,hem cok nazar oluyo hemde beni yoruyo .diyorum zayif cocuugum olur mu acaba ,saglikli olarak tabi kendi icinde zor hareketleri kisitlaniyo ,surekli pisik kol altlari ,bacaklar ama saglik olsun diyelim , Rabbim acilarini gostermesin

@MrvCn LesaM succulentaski @Hirasarem ve diğer ismi aklıma gelmeyen arkadaşlar, nasılsınız çocuklar nasıl?

Canım uzundur girmiyordum bugün açtım sen yazmışsın :)

İş ev çocuk bambaşka bir düzene girdim çok yoruluyorum. Hiçbir şeye halim kalmıyor.
Ek gıda süreci güzel gitmiyor ben işe başlayana kadar harikaydı. Bakıcıların saçma yedirme stilleri bozdu çocuğumu. Anneme göre benim çocuğum iştahsızmış ama bence bakıcı suçlu
Onun dışında alerjimiz düzeldi hemen hemen.
4. 5. Aydan itibaren sürekli st sağıyordum meme reddi yüzünden artık sağmıyorum emiyor. Ben işten gelince özellikle yapışıyor şükürler olsun.
Gece uykularımız berbat. Ama bu normal sanırım
Yürümüyoruz ama fırtına gibi emekliyoruz.
5 haziranda Doğum günümüzde nasıl bir pasta yapsak diye tarif bakıyoruz. Bizde gelişmeler böyle. Geçen sene bu zamanlar heyecanlı bekleyişlerdeydik. Şimdi bambaşka heyecanlar

@MrvCn LesaM succulentaski @Hirasarem ve diğer ismi aklıma gelmeyen arkadaşlar, nasılsınız çocuklar nasıl?
Selamlaar

Taşındım, bebişle fena zor oldu. Cocuk ishal kaç gündür ben grip oldum esyalar ortalarda terelelli günler kızlar…bu aralar maşallah cok hareketli ama son aylar ayda 1 kez ishal ates hep yasadık neden acaba alerji belirtisi mi ne bilemiyorum

Pasta ve doğum günü hazırlıklarımızı paylaşalım kızlar daha önce de yazmıştım da arada kaynadı gitti bizimki de 18 haziran bi taşınma ev işlerim bitsin o işlere yoğunlaşmak istiyorum ama hepsine ayrı ayrı hevesli olunca insan dagılıyor. İnstagramdan doğum günü kıyafeti sipariş veren varsa öneri severek beklerim

Yeni evin hayırlı olsun canım ağız tadıyla oturun
Ben çok özel bir şey yapmayacağım ama evde pasta ile bir fotoğraf konsepti düşünüyorum

Geçmiş olsun canım kolay gelsin hayırlı olsun evin... diş dönemi olabilen şeyler bunlar ateş olsun ishal olsun...

D denizana N NilPerisi egzama ile son durumlarınız nasıl diyet yapan varmıydı içinizde
LesaM siz nasılsınız canım
Merhabalar arkadaşlar,ben de epeydendir girmiyordum üç çocuk okul bayağı yoğun geçiyor benim de.
Yüzündeki egzama hemen hemen kayboldu biliyor musunhafif kızarıklık var diyebilirim şu an fark bile edilmiyor.ama sırtında var isilik gibi.sıcaktan da olabilir diye düşünüyorum onu doktora sormadım bile.hassas bi cildi var onu kabullendim ama inşallah tekrar gelmemek üzere geçmiştir.Allah hepimizinkine sağlık sıhhat versin.

Kızlar selamlar,
Yemek olayları nasıl gidiyor sizde?
Biz eh işte gidiyorduk zorlamadan yediği kadar yediriyordum. Sabah kahvaltı öğlen çorba akşam bizim yediklerimizde tattırma arada meyve gibi gidiyordu. Kalan zamanlarda anne sütü alıyordu.
Bayram için kayınvalideme geldik. 2 gündür ağzını açmıyor çocuk sütüm de o kadar yeterli değil. Mamaya başladım burada. Herkes de üstüme geliyor şöyle yap böyle yap. Delirmeme ramak kaldı. Ara ara böyle şeyler olabilir mi?
47. Hafta atak haftasındaymışız onunla alakalı olabilir mi, yaşayan var mı nasıl çözdünüz?

Bizde de var canim yemekte baya geriledi ama ben pek onemsemedim . ben emziriyorum zaten , arada yemek de yiyor . duzenlide vermiyorum ek gida acikcasi biz yerken yediriyorum sadce . kilo alimi sorunlu degilse ,bi problemi yoksa bisey olmaz dis sıkintisi bizimki bu arada . belki dis cikariyodur . normalde pek gezmiyosaniz ondan da olabailir yer degisinc3 tepki olrak. Ben normlde cok gezdigim icin benim kizim alisti

Evet canım 7. Ayda çalışmaya başladım. O zamandan beri hep evde sabit düzende saatli yiyor uyuyor bakıcıyla. İlk kez evden uzaklaştık diyebilirim. Ama hafta sonları dışarı çıktığımızda dışarıda evden daha iyi yerdi. Ben de onun ümidiyle geldim buralara. Tam tersi oldu.

kilo alımı normal. Ama iri bir bebek değil. Yani hastalık zamanları için depomuz yok

Umarım yer değişikliğinden olmuştur..

Bence oyledir canim sıkma canini annelik zor icin rahat etmiyodur haklisin insallah eve gecince duzelir .

Selam kizlar,
Bayrami da bitirdjk. Nasi gecti? Koye gidenler olms hayvan korkulari normal bence cocuklar asosyal yetisti bnm kizim kus kedi gormemisti malum apartman hayati sonunda gordu garipsedi dokunamadi fln ama korkmadi da( hayvan oyuncaklarinin etkisi olabilir) korksa da hak verirdim. Insan disinda (ki insani da sinirli sayida goruodu bayramda cesitlendi o da) canli olarak akvaryumdaki baliklari goruo cocuuum
Atak haftalarindayiz Gunes in de uykular cortluo, gunu gelio yemek yemek istemio ki istahli diebilceimiz bi bebek kendisi. Ataktan veya disten geralde diyip bitmesini bekliorum azi disleri cok kabarik ciksalardi bi hayirlisiynan
Emeklemeler yurumeler masallah hepiciiiine bian evvel okul cagina gelsin istiorm cok mu aceleciyim

T Tkgz salı akşam iki koca kase çorbayı bitirdi daha versem yiyecekti. İçine de ekmek koymuştum. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Dün yine kilitledi ağzını. Sorun ne anlamıyorum.
Babaannesinin yanındaydık. Şimdi 2 günlüğüne tatile geldik. Burada da çıldırdı hareketleri çok değişti. Konuşuyor gibi herkese laf atıyor. 11. Ay bir değişikmiş sanırım. Etrafta ilgilenmekten yemekle uğraşmak istemiyor heralde diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…